Iris
Форумчанин
- Дописи
- 93
- Реакції
- 39
- Бали
- 2590
Iris не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мда...сволочі?Доброго вечора. Подруга взяла займ і цій конторі. Сьогодні писала їм дізнатися чи йдуть на поступки як майкредіт. Ось відповідь .
Блин да не пофиг на них ещё? Не о том думаетеДоброго вечора. Подруга взяла займ і цій конторі. Сьогодні писала їм дізнатися чи йдуть на поступки як майкредіт. Ось відповідь .
Да пусть считают, как хотят и продают куда хотят - ни копейки от меня не получат...так і мені нарахували космос . та й ще й написали сьогодні шо через три дні віддадуть факторинговій компанії
цікаво кому продаютьДа пусть считают, как хотят и продают куда хотят - ни копейки от меня не получат...
Ну мабуть так....це тема номер 1.....МляРеально сейчас важно понимать, как ведут себя МФО...![]()
Або мфошний патріот.....Вирішив мабуть що без них мфо розваляться.....Admin, ну мне интересно кто вышел сегодня звонить.
Сегодня мог выйти только тот, кому абсолютно нечего и некого терять.
Или те, кто совсем без мозгов.Admin, ну мне интересно кто вышел сегодня звонить.
Сегодня мог выйти только тот, кому абсолютно нечего и некого терять.
Чоловіку сьогодні 7 раз, мені разів 40.що в п'ять разів менше ,ніж звичайно.Але мабуть ще д*білів хватаєУ меня показывает, что звонят роботы.
У Вас ще є бажання відслідковувати і рахувати кількість дзвінків?Я щиро заздрю Вашій нервовій системі.Чоловіку сьогодні 7 раз, мені разів 40.що в п'ять разів менше ,ніж звичайно.Але мабуть ще д*білів хватає
Це відволікає.Це ніби овечок рахувати,щоб безсоння прогнати типу.Я всіх заспокоюю,що все буде добре,що наші обороняються,наші хлопці молодці,а сама ,коли лишаюся наодинці з собою боюсяУ Вас ще є бажання відслідковувати і рахувати кількість дзвінків?Я щиро заздрю Вашій нервовій системі.
А мені написали,що призупиненоДоброго вечора. Подруга взяла займ і цій конторі. Сьогодні писала їм дізнатися чи йдуть на поступки як майкредіт. Ось відповідь .
А мені написали,що призупинено
Ось їх смс