ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат?

• Автор теми Автор теми Maria13108
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Не зарікайтесь ;)

Лишіть кінцівки в спокою, в БлекДжек одною рукою як гратимете)))

Маленькою чайною ложечкою

Новий вид розваг у еапб
Не хочеться їм платити видумані суми

Не хочеться їм платити видумані суми
Суд - это не страшно. Я с ними судился, вот только с помощью профсоюзного юриста. Конечно аппетиты у них большие, но а на самом деле это просто. Главное, не падать духом

Суд - это не страшно. Я с ними судился, вот только с помощью профсоюзного юриста. Конечно аппетиты у них большие, но а на самом деле это просто. Главное, не падать духом
А як оплачувати їм після суду, вони хочуть одразу суми чи можна сплачувати довго?

А як оплачувати їм після суду, вони хочуть одразу суми чи можна сплачувати довго?
Боже, вы еще не проиграли даже суд ,а уже бежите оплачивать.
Не спешите, всему свое время, может и не надо будет платить ничего!

Не зарікайтесь ;)

Лишіть кінцівки в спокою, в БлекДжек одною рукою як гратимете)))

Маленькою чайною ложечкою

Новий вид розваг у еапб
В мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...

У вас був суд з ними? Ви виграли у них?
ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат? ответ мой здесь.

Успокойте свои амбиции. Может судья адекватный попадётся и вообще откажет им в их хотелках. Перестаньте уже садить кипиш на весь форум

В мене вони вже 5 мабуть скупили...Вчора смс прийшла ,що швидко гроші їм віддали на врегулювання заборгованості...??точно лошари щось мудрують...У вересні 3 роки у прострочках...
Друть гроші з людей в такий спосіб, але не зі всіма це проходить
ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат? ответ мой здесь.

Успокойте свои амбиции. Может судья адекватный попадётся и вообще откажет им в их хотелках. Перестаньте уже садить кипиш на весь форум
Просто ще не стикалась з судом, вже перейшло, заспокоїлась)

Хз... в мене вони помотлошились з манівеовським кредитом і передали далі... хоча там в мене одна з найбільших сум.
Але то ще було в 20-21роках... зараз щось борзіші стали.

Хз... в мене вони помотлошились з манівеовським кредитом і передали далі... хоча там в мене одна з найбільших сум.
Але то ще було в 20-21роках... зараз щось борзіші стали.
Я в прострочки вийшла у вересні 20 року....В мене були у них єврогроші,гоуфінгоу,зараз швидко гроші,качай гроші у них....і ще є один,треба глянути..Точно тварі щось мудрують.Але зараз я їм нічого не дам,від слова .???Зараз я прєміум актив закриваю за тіло.І альфа банк чи сенс,як там їх зараз за 40'/, від тіла.Всі в чергу...???

Це жах, 108000, за що) в мене найбільше тіло в Манівео 12000, в решта суми по 2000, 3000, 4000. Гребуть гроші з простих людей
В мене вони скупили 5 договорів, сума тіла по всих, майже 50 к, позов подали на суму 270 000 грн, зараз буде 4 засідання, суд ніяк не розгляне справу?

В мене вони скупили 5 договорів, сума тіла по всих, майже 50 к, позов подали на суму 270 000 грн, зараз буде 4 засідання, суд ніяк не розгляне справу?
Ох нічого собі апетіто ах@євіто ....??А чому не можуть розглянути?що їм заважає?

Я в прострочки вийшла у вересні 20 року....В мене були у них єврогроші,гоуфінгоу,зараз швидко гроші,качай гроші у них....і ще є один,треба глянути..Точно тварі щось мудрують.Але зараз я їм нічого не дам,від слова .???Зараз я прєміум актив закриваю за тіло.І альфа банк чи сенс,як там їх зараз за 40'/, від тіла.Всі в чергу...???
Ось і правильно, в мене ще довше будуть чекати, через два місяці я йду в декрет, доходів сильних не матиму
Вони подуріли, ще б міліон нарахували

Ви ще й слідкуєте хто в кого :sarcastic: vідсмоктав :mosking: викупив ))
Я давно не цікавлюсь вже. Телефонні розмови від самого початку не вів, а смс і листи практично перестали слати.
Лиш знаю точно, де 2 моїх "займа" собі найшли "успакоєніє")))
Бо ДГ стабільно і регулярно ледь не еврідей шле на мило акції від яких я не міг би відмовитись.
І роками вітають мене з святами і днюхою ???

Ох нічого собі апетіто ах@євіто ....??А чому не можуть розглянути?що їм заважає?
Постійно посилаються на зайнятість судді, а останній раз відклали засідання на прохання самих ЄАПБ, бо бачите вони не отримали відзив на позовну заяву поштою, хоча всі доки є в електронному суді з самого початку ?

Постійно посилаються на зайнятість судді, а останній раз відклали засідання на прохання самих ЄАПБ, бо бачите вони не отримали відзив на позовну заяву поштою, хоча всі доки є в електронному суді з самого початку ?
Вобщем козли ці єпаби ще ті..

Я вже найшла в електронному суді все) там 4 різних кредитів, Манівео, ze-credit, гоуфінгоу, єврогроші

Щоб я коли ще небудь в житті взяла десь кредит, руку собі відірву швидше, як це все вигрібати тепер. Радує, що там не одна контора а 4
Интересно, а были ли случаи, когда они покупали 3-4 договора и в суд не шли? Или если больше 3 купили, то суд неизбежен рано или поздно?))

Знаю что когда у них 1 договор, могут и дальше перепродать, а вот тут как интересно))

Интересно, а были ли случаи, когда они покупали 3-4 договора и в суд не шли? Или если больше 3 купили, то суд неизбежен рано или поздно?))

Знаю что когда у них 1 договор, могут и дальше перепродать, а вот тут как интересно))
Буде ще цікавіше. У них 5 моїх договорів, а на суд подали по трьох. 2 мабуть на розплод залишили

Назад
Угорі