Пишите письмо и с электронной подписью. Но, не имеет права отказатьВиконавець відмовляється, пробувала
2 роки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пишите письмо и с электронной подписью. Но, не имеет права отказатьВиконавець відмовляється, пробувала
2 роки
Не хочеться їм платити видумані сумиНе зарікайтесь
Лишіть кінцівки в спокою, в БлекДжек одною рукою як гратимете)))
Маленькою чайною ложечкою
Новий вид розваг у еапб
Суд - это не страшно. Я с ними судился, вот только с помощью профсоюзного юриста. Конечно аппетиты у них большие, но а на самом деле это просто. Главное, не падать духомНе хочеться їм платити видумані суми
А як оплачувати їм після суду, вони хочуть одразу суми чи можна сплачувати довго?Суд - это не страшно. Я с ними судился, вот только с помощью профсоюзного юриста. Конечно аппетиты у них большие, но а на самом деле это просто. Главное, не падать духом
Боже, вы еще не проиграли даже суд ,а уже бежите оплачивать.А як оплачувати їм після суду, вони хочуть одразу суми чи можна сплачувати довго?
Если грамотно защититься, то можно вообще не платитьА як оплачувати їм після суду, вони хочуть одразу суми чи можна сплачувати довго?
У вас був суд з ними? Ви виграли у них?Если грамотно защититься, то можно вообще не платить
В мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...Не зарікайтесь
Лишіть кінцівки в спокою, в БлекДжек одною рукою як гратимете)))
Маленькою чайною ложечкою
Новий вид розваг у еапб
ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат? ответ мой здесь.У вас був суд з ними? Ви виграли у них?
В мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...
Друть гроші з людей в такий спосіб, але не зі всіма це проходитьВ мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...
Просто ще не стикалась з судом, вже перейшло, заспокоїлась)ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат? ответ мой здесь.
Успокойте свои амбиции. Может судья адекватный попадётся и вообще откажет им в их хотелках. Перестаньте уже садить кипиш на весь форум
Хз... в мене вони помотлошились з манівеовським кредитом і передали далі... хоча там в мене одна з найбільших сум.В мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...
Я в прострочки вийшла у вересні 20 року....В мене були у них єврогроші,гоуфінгоу,зараз швидко гроші,качай гроші у них....і ще є один,треба глянути..Точно тварі щось мудрують.Але зараз я їм нічого не дам,від слова .???Зараз я прєміум актив закриваю за тіло.І альфа банк чи сенс,як там їх зараз за 40'/, від тіла.Всі в чергу...???Хз... в мене вони помотлошились з манівеовським кредитом і передали далі... хоча там в мене одна з найбільших сум.
Але то ще було в 20-21роках... зараз щось борзіші стали.
В мене вони скупили 5 договорів, сума тіла по всих, майже 50 к, позов подали на суму 270 000 грн, зараз буде 4 засідання, суд ніяк не розгляне справу?Це жах, 108000, за що) в мене найбільше тіло в Манівео 12000, в решта суми по 2000, 3000, 4000. Гребуть гроші з простих людей
Ох нічого собі апетіто ах@євіто ....??А чому не можуть розглянути?що їм заважає?В мене вони скупили 5 договорів, сума тіла по всих, майже 50 к, позов подали на суму 270 000 грн, зараз буде 4 засідання, суд ніяк не розгляне справу?
Ось і правильно, в мене ще довше будуть чекати, через два місяці я йду в декрет, доходів сильних не матимуЯ в прострочки вийшла у вересні 20 року....В мене були у них єврогроші,гоуфінгоу,зараз швидко гроші,качай гроші у них....і ще є один,треба глянути..Точно тварі щось мудрують.Але зараз я їм нічого не дам,від слова .???Зараз я прєміум актив закриваю за тіло.І альфа банк чи сенс,як там їх зараз за 40'/, від тіла.Всі в чергу...???
Вони подуріли, ще б міліон нарахувалиВ мене вони скупили 5 договорів, сума тіла по всих, майже 50 к, позов подали на суму 270 000 грн, зараз буде 4 засідання, суд ніяк не розгляне справу?
Ви ще й слідкуєте хто в когоЯ в прострочки вийшла у вересні 20 року....В мене були у них єврогроші,гоуфінгоу,зараз швидко гроші,качай гроші у них....і ще є один,треба глянути..Точно тварі щось мудрують.Але зараз я їм нічого не дам,від слова .???Зараз я прєміум актив закриваю за тіло.І альфа банк чи сенс,як там їх зараз за 40'/, від тіла.Всі в чергу...???
vідсмоктав
викупив ))Постійно посилаються на зайнятість судді, а останній раз відклали засідання на прохання самих ЄАПБ, бо бачите вони не отримали відзив на позовну заяву поштою, хоча всі доки є в електронному суді з самого початку ?Ох нічого собі апетіто ах@євіто ....??А чому не можуть розглянути?що їм заважає?
Вобщем козли ці єпаби ще ті..Постійно посилаються на зайнятість судді, а останній раз відклали засідання на прохання самих ЄАПБ, бо бачите вони не отримали відзив на позовну заяву поштою, хоча всі доки є в електронному суді з самого початку ?
Интересно, а были ли случаи, когда они покупали 3-4 договора и в суд не шли? Или если больше 3 купили, то суд неизбежен рано или поздно?))Я вже найшла в електронному суді все) там 4 різних кредитів, Манівео, ze-credit, гоуфінгоу, єврогроші
Щоб я коли ще небудь в житті взяла десь кредит, руку собі відірву швидше, як це все вигрібати тепер. Радує, що там не одна контора а 4
Буде ще цікавіше. У них 5 моїх договорів, а на суд подали по трьох. 2 мабуть на розплод залишилиИнтересно, а были ли случаи, когда они покупали 3-4 договора и в суд не шли? Или если больше 3 купили, то суд неизбежен рано или поздно?))
Знаю что когда у них 1 договор, могут и дальше перепродать, а вот тут как интересно))