Щоденник Є борги в певних МФО

• Автор теми Автор теми Nightingale
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Касса минимум через год может тело предложить. А там и меньше даже. Но, начали активно бегать в суд
Вони рік чекати не будуть, місяць протермінування а то і менше - вони одразу подають в суд

Вони рік чекати не будуть, місяць протермінування а то і менше - вони одразу подають в суд
Та ну нє, в мене просрочка вже майже два місяці, до суду ще не подали. Звідки такі дані, що до суду відразу біжуть?
До речі SelfiCredit вже написав в Вайбері, що типу готові майже за тіло закрити. Завтра думаю подзвонити і спитатися за умови. Якщо комусь потрібен скріншот повідомлення, аби глянути, то напишіть, я додам сюди.
Ну не факт, не факт.
Хіба самі матимете бажання.
Ну в мене є бажання, але я давно вже зрозумів, що договори до війни та після - це дві різні речі, ви свої займи вже брали давно (зрозумів бо часто бачив ваші повідомлення на форумі), тому вони уже майже нічого зробити не можуть, хоча в результаті все передбачити буде дуже важко. Ну на крайняк, я частину із відкладених грошей можу на адвоката витратити, скоріш за все якогось із форуму, а там уже як буде) В будь-якому разі я вдячний всім хто на форумі за допомогу, поради та фідбек) Також думаю можливо спробувати деякі МФО закрити перед Новим Роком, можливо більш поступливі будуть, бо вони люблять акції якісь на Новий Рік давати, як на нові кредити, так і боржникам, а оскільки Новий Рік - це свято, яке святкують усі в незалежності від релігії та інших факторів, то можна спробувати розіграти гарну партію. Як вважаєте є в цій ідеї сенс?

Останнє редагування:
Як вважаєте є в цій ідеї сенс?
На рахунок сенсу нічого не можу сказати, тому що в нас може бути зовсім різне ставлення і бачення щодо цих всіх кредитних гойдалок.
Але шараги дійсно пропонують кожного року акції і списання перед новим роком... мені нині пропонували 30% від тіла.
Вчора інша 75%... тож при наявності бажання і потреби - чому б і ні якщо буде гарна пропозиція і ви цього хочете.

ЄГроші продали кредит своїм, Кредитпромінвесту, хто знає за скільки часу приблизно на тіло підуть?
Також зв'язався з Selficredit сказали, що можуть майже за тіло закрити. Тіло там 10000, а запропонували 19000. Я сказав, що можу закрити за тіло + 1000 грн зверху, а вони сказали, що так тільки військовим закривають і сказали, що можуть на 15000 подати. Я думаю, ну його нафіг, або за тіло + 1000, або ніяк, буду чекати більш лояльних пропозицій.

У меня по кассе просрочка с августа 2020. Тело 3200, с% 4928, было 4 пролонгации. Просят 2000 и закроют долг.

ЄГроші продали кредит своїм, Кредитпромінвесту, хто знає за скільки часу приблизно на тіло підуть?
Как повезет, у них нет четкого алгоритма, кому-то сразу предлагают, с другими вредничают. Мне через месяцок предложили сами, может больше.
Також зв'язався з Selficredit сказали, що можуть майже за тіло закрити. Тіло там 10000, а запропонували 19000. Я сказав, що можу закрити за тіло + 1000 грн зверху, а вони сказали, що так тільки військовим закривають і сказали, що можуть на 15000 подати. Я думаю, ну його нафіг, або за тіло + 1000, або ніяк, буду чекати більш лояльних пропозицій.
Врут, спокойно предложат тело сами рано или поздно.

Позавчора вдень (29 числа) закрив Слон Кредит майже за тіло. Брав там 5000, домовився і закрив за 6000. В Вайбері скинули гарантійник та довідку про склад закриття кредиту. Сказали, що в УБКІ закриють протягом 3-х днів. 1-2 числа думаю перевірити УБКІ або трохи згодом і глянути, як воно.

Назад
Угорі