Є тут люди, які живуть з відкритим виконавчим провадженням і не платять по ньому на даний момент? Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Financial Freedom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

Financial Freedom

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
60
Бали
878
Financial Freedom не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не має значення з яких причин ви цього не робите. Цікавить особистий досвід людей. Які, скажімо так, "незручності" виникають.

Хотілось би без "краще заплатити, платити все одно доведеться". З закриттям боргів буду вирішувати ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ, як можна буде по вулиці спокійно ходити.

Зараз така ситуація, що не знаєш, на що знадобляться гроші, і банки знали на що йшли коли надавали мені кредити, вказуючи про форс-мажорні обставини в умовах своїх договорів. Тому вважаю, що своїми судами можуть підтерти собі одне місце)

Цікавить конкретно зараз, як ВП впливає і на що, що роблять виконавці, і таке інше.

Майна немає ніякого і ніколи не було, реєстрації немає вже як 5+ років, картка чисто щоб продукти купувати і не носити налічку, але її сам закрию як тільки буде судове рішення. Офіційно ніде ні дня не пропрацював і не збираюсь, на картки гроші не отримую. Стосовно спадщини теж немає про що думати найближчі років 20-30).

Створюю більш пряму тему, бо в минулій не зовсім знайшов розуміння. Дякую всім за розуміння, і будь-ласка, хотілось би обійтись без осуду, ніхто з нас не знає в кого які обставини і як так сталось що більшість з нас залізла в борги)

Останнє редагування:
Цікавить конкретно зараз, як ВП впливає і на що, що роблять виконавці, і таке інше.
[POSTS=30]Так само як і 5 років скажімо тому.
Арешти до чого дотягнуться і все.
Заява на видатковий рахунок розв"язує картку на 14200 в місяць.
Кому не потрібно більше грошей "переганяти" через картку - все.
Але зауважу - це говорю про "дрібні" не 200-300 тисячні борги по кредитам.
Особисто з цими арештами відчув в свій час лишень незручності з безготівковими по роботі.
Але використовував картки близьких людей та й все.
На даний момент закрив виконавчі буквально недавно в судовому порядку, бо все ж особисто я не збираюсь все життя з цим "петляти".[/POSTS]
але її сам закрию як тільки буде судове рішення.
Якщо встигнете до арешту. Після арешту закриття не доступне.
Створюю більш пряму тему, бо в минулій не зовсім знайшов розуміння. Дякую всім за розуміння, і будь-ласка, хотілось би обійтись без осуду, ніхто з нас не знає в кого які обставини і як так сталось що більшість з нас залізла в борги)
Ну не думаю що почуєте щось нове)
Хоча все може бути

Не має значення з яких причин ви цього не робите. Цікавить особистий досвід людей. Які, скажімо так, "незручності" виникають.

Хотілось би без "краще заплатити, платити все одно доведеться". З закриттям боргів буду вирішувати ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ, як можна буде по вулиці спокійно ходити.

Зараз така ситуація, що не знаєш, на що знадобляться гроші, і банки знали на що йшли коли надавали мені кредити, вказуючи про форс-мажорні обставини в умовах своїх договорів. Тому вважаю, що своїми судами можуть підтерти собі одне місце)

Майна немає ніякого і ніколи не було, реєстрації немає вже як 5+ років, картка чисто щоб продукти купувати і не носити налічку, але її сам закрию як тільки буде судове рішення. Офіційно ніде ні дня не пропрацював і не збираюсь, на картки гроші не отримую. Стосовно спадщини теж немає про що думати найближчі років 20-30).

А зачем карту закрывать? Сейчас можно будет один счет разблокировать на две минималки. Как раз на те же продукты и хватит.

Не зовсім... на 14200.
Підскажіть будь ласка, якщо винесуть постанову сьогодні, що можна користуватися двома мінімальними зарплатами, то вважатимуться надходження з 1 числа?

Підскажіть будь ласка, якщо винесуть постанову сьогодні, що можна користуватися двома мінімальними зарплатами, то вважатимуться надходження з 1 числа?
Часткове розблокування рахунку в межах арешту рахується за календарний місяць, тож мабуть що так.

А
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Якщо встигнете до арешту. Після арешту закриття не доступне.

Ну не думаю що почуєте щось нове)
Хоча все може бути
А якщо арешти на 200-300?
Часткове розблокування рахунку в межах арешту рахується за календарний місяць, тож мабуть що так.
Але ж розблокують у цьому місяці?
А

Наскільки я знаю і з таким боргом можна розблокуваии на 14200

Останнє редагування:
Сформуйте зрозуміліше контекст запитання
Відразу як опрацюють відповідну постанову від виконавця.
Наскільки я знаю і з таким боргом можна розблокуваии на 14200
При чим тут сума боргу до 14200???
Зміст повідомлення був зовсім про інше

Сформуйте зрозуміліше контекст запитання

Відразу як опрацюють відповідну постанову від виконавця.

При чим тут сума боргу до 14200???
Зміст повідомлення був зовсім про інше
Ну якщо борг більше, то система приблизно така ж сама?

Ну якщо борг більше, то система приблизно така ж сама?
Ще раз запитаю: до чого тут норма закону яка не дає людині "відкинути копита" і залишитись без засобів для існування до суми боргу???
Яка система?
Да пофігу який би борг не був - 14200 законом передбачено не чипати.

Ще раз запитаю: до чого тут норма закону яка не дає людині "відкинути копита" і залишитись без засобів для існування до суми боргу???
Яка система?
Да пофігу який би борг не був - 14200 законом передбачено не чипати.
Ось це мене й було цікаво, бо думаю мало чи що) ну й плюс, як я зрозуміла, якщо дуже великий борг, то більший шанс лишитися авто чи паю?)
Ось це мене й було цікаво, бо думаю мало чи що) ну й плюс, як я зрозуміла, якщо дуже великий борг, то більший шанс лишитися авто чи паю?)
Якщо знов ж таки забити на вп

Якщо знов ж таки забити на вп
Ну це вам можуть хіба що розказати років через 20-30 такі люди
Хоча я дуже сумніваюсь в тому, що такі будуть.
Все життя бути в обмеженні якось на мою думку не альо.
Але в інших може думка не збігатись

Ну це вам можуть хіба що розказати років через 20-30 такі люди
Хоча я дуже сумніваюсь в тому, що такі будуть.
Все життя бути в обмеженні якось на мою думку не альо.
Але в інших може думка не збігатись
Ну так, платити все одне прийдеться...майно все ж таки нам ще надо😅

Например, исполнителя может не устроить 200 условных гривен. Не бросать на самотек это дело, как минимум. И смысл так переживать из за гипотетически возможных проблем.

Например, исполнителя может не устроить 200 условных гривен. Не бросать на самотек это дело, как минимум. И смысл так переживать из за гипотетически возможных проблем.
Це так, але в основному це прокатує у багатьох, інцендентів наче не було) т-тревожність)

Это уже истерика.

Автору темы ничего не грозит, брать у него нечего.
Это да, главное я понимаю, что сто раз обсуждали и приходили к выводу что ничего не будет+Тарас говорил, что это редкость...но Остапа понесло

[POSTS=500]
Я не писав "все одно доведеться".
Ні. Я не платив і не збираюсь. Були претензії - послав їх вже в суді в тому напрямку, який задав ще на початку 2019.
Ще й не те що платити а з них поімєю. Сьогодні якраз отримав виконавчого листа і вони мені винні. Тепер я буду через ВП іх "любити"
Як каже один літній чолов"яга на форумі : в цю гру можно грати удвох.
Тобто мій посил не в тому зовсім що доведеться платити, а в тому що потрібно не складати руки і сидіти на попі рівно при тому коли відбуваються речі по примусовому стягненню. Я сидів п"ять років і не напрягався, але коли довелось - зробив це.
Відстояв свою позицію.
На мою думку отак це має працювати... але комусь може бути це не до вподоби і в нього/неї інший шлях.
[/POSTS]

Назад
Угорі