Є тут люди, які живуть з відкритим виконавчим провадженням і не платять по ньому на даний момент? Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Financial Freedom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
А сколько берут исполнители?написано вроде 10%но по моим расчетам почти20% выходит

А сколько берут исполнители?написано вроде 10%но по моим расчетам почти20%

У меня 51000 +2684суд.сбор,а хотят 64000,
Не жирно для почты?
51000
+5100 виконавцю,
+ 2684 суд.збір і решта може бути за вчинення виконавчих дій.Це все якраз так і може бути.

51000
+5100 виконавцю,
+ 2684 суд.збір і решта може бути за вчинення виконавчих дій.Це все якраз так і може бути.
5100 до виконавчих дій не відноситься?
Там залишок з їх розрахунку ще більше вийде.Пишу на емоціях звичайно.Чому не 100тисяч постановили?)згоден , наприклад,з судом але виконавцю платити ще кругленьку сумму.Якщо це так,тому з цього досвіду рекомендую домовлятися після рішення суду з позивачем

А сколько берут исполнители?написано вроде 10%но по моим расчетам почти20%

У меня 51000 +2684суд.сбор,а хотят 64000,
Не жирно для почты?
Mr.Titty Twister, Навіщо щось додумувати чи вгадувати. Маєте провадження і маєте ідентифікатор доступу. Заходите на АСВП у своє провадження і там все розписано чітко.

5100 до виконавчих дій не відноситься?
Там залишок з їх розрахунку ще більше вийде.Пишу на емоціях звичайно.Чому не 100тисяч постановили?)згоден , наприклад,з судом але виконавцю платити ще кругленьку сумму.Якщо це так,тому з цього досвіду рекомендую домовлятися після рішення суду з позивачем
Можливо і так, але на форумі були випадки коли домовились, всеодно пішли до виконавця.Як кому повезе.
Рідко коли трапляються людяні виконавці.Але є.

Mr.Titty Twister, Навіщо щось додумувати чи вгадувати. Маєте провадження і маєте ідентифікатор доступу. Заходите на АСВП у своє провадження і там все розписано чітко.
Можливо там ще юр допомога?
Та якось багатенько...я думала до 2к

Останнє редагування:
Майже 3 роки мав 2 ВП,з офіційного доходу булі тільки пенсія по інвалідності,тому в місяць вони мали по 300 грн,зараз за допомогою юриста з форуму вирішив все таки знести

Майже 3 роки мав 2 ВП,з офіційного доходу булі тільки пенсія по інвалідності,тому в місяць вони мали по 300 грн,зараз за допомогою юриста з форуму вирішив все таки знести
Провадження по написам?

Mr.Titty Twister, Навіщо щось додумувати чи вгадувати. Маєте провадження і маєте ідентивікатор. Заходите на АСВП у своє провадженн і там все розписано чітко.
Просто цікаво як такі розрахунки взялись

Можливо опечатка,в дії все сходиться по сумам

10%суд.збір і 367грн виконавчі витрати.
Тому напевно опечатка

Ще раз запитаю: до чого тут норма закону яка не дає людині "відкинути копита" і залишитись без засобів для існування до суми боргу???
Яка система?
Да пофігу який би борг не був - 14200 законом передбачено не чипати.
Мені цікаво, якщо є ВП, офіційна ЗП на картку 8000, але ж є і не офіційна , яка також може надходити на картку, то все одно можно буде користуватись грошима в межах 14200, чи треба буде пояснювати звідки ті гроші з'явились?

Мені цікаво, якщо є ВП, офіційна ЗП на картку 8000, але ж є і не офіційна , яка також може надходити на картку, то все одно можно буде користуватись грошима в межах 14200, чи треба буде пояснювати звідки ті гроші з'явились?
Нічого нікому не треба пояснювати. Ви можете користуватися в межах 14200 без проблем

Стягнення з ЗП відбувається шляхом надсилання відповідної постанови работодавцю і безпосередньо бухгалтерією.
Стягнення з грошових коштів - це трішки інакше. На крточці у вас вже не зп а особисті кошти.
Тобто якщо на ній сума буде більша за 14200, виконавець може її списати по відповідній вимозі.

На питання щодо "комусь щось пояснювати" вам відповіли постом вище.

Стягнення з ЗП відбувається шляхом надсилання відповідної постанови работодавцю і безпосередньо бухгалтерією.
Стягнення з грошових коштів - це трішки інакше. На крточці у вас вже не зп а особисті кошти.
Тобто якщо на ній сума буде більша за 14200, виконавець може її списати по відповідній вимозі.

На питання щодо "комусь щось пояснювати" вам відповіли постом вище.
Тут я взагалі заплуталась))) Виконавець заблокує рахунки і майно, а потім напише листа моему ФОПу на якого я оформлена і буде стягувати через нього гроші?
Чи через банк, бо мені ж типу офіційна ЗП приходить на приват...

Тут я взагалі заплуталась))) Виконавець заблокує рахунки і майно, а потім напише листа моему ФОПу на якого я оформлена і буде стягувати через нього гроші?
Чи через банк, бо мені ж типу офіційна ЗП приходить на приват...
Відрахування по виконавчому провадженню відбувається безпосередньо работодавцем а на картку вже заходять кошти
після оподаткування і відрахування 20% по виконавчому.
Що робитиме особисто ваш виконавець, мені не відомо)
Я вам пишу взагальному що роблять зазвичай виконавці в межах повноважень.
Ваш може тільки направити вимогу на відрахування і не блочити картки.
Все залежить від його бажання)

Назад
Угорі