Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Два місяці просрочки, сума 6150,було більше,але списали після звернення в нацком, а тіло 3000 тисА гроші всім через скільки подали ? І при яких сумах!
Докази напишу після суда, для чого мені брехати, а хто не вірить,то я за то не переживаю.... Суди обидва перенесли на місяць 14 гроші всім, 20 форзаБлин хоть ктото напишите чем закончился суд???!!
[/QUOTE
В мене перенесли на місяць,бо я не змогла піти, то 14 червня як пройде суд напишу,цей раз піду
В мене закінчився суд тим, що позивачу (шг) у задоволенні позову було відмовлено.Блин хоть ктото напишите чем закончился суд???!!
Да.Были.Именно так.Ну а пролонгации были у вас? Вы брали черещ нет но доказивали нечего не брала нечего не знаю да?
На 20 число перенесли, так так я не смогла пойтиNatachaMel, как ваш суд с форзой
Не советую менять. У них есть все вести, ещё и с ЕЦП. Тогда, точно в мошенничестве обвинят. А вот заявить, что они без вас заполнили, если это так и было, можно! Вполне возможно, что форму заполняли без вас. Нужно всё подробно вспомнить в суде.А скем суд? Отпишите плиз
В лічном кабінеті ізменіть дание у е гроші легко воно даже сохраняє по новом. Захожу а там не мое імя і не моя анкета
А суд назначен или уже прошел без вас?Иннокентий, як дізнатись рішення суду на сайті бо мені призначило манівео пів року тому!?я сьогодні дізнався з сайту
Пока суд перенесли,будет в начале июляБлин хоть ктото напишите чем закончился суд???!!