Є гроші просрочка 2026

• Автор теми Автор теми katrin09
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 114

katrin09

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
4
Бали
3
katrin09 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день,подскажите как они себя ведут сейчас при просрочке?сильно беспокоят окружение?тело 19000,за пролонгацию хотят 5к,завтра 1 день просрочки

Добрый день,подскажите как они себя ведут сейчас при просрочке?сильно беспокоят окружение?тело 19000,за пролонгацию хотят 5к,завтра 1 день просрочки
Привіт. Готуйтеся до дзвінків, хамського тону і т.д. Родичів попередьте, дзвінки можуть і їм бути. Одна із неадекватних шараг.

А в мене інша ситуація: оформили реструктуризацію, сплата 3-ма частмнами. Дві виплатила вчасно без проблем, а от 3-тю не змогла. Писала, щоб дали додатковий час - продрвжили на 3 дні. Але необхідну суму ще не маю. Пишу, що продовжіть ще, сказали максимум на 1 день. А далі перерахунок всієї суми.
Знаю, що гроші матису лише в п'ятницю. Чи можна буде знову домрвитися на оплату останньої частини і нарешті закрити?
У когось були подібні ситуації?

А в мене інша ситуація: оформили реструктуризацію, сплата 3-ма частмнами. Дві виплатила вчасно без проблем, а от 3-тю не змогла. Писала, щоб дали додатковий час - продрвжили на 3 дні. Але необхідну суму ще не маю. Пишу, що продовжіть ще, сказали максимум на 1 день. А далі перерахунок всієї суми.
Знаю, що гроші матису лише в п'ятницю. Чи можна буде знову домрвитися на оплату останньої частини і нарешті закрити?
У когось були подібні ситуації?
А як ви домовилися про реструктуризацію?

А як ви домовилися про реструктуризацію?
Мені менеддер написав десь через місяць. 30 тис одним платежем (тіло 24). Такої суми не було, домовидися на три частини з оплатою раз в три тижні

Назад
Угорі