"Єдиний центр обробки судових рішень" dolg.xyz

• Автор теми Автор теми ekkvaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 6K
Добрый день! Что это за сайт и насколько вообще законно размещение там судебных дел, имен, фамилий и тп. Хотелось бы удалить оттуда свои данные, но гугл морозится. Кто сталкивался? Какой алгоритм действий?
В жодному разі не використовуйте цей сайт! Якщо ви вже пройшли авторизацію через Телеграм, терміново: заходите в налаштування свого акаунта в Телеграм > Приватність і безпека > Пристрої > вийти з усіх інших пристроїв (зробіть собі скрін попередньо, якщо там окрім вашого є інші!)
На сайті незаконне розміщення персональних даних і шахраї використовують нібито авторизацію для доступу у приватні акаунти Телеграм. Тобто, ви навіть не помічаєте у себе в смартфоні, що ваш телеграм на іншому пристрої.

В жодному разі не використовуйте цей сайт! Якщо ви вже пройшли авторизацію через Телеграм, терміново: заходите в налаштування свого акаунта в Телеграм > Приватність і безпека > Пристрої > вийти з усіх інших пристроїв (зробіть собі скрін попередньо, якщо там окрім вашого є інші!)
На сайті незаконне розміщення персональних даних і шахраї використовують нібито авторизацію для доступу у приватні акаунти Телеграм. Тобто, ви навіть не помічаєте у себе в смартфоні, що ваш телеграм на іншому пристрої.
Большинство сайтов с доменной зоной .xyz - мошеннические. Поэтому, совсем неудивительно

Спробую щось придумати, там через телеграм чомусь, найду якийсь старий телефон без контактів,.
я писала) закінчилося все тим, що мені один раз набрав слєдак, я не встигла відповісти- після цього жодного контакту та можливості передзвонити на той номер також немає)) знаєте, я впевнена, що всі " в темі "))
Добрий день! Я теж хотіла написати в правоохоронні органи, але бачу що ви вже писали.. пропоную об'єднатись, у мене є деякі ідеї з цього приводу
Большинство сайтов с доменной зоной .xyz - мошеннические. Поэтому, совсем неудивительно
Так звісно, проте там є суттєві зміни за останні 4 місяці, саме на території України. Плюс дуже активне просування в пошукових системах.

Добрий день! Я теж хотіла написати в правоохоронні органи, але бачу що ви вже писали.. пропоную об'єднатись, у мене є деякі ідеї з цього приводу

Так звісно, проте там є суттєві зміни за останні 4 місяці, саме на території України. Плюс дуже активне просування в пошукових системах.
щодо ідеї " об'єднатися"- напишіть в особисті, будь ласка)

Привіт
Я написала скаргу в гугл

Можете і ви також, можливо якщо буде багато скарг, то заблокують його
Описала проблему, надіюсь, зрозуміло)

Вкладення

• IMG_20250105_173111.webp
    IMG_20250105_173111.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 43
  • Screenshot_2025-01-05-17-31-46-84_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    Screenshot_2025-01-05-17-31-46-84_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    83.1 Кб · Перегляди: 42
  • IMG_20250105_173628.webp
    IMG_20250105_173628.webp
    105.2 Кб · Перегляди: 42
Привіт
Я написала скаргу в гугл

Чомусь ,сумніваюсь що Ваш допис це вирішіть ,але то Ваша особиста думка

Привіт
Я написала скаргу в гугл

привіт)) я таких зробила, без перебільшень, штук 50) гугл в тупу ігнорує і не бачить проблем))

Останнє редагування:
І не побачить
ekkvaa ви ж доросла дівчинка ,і все розумієте ,за що заплачено ...
погоджуюсь)) але вперше мала досвід саме з гугл в такій справі, і не думала, що їм настільки відверто начхати)

погоджуюсь)) але вперше мала досвід саме з гугл в такій справі, і не думала, що їм настільки відверто начхати)
Ну ій богу ,корпорації ,на думку Людини ,з нашої точки зору ,а для них ,ми крапка ,коли в окопах ложать сотнями ,морять голодом ,то хто ми для них ?)

Є схожий офіційний сайт, там також всі судові рішення можна подивитися. За бажанням можна хоч щодня себе моніторити
Сайт має доступ до реєстру, з якого зчитує дані за запитом. Там також хочете видалити?
А ще Дія вміє лазити до реєстру за тим самим запитом.
Тобто рішення просте - забити на це та й забути.

Є схожий офіційний сайт, там також всі судові рішення можна подивитися. За бажанням можна хоч щодня себе моніторити
Сайт має доступ до реєстру, з якого зчитує дані за запитом. Там також хочете видалити?
А ще Дія вміє лазити до реєстру за тим самим запитом.
Тобто рішення просте - забити на це та й забути.
не порівнюйте оф сайти, де інфа надається безкоштовно і регламентована законодавством( якби нам це не подобалось) і бариг, які продають цю ж інфу))
тобто, я знайду на оф сайтах тільки знаючи ПІБ конкретної людини, а не каталог, який пропонують ці сайти)

Привіт
Я написала скаргу в гугл

Повністю сайт з видачі він не видалить. Можете спробувати видалити саме інформацію про вас. Читала, що можна видалити персональну інформацію з результатів пошуку. Не знаю, як добре це працює. Але здається легше цього добитись, ніж весь сайт з результатів пошуку прибрати.

Чомусь ,сумніваюсь що Ваш допис це вирішіть ,але то Ваша особиста думка
По крайній мірі, я спробувала
Якщо не пробувати - не дізнаєшся чи вплине на щось чи ні
Але ж це моя особиста думка

Повністю сайт з видачі він не видалить. Можете спробувати видалити саме інформацію про вас. Читала, що можна видалити персональну інформацію з результатів пошуку. Не знаю, як добре це працює. Але здається легше цього добитись, ніж весь сайт з результатів пошуку прибрати.
Дякую. Можливо комусь знадобиться інформації

Мені абсолютно все рівно що по моєму ПІБ можна знайти інформацію, але прикро за людей які будуть платити, і можливо, натраплять на шахрайські дії

Назад
Угорі