Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт. Готуйтеся до дзвінків, хамського тону і т.д. Родичів попередьте, дзвінки можуть і їм бути. Одна із неадекватних шараг.Добрый день,подскажите как они себя ведут сейчас при просрочке?сильно беспокоят окружение?тело 19000,за пролонгацию хотят 5к,завтра 1 день просрочки
А як ви домовилися про реструктуризацію?А в мене інша ситуація: оформили реструктуризацію, сплата 3-ма частмнами. Дві виплатила вчасно без проблем, а от 3-тю не змогла. Писала, щоб дали додатковий час - продрвжили на 3 дні. Але необхідну суму ще не маю. Пишу, що продовжіть ще, сказали максимум на 1 день. А далі перерахунок всієї суми.
Знаю, що гроші матису лише в п'ятницю. Чи можна буде знову домрвитися на оплату останньої частини і нарешті закрити?
У когось були подібні ситуації?
Мені менеддер написав десь через місяць. 30 тис одним платежем (тіло 24). Такої суми не було, домовидися на три частини з оплатою раз в три тижніА як ви домовилися про реструктуризацію?
а до этого сильно террорили?Мені менеддер написав десь через місяць. 30 тис одним платежем (тіло 24). Такої суми не було, домовидися на три частини з оплатою раз в три тижні
Ні. Може і телефонували, але боргів багато, блок на незнайомі номери, то не знаю, хто скільки надвонював. З оточення мені ніхто про них не казава до этого сильно террорили?
Сильно кошмарили?Є гроші самі неакдекватні. Краще одразу попередьте оточення.
Мені запропонували закрити за тіло одним платежем на 3 мсяці протермінування
вроді як даПідскажіть, брав тіло 2000, с комісією 2857, пропонують закрити за тіло, на картку дали 2000, тіло 1857 кажуть, це в них типу комісія рахується в тіло?