Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Хотя те все продавливали, что с 9к насчитанные проценты в размере 248000 вполне законны. 🤦
:oops::oops::oops:

1705500444017.webp

Вам присудили тело + % за 30 дней? Так это отличный результат. И часть денег на адвоката и судебного сбора должны вам вернуть по идее.
Ні нічого не вернули
Вони також можуть подати апеляцію і там також треба захист.
я думаю результатом вони будуть задоволені

Посмотрите, какая практика по еапб. Может всё-таки есть смысл. Ну, а в целом, решать Вам.

Да, обычная практика.
Я вообще 2 года в апелляции боролся с упырями, чтобы суд назначил тело + % за 30 дней. Таки добился этого результата. Хотя те все продавливали, что с 9к насчитанные проценты в размере 248000 вполне законны. 🤦
Заседание откладывали много раз.
У Вас так довго длилася апеляція аж 2 роки? в мене буквально 2,5 иісяця

Насправді багато чого залежить від судді.
І вішати ярлики, що всі судді однакові - неправильно.
Є такі, як у автора - гепнуть х10 тіл для шараги без проблем.
А є ті, хто і півтора тіла не захочуть присуджувати та будуть мучати шарагу всіляко.

До суду варто спробувати з суддею поговорити. Якщо немає контакту - захищатись з адвокатом з форуму.
Tarass - душечка, няшечка та розумничок. Краще заплатити адвокату, ніж переплатити хотєлкі європейців.

Насправді багато чого залежить від судді.
І вішати ярлики, що всі судді однакові - неправильно.
Є такі, як у автора - гепнуть х10 тіл для шараги без проблем.
А є ті, хто і півтора тіла не захочуть присуджувати та будуть мучати шарагу всіляко.

До суду варто спробувати з суддею поговорити. Якщо немає контакту - захищатись з адвокатом з форуму.
Tarass - душечка, няшечка та розумничок. Краще заплатити адвокату, ніж переплатити хотєлкі європейців.
Плюсую ... читаю рішення. Є виграші і без захисту взагалі, не часто трапляються, але є. Тарас то взагалі любоф. Рекомендую.

Якраз був свідком ситуації, де мама військовослужбовця прийшла до суду і захищалась з ЄАПБ.
Звісно, представники ЄАПБ не вміють на засідання ходити, але хотіли х3 тіла і дуже тормошили маму позичальника з цього приводу.
А тіло було, якщо не помиляюсь, 10 тис.
Так от, суддя телефонує в ЄАПБ, починає весело спілкуватись з дівчинкою-юристом.
Я ще в цей момент подумав, що певно друзі і зараз присудить, бляха.
А виявилось інакше:
- Ну так що будемо робити?
- *Мукання в слухавку*
- Кароче, мама може повернути суму тіла і закриваємо питання
- *Звуки невдоволення*
- Ви ще там побубніть! Зараз відмовлю в позові і будете по всій лінії фронту шукати хлопця.
- *Звуки погодження*

Суддя дещо відклав слухавку, перепитав у жіночки чи платили вони щось.
Виявилось, що син вже заплатив відсотками близько тіла.

- А, так він вам все повернув. Я думаю, хлопець більше нічого не винен і ми маємо поважати військових, правда ж?
- *Звуки істерики*
- Ну і добре.

Мама була дуже рада, насправді.
А я по людськи за неї.

Якраз був свідком ситуації, де мама військовослужбовця прийшла до суду і захищалась з ЄАПБ.
Звісно, представники ЄАПБ не вміють на засідання ходити, але хотіли х3 тіла і дуже тормошили маму позичальника з цього приводу.
Так от, суддя телефонує в ЄАПБ, починає весело спілкуватись з дівчинкою-юристом.
А виявилось інакше:
- *Мукання в слухавку*
- *Звуки невдоволення*
- Ви ще там побубніть! Зараз відмовлю в позові і будете по всій лінії фронту шукати хлопця.
- *Звуки погодження*

- А, так він вам все повернув. Я думаю, хлопець більше нічого не винен і ми маємо поважати військових, правда ж?
- *Звуки істерики*
- Ну і добре.

А я по людськи за неї.
1705523985608.webp

А виявилось інакше:
- *Мукання в слухавку*
- *Звуки невдоволення*
- *Звуки погодження*

- *Звуки істерики*
- Ну і добре.

А я по людськи за неї.
Яким це чином ви були свідком?
Суддя вам сказав куди дзвонив.... як цікаво....

Яким це чином ви були свідком?
Суддя вам сказав куди дзвонив.... як цікаво....
Поясню.
Суддя проводить в сесійній залі виключно великі суди(кримінал, розведення і т.д.)
Невеликі справи, які можна за 10 хвилин розібрати, проводить у себе в кабінеті і запрошує відразу 3-4 учасників по різним справам.
Звісно, якщо не хочеться, щоб про тебе хтось щось знав - можна почекати і зайти окремо потім.
А так вийшло, що була окрема справа про землю(не важлива суть), ось ця мама військового з ЄАПБ і я з ЄАПБ.
Таким чином і вдалось послухати. Як потім всі дружно слухали діалог судді з юристом єапб, що займається вже моєю справою.
Оффтоп
Бо читаю і розумію, що пів книжки десь пропустила
Тому нічого пропущено не було, від слова взагалі)

Поясню.
Суддя проводить в сесійній залі виключно великі суди(кримінал, розведення і т.д.)
Невеликі справи, які можна за 10 хвилин розібрати, проводить у себе в кабінеті і запрошує відразу 3-4 учасників по різним справам.
Звісно, якщо не хочеться, щоб про тебе хтось щось знав - можна почекати і зайти окремо потім.
А так вийшло, що була окрема справа про землю(не важлива суть), ось ця мама військового з ЄАПБ і я з ЄАПБ.
Таким чином і вдалось послухати. Як потім всі дружно слухали діалог судді з юристом єапб, що займається вже моєю справою.

Тому нічого пропущено не було, від слова взагалі)
Вляпав би рішення одразу і чого ото телефонувати ))

Читаю от про співвідношення суми тіл і суми нарахованих відсотків, на які позиваються, і -- в шоці. 🙈
З мене от хочуть стягнути прям як з рідної. ) :friends: Всього-навсього 15 тис. при тілі 6 тис. )

Назад
Угорі