Як зберегти єдине житло (частку), коли мфо массово подають до суду?

• Автор теми Автор теми ЯнаМус
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 705

ЯнаМус

Читач
Дописи
6
Реакції
3
Бали
278
ЯнаМус не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!

Опускаються руки..
У 2023 потрапила у боргову яму, брала один мікрозайм, щоб погасити інші. У 2024-2025 року подали до суду ЕАПБ (5 кредитів, ТОВ "Ейс', 2 Кредит-Капітал, ТОВ Українські Фінансові операції, та ТОВ "УкркредитФінанс"... суми вже майже 400 000.
З ТОВ "Ейс" домовились до суду.. Але я фоп, є житло 67,7 кв, у якого 4 властника. Є шанс зберегти це житло? Чи це кінець?

Доброго дня!

Опускаються руки..
У 2023 потрапила у боргову яму, брала один мікрозайм, щоб погасити інші. У 2024-2025 року подали до суду ЕАПБ (5 кредитів, ТОВ "Ейс', 2 Кредит-Капітал, ТОВ Українські Фінансові операції, та ТОВ "УкркредитФінанс"... суми вже майже 400 000.
З ТОВ "Ейс" домовились до суду.. Але я фоп, є житло 67,7 кв, у якого 4 властника. Є шанс зберегти це житло? Чи це кінець?
Думаю, що це не кінець. У вас 1/4 частина? Частину вашу як можуть продати? Взагалі порадьтеся з адвокатом. Можете не переживати. Щоб продати житло є свої нюанси. Напишіть, на форумі є адвокати

Доброго дня!

Опускаються руки..
Да ничего не будет с вашим жильем, если вовремя начать работать с адвокатом - прошу в личку.
Более того, огромная вероятность указанную вами сумму уменьшить раз в пять так точно, а то и вообще отбиться.....

Назад
Угорі