Є Гроші не люди. Скотство повне.

• Автор теми Автор теми Саша1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Саша1987

Читач
Дописи
39
Реакції
11
Бали
8
Саша1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Склалась така ситуація: мав я не обережність взяти позику у цих Є Гроші... Сума 12500. Ну на той час я працював, до лікарняного, то й думаю закрию геть. Не тут то було. Став непрацездатним, почались пролонгації по них і т.д. Вчора я роздобув сумму для закриття, перезичив у знайомого. Залишок 7900. Дзвоню тим гандурасам, кажу є сума, хочу закрити. (Переплата по кредиту страшенна.). То чудо на тій стороні каже мені ви не внесли минулого разу вчасно платіж то пішов перерахунок. Кажу та як????? З 7900 на 9400 за два дні? Подуріли?. Домовились що трошки спишуть бо не дістало мені. Суть в чому: ці скоти не пішли на поступки бо не хватило 85 грн мені до суми!!!!!! 85!!!!, люди добрі.Я кажу та я вам собакам диким і так переплатив дофіга. Вони ні в яку. Короче ще по їхнім словами ще 994 грн. винен. Це жесть просто. 85 грн не хватило і вони не йдуть мразі на поступки. Хоча перепитав з мого боку тисячі. Це край. Це вершина скотства. Як так? Да вдавляться цими грішми. Сил нема.

Та вони як бачать, що ви зацікавлені , хочете платити, ніколи на поступки не підуть. Тільки після довгої прострочки, як мозок всім винесуть. От зараз, після того, що вам не вистачило можуть терор влаштувати, щоб "дожати". Є в них така практика. Там не люди, мразота одна.

Да там сума смішна. 990 грн... Тварини, я проклинаю їх всіх. Я не сплю, не їм із за них, стільки нервів поїли.

Да там сума смішна. 990 грн... Тварини, я проклинаю їх всіх. Я не сплю, не їм із за них, стільки нервів поїли.
Вони не стоять ваших нервів) от повірте) беріть себе в руки і проще до цього відностеся)

Вчора я роздобув сумму для закриття, перезичив у знайомого. Залишок 7900. Дзвоню тим гандурасам, кажу є сума, хочу закрити.
Робін Гуд по-українськи... взяв у бідного і віддав багатому...
Без слів... знайомому тіпа віддавати не потрібно. Мда.
Це край. Це вершина скотства. Як так?
"Без лoxа и жизнь плоха"
Мабуть чули такий вислів...
Бо це не "край", а відверте кидалово.
І ви самі це дозволяєте, отже...
Без образ, нічого особистого.

Я этим идиотам пролонгировал 3 раза. После попадания на этот форум - перестал платить. Просрочка 4 года.

Робін Гуд по-українськи... взяв у бідного і віддав багатому...
Без слів... знайомому тіпа віддавати не потрібно. Мда.

"Без лoxа и жизнь плоха"
Я розумію Ваші слова і так сказати не вдоволення моїм дописом. Не спорю, поступив фінансово не грамотно, можливо. Ці скоти на стільки нависають на людину, це жесть. А на рахунок знайомого: в першу чергу віддам. Я в свій час зробив дуже велику помилку що взагалі поліз за так званою "допомогою" до цих не людів. Шкодую про це.
"Без лoxа и жизнь плоха"
На рахунок цього скажу: можливо в де чому Ви праві. Не ображаюсь.Надавили на стільки що сил нема. Горіти їм в пеклі. Їм бажаю того самого, до чого вони людей довели.

Доброго ранку. Склалась така ситуація: мав я не обережність взяти позику у цих Є Гроші... Сума 12500. Ну на той час я працював, до лікарняного, то й думаю закрию геть. Не тут то було. Став непрацездатним, почались пролонгації по них і т.д. Вчора я роздобув сумму для закриття, перезичив у знайомого. Залишок 7900. Дзвоню тим гандурасам, кажу є сума, хочу закрити. (Переплата по кредиту страшенна.). То чудо на тій стороні каже мені ви не внесли минулого разу вчасно платіж то пішов перерахунок. Кажу та як????? З 7900 на 9400 за два дні? Подуріли?. Домовились що трошки спишуть бо не дістало мені. Суть в чому: ці скоти не пішли на поступки бо не хватило 85 грн мені до суми!!!!!! 85!!!!, люди добрі.Я кажу та я вам собакам диким і так переплатив дофіга. Вони ні в яку. Короче ще по їхнім словами ще 994 грн. винен. Це жесть просто. 85 грн не хватило і вони не йдуть мразі на поступки. Хоча перепитав з мого боку тисячі. Це край. Це вершина скотства. Як так? Да вдавляться цими грішми. Сил нема.
Нельзя было им ничего платить. Не нужно их бояться. Да, они могут натравить людей на Вас- соседей, родственников, чужих людей. Но нужно всё равно их игнорировать. Ждать пока предложат адекватные условия. По другому никак.

Нельзя было им ничего платить. Не нужно их бояться. Да, они могут натравить людей на Вас- соседей, родственников, чужих людей. Но нужно всё равно их игнорировать. Ждать пока предложат адекватные условия. По другому никак.
Я понимаю Вас. Но у каждого своя ситуацыя. Я сейчас временно не ходячий, попал с травмой ноги на больничный. живу с родителями. И звонки им или кому то близкому были б крайне не препустимы. Они у меня консервативные. И морально б на меня так давили..., я и так в состоянии депрессии. Сна нет, аппетит пропал из за этих гребаних МФО, будь они прокляты.

Я понимаю Вас. Но у каждого своя ситуацыя. Я сейчас временно не ходячий, попал с травмой ноги на больничный. живу с родителями. И звонки им или кому то близкому были б крайне не препустимы. Они у меня консервативные. И морально б на меня так давили..., я и так в состоянии депрессии. Сна нет, аппетит пропал из за этих гребаних МФО, будь они прокляты.
К сожалению Вы ничего не сможете сделать. Если номера телефонов ваших родственников есть особенно в Приватбанке, то в любом случае будут звонить и Вы от этого никак не защититесь, если родственники не захотят поменять сим- карты.

Я благодаря МФО вообще перестал занимать деньги, даже у друзей, знакомых не беру. Если с деньгами туго, что даже на еду нет, то найду в доме какие-то крупы, муку и т.д. и т.п. Что-то да приготовлю, с голоду не умру. Но брать где-то деньги - для меня это теперь чуждо. Урока хватило на всю жизнь (НАДЕЮСЬ).
А эти, конечно, те ещё скоты. Но я их выгодно закрывал в свое время. Брал 11 500, если память не изменяет, а закрыл с доплатой 1000 грн.

Порада.
Якщо ви плануєте погашати кредит у них, то ніколи завчасно не повідомляйте про це.
Сьогодні зателефонував в обід до них, мені дівчинка сказала щоб очікував дзвінка.
Дві години минуло - дзвінка немає.
Телефоную ще раз - чекайте.
А в мене 3 000 - тіло і 12 000 - відсотки.
Тут ввечері в мене з картки декількома платежами списується близько 5000 і відразу через хвилину телефонує цей співробітник.
Далі діалог:
- Ну, у вас 15 тисяч, можете ще 3500 довнести і закриємо.
- Тобто 3 000 тіло і 5 500 відсотки, так?
- Так, ви ж давно не платили
- Так це ж майже 200% переплати, майже три тіла
- Ну такі умови
Мій факап тут в тому, що вони могли б і 2000 списати і запропонувати тих же 3 500. А якби була більша сума, то списали б більшу.
Одна із небагатьох контор, яка себе по скотськи веде під час війни.
К сожалению Вы ничего не сможете сделать. Если номера телефонов ваших родственников есть особенно в Приватбанке, то в любом случае будут звонить и Вы от этого никак не защититесь, если родственники не захотят поменять сим- карты.
До речі, чудове зауваження щодо привату.
Це факт, що співробітники привату зливають інфо по надходженням в окремі МФО.
У мене протягом довгого періоду жодна контора не намагалась списати гроші примусово, а от як тільки відбулись надходження - відразу спроби.

Я не давно на форумі, також маю позику у євоші, читаю жахи. Підготувалася морально і психічно(шкода що раніше не знайшла форуму).Після деокупації області залишилася без коштів. Щоб хоча б якось заробляти почала брати кредити МФО(на закупку), відсотки та пролонгації завели в боргову яму. Зрозумівши що видатки перевищують доходи заспокоїлася, знайшла друзів по нещастю,сиджу чекаю.Вам не потрібно було платити. Адвокати на форумі зубаті.
Доброго ранку. Склалась така ситуація: мав я не обережність взяти позику у цих Є Гроші... Сума 12500. Ну на той час я працював, до лікарняного, то й думаю закрию геть. Не тут то було. Став непрацездатним, почались пролонгації по них і т.д. Вчора я роздобув сумму для закриття, перезичив у знайомого. Залишок 7900. Дзвоню тим гандурасам, кажу є сума, хочу закрити. (Переплата по кредиту страшенна.). То чудо на тій стороні каже мені ви не внесли минулого разу вчасно платіж то пішов перерахунок. Кажу та як????? З 7900 на 9400 за два дні? Подуріли?. Домовились що трошки спишуть бо не дістало мені. Суть в чому: ці скоти не пішли на поступки бо не хватило 85 грн мені до суми!!!!!! 85!!!!, люди добрі.Я кажу та я вам собакам диким і так переплатив дофіга. Вони ні в яку. Короче ще по їхнім словами ще 994 грн. винен. Це жесть просто. 85 грн не хватило і вони не йдуть мразі на поступки. Хоча перепитав з мого боку тисячі. Це край. Це вершина скотства. Як так? Да вдавляться цими грішми. Сил нема
Порада.
Якщо ви плануєте погашати кредит у них, то ніколи завчасно не повідомляйте про це.
Сьогодні зателефонував в обід до них, мені дівчинка сказала щоб очікував дзвінка.
Дві години минуло - дзвінка немає.
Телефоную ще раз - чекайте.
А в мене 3 000 - тіло і 12 000 - відсотки.
Тут ввечері в мене з картки декількома платежами списується близько 5000 і відразу через хвилину телефонує цей співробітник.
Далі діалог:
- Ну, у вас 15 тисяч, можете ще 3500 довнести і закриємо.
- Тобто 3 000 тіло і 5 500 відсотки, так?
- Так, ви ж давно не платили
- Так це ж майже 200% переплати, майже три тіла
- Ну такі умови
Мій факап тут в тому, що вони могли б і 2000 списати і запропонувати тих же 3 500. А якби була більша сума, то списали б більшу.
Одна із небагатьох контор, яка себе по скотськи веде під час війни.

До речі, чудове зауваження щодо привату.
Це факт, що співробітники привату зливають інфо по надходженням в окремі МФО.
У мене протягом довгого періоду жодна контора не намагалась списати гроші примусово, а от як тільки відбулись надходження - відразу спроби.
Як можна довести що саме приват зливає інфу? Було б чудово. На законодавчому рівні ми б могли притягнути їх до відповідальності.

Останнє редагування:
Зрозумівши що видатки перевищують доходи заспокоїлася
Дивно,шо Ви сподівалися,що доходи покриють мфошні проценти ?? Може спочатку війни МФО нахопали,в надії не віддавати,чого ж вже вигадувати історії про "закупки" ? Але то ваша справа ,я мовчу ?

Дивно,шо Ви сподівалися,що доходи покриють мфошні проценти ?? Може спочатку війни МФО нахопали,в надії не віддавати,чого ж вже вигадувати історії про "закупки" ? Але то ваша справа ,я мовчу ?
Нічого дивного, перші кредити були під адекватний відсотки, далі місяць без прибутку і пролонгаціями та перекредитуванням загнала себе в глухий кут. А кредити я брала після звільнення. До війни у мене і думки не було про МФО. Я чудово давала собі раду з коштами.

Назад
Угорі