Идём на рекорд, около 35 мфо.

• Автор теми Автор теми Alpharaven
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 227
  • Перегляди Перегляди 22K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тело кредита в четырёх мфо 10 тысяч,в 5ом 7 тысяч.
Вы поняли,в 4ех по 10
Я бы проконсультировался с юристом. Возможно какие-то договора признать недействительными, и тогда договориться о реструктуризации тела или вообще на них забить. У меня в Запорожье 30 минут консультации стоит 300 грн.

Я из Бахмута.и прописка здешняя.просто нехочется доводить до такого ситуацию,пишу же что на грани.
Не за себя,а за родителей переживаю.у меня отец такой что пойдет и погасит.и мне жизни не даст.мнительный слишком.маме я ситуацию обрисовала,она согласилась если что иди трубку не брать или говорить что не в курсе.а вот с папой... можно даже не начинать ... всё безсмысленно
Повірте,все можливо,підлаштуйте гарну вечерю,скажіть що хочете щось прочитати і (чи лист від друга прийшов.... випишіть на листок...видумуйте) читайте все для новачків . Зробіть попереджувальний крок. Сусідам деякім понаписуйте. Ссилку сюди зробіть.... Фантазуйте. Так обман.але краще так

Легко такое может быть! У меня Манивео и Русский Стандарт не получили даже "тело" и прошел срок исковой давности (3 года) ;)
А сумму Привата я в суде опустил в 2,5 раза. И теперь выплачиваю по 20 % официальной зарплаты.
Но у каждого своя ситуация и свое отношение!
Андрей сутуация +- у всех одна , отношение к ней(ситуации) Вы правильно говорите у всех разные ...!

Здравствуйте ребята, сижу на вашем форуме уже где-то месяц, жалею о том что под года назад не попал на Вас, серьёзно. В данный момент имею где-то 35 мфо с телом от 500 до 5000. Что бы вы понимали за 2 года выходил на просрочку лишь в 2 кредитах, и то на 1-3 дня. Общую сумму не подсчитывал но думаю что достаточно. В некоторых компаниях оплатил пролонгации в 3 раза превышающие тело. Писать в нацкомфим начну в скорем времени. Денег хватает держать всех на пролонгации. Но понимаю что это вообще не выход. После прочитанного мне реально нельзя выходит в просрочку потому что родители не переживут звонки и так далее, а работа уж подавно. Сразу же уволят Что посоветуете?
Доброго дня!Вирішили питання?

:ahaha: Оой а я когда приближался день пролонгации как обычно вносила данные в новые мфо и тут ооо чеерт мне после 16 мфо посыпались отказы сразу в голове фраза "Шеф все пропало!!!" Игра окончена, настал час икс и я в просрочке
Как ето знакомо???

штук 40 було літом 16 року, коли в мене вже їх було штук 20 ....і всі казали - "ОГоооооооооооо скільки "
Зараз такою цифрою вже не здивуєш :boredom:

То от в яку тему мені треба було перш за все глянути..)
В мене 35 штук на суму 165к. Пішли перші прострочки..
Сказала тільки декільком рідним поки що і то, думаю, позаочі вважають мене хворою на голову..
Думала, таких унікумів, як я, не знайдеш, але ж ні...))
І смішно, і грішно..
Все залежить від того , як людина виплачувала, пролонгувала, який дохід , робота ..... Я в декреті, і то мені 20 дали , бо вчасно сплачувала і пролонгувала, а якщо людина з офіційною роботою , то все можливо
Я спочатку теж все вчасно сплачувала + до того вказала велику з/п.
Але тут у мене є питання до всіх, я можна сказати, приукрасила інформацію щодо роботи і з/п. Дуууже приукрасила.. Збрехала, одним словом.
Чи можуть бути в подальшому ще більші проблеми через це?
Ну что ж, поехали.
1 - Ccloan - 3200/4400; 7300 пролонгациями
2 - Ecash - 3000/4340; 7250
3 - Быстрозайм - 3000/4020; 6120
4 - Koshelok - 1500/1850; 0
5 - Creditlife - 1000/1280; 300
6 - Microcredit - 500/770; 0
7 - Miloan - 2500/2507(первый кредит); 1500
8 - Credit365 - 2200/2970; 2300
9 - Crediton - 2000/2960; 0(перекредитирование)
10 - Creditup - 1500/1986; 0(перекредитирование)
11 - Groshik - 1500/2265; 0
12 - kf.ua - 2200/3100; 0
13 - Швидкогроши - 2500/3200; 1400
14 - Ваша готивочка(первый кредит) - 1450/1950; 2000
15 - Ваша готивочка(второй кредит) - 600/720; 360
16 - Forzacredit - 849/1320; 0
17 - Forza24 - 649/649; 0
18 - VeroCash - 1000/1495; 0
19 - Centrocredit - 1000/1000; 0
20 - CreditKasa - 1500/1920; 3360
21 - Allycredit - 1500/2355; 0(перекредитирование)
22 - Eurogroshi - 3000/4710; 0 (перекредитирование)
23 - Монетка - 1800/ 2970; 0
24 - Alexcredit - 2500/3200; 0 (перекредитирование) +40% скидка.
25 - Egroshi - 3000/4200; 3700(была просрочка в 1 день, так как кредит был с акцией, первая пролонгация была бесплатна, но после просрочки насчитали все проценты)
26 - OnCredit 3500/5428; 0 (перекредитирование)
27 - Kachay - 2300/ 3649; 0 (перекредитирование)
28 - Cashberry - 2500/3400; 0 (перекредитирование)
29 - MrMoney - 1500/2356; 0
30 - Microcash - 1500/ 2040; 0
31 - MoneyBoom - 2200/ 3315; 0 (перекредитирование)
32 - Gofingo - 2200/ 3421; 0 (перекредитирование)
33 - Cashinsky - 3400/ 4494; 0 (перекредитирование)
34 - Cly - 1500/2400; 0 (перекредитирование)
35 - SosCredit - 2300/3128; 0 (перекредитирование)
36 - Topcredit - 2000/3102; 0 (перекредитирование)
37 - kltcredit - 1500/2220; 0 (перекредитирование)
38 - Moneyveo - 4500/6625;0 (перекредитирование)
39 - Dinero - 3500/4861; 0 (перекредитирование)
40 - Mycredit - 2600/3411; 1405

Вот я вам честно скажу, думал что 35, а оказалось 40. До этого момента даже не считал.
Самое прикольное, что выкидываю бешеные деньги каждый месяц, надоело уже. Повезло что нервы стальные, и как-то наличие этого дерьма пока на меня совсем не влияет, но вдруг если кто-то узнает из близкого круга общения - смерть не избежать:) Сохраняю позитив, понимаю что могу со всем этим распрощаться в течении 2 месяцев, но если начну выходить на просрочку и договорюсь о теле +50%.

Ах да, забыл упомянуть что при всём этом, была ситуация неприятная с "другом семьи". Решил помочь, так как в тот момент отсутствовал постоянный доход - пришлось взять пару кредиток в банках:
Приват - Был лимит 10000, сейчас 700, на карте 0
КредитАгриколь - 7600 лимит, на карте 0
А-банк - 4000 лимит, 0 на карте.

Я донедавна думала, що штук 15, не більше. Аж прозріла, коли підрахувала..
Мне CreditLife грозится объеденить все мои долги и требовать законнно. Тоесть, сейчас они требуют не законно? ))
Я, до речі, про це думала.. А можуть реально 35 МФО разом подати на мене в суд? Це ж піпєц що буде...
завидую вашей стойкости, 18 мфо и суммы от 2 до 15 тыс. грн., прострочка уже в 6 мфо. Родственники выгоняют с квартиры и обещают сдать в психушку, и вообще чтоб убиралась, контактные лица, которых по дурости указала, посылают меня на 3 буквы и знать меня больше не хотят, денег нет, выхода нет, боюсь, чтоб на работу не позвонили, что делать не знаю, руки не то что опустились, не чувствую их и на нервной почве тоже начался кашель......только самые плохие мысли в голове. Сегодня пугала кредиткасса, ваша готивочка, манибум, правда манибум предложили реструктуризацию, но денег нет даже на нее.....как понимаю у многих много просрочек, но почитав много тем, все равно такое состояние, такое впечатление, что пелена, и самое противное, понимаю, что сама виновата, но то что родители, решили, что я сумасшедшая и хотят выставить за дверь, от этого еще хуже..........

Так страшно це все читати.. Мене це тільки чекає, а я вже нервуюсь. Розумію, що від цього не дінешся, але так хочеться знайти якийсь адекватний вихід з ситуації(
Найбільше, рідних жаль..

Останнє редагування:
Артем,
Сказала тільки декільком рідним поки що і то, думаю, позаочі вважають мене хворою на голову..
І смішно, і грішно..

Але тут у мене є питання до всіх, я можна сказати, приукрасила інформацію щодо роботи і з/п. Дуууже приукрасила.. Збрехала, одним словом.

Я, до речі, про це думала.. А можуть реально 35 МФО разом подати на мене в суд? Це ж піпєц що буде...

Так страшно це все читати.. Мене це тільки чекає, а я вже нервуюсь. Розумію, що від цього не дінешся, але так хочеться знайти якийсь адекватний вихід з ситуації(
Найбільше, рідних жаль..
Головне собі не накручувати поганих думок.
В мене теж близько 30 мфо (+/- 2-3 шт ,ще не рахував всіх точно ) тіло близько 100к ,нічого живемо і далі , протермінування ще невеликі ,поки телефонують до мене і на роботу і контактним особам.Я поки не дуже спілкуюсь з ними ,дзвінків в день біля 200 шт ,часу на них нема.Але страх пройшов завдяки форуму + розумієш що якщо буде суд - то це тільки на краще )
Бережіть нерви,читайте щодня форум і живіть спокійно час покаже як діяти потрібно буде ;)

Артем,

Головне собі не накручувати поганих думок.
В мене теж близько 30 мфо (+/- 2-3 шт ,ще не рахував всіх точно ) тіло близько 100к ,нічого живемо і далі , протермінування ще невеликі ,поки телефонують до мене і на роботу і контактним особам.Я поки не дуже спілкуюсь з ними ,дзвінків в день біля 200 шт ,часу на них нема.Але страх пройшов завдяки форуму + розумієш що якщо буде суд - то це тільки на краще )
Бережіть нерви,читайте щодня форум і живіть спокійно час покаже як діяти потрібно буде

Якщо чесно, то перші 2 дні, коли я усвідомила ВСЕ, мене трясло в істериці.. Коли розказала близьким - теж, навіть гірше. Бо відчуваєш себе останньою скотиною.
І це ще не всі знають.
Взагалі випадково знайшла цей форум, хоч трохи заспокоїв мене. Проте, суду ще побоююсь. Не до кінця розумію всі моменти і взагалі.

Якщо чесно, то перші 2 дні, коли я усвідомила ВСЕ, мене трясло в істериці.. Коли розказала близьким - теж, навіть гірше. Бо відчуваєш себе останньою скотиною.
І це ще не всі знають.
Взагалі випадково знайшла цей форум, хоч трохи заспокоїв мене. Проте, суду ще побоююсь. Не до кінця розумію всі моменти і взагалі.
Ну тоді у вас все попереду(в плані осмислення і аналізу ситуації) будете згадувати і жаліти що стільки нервів через страх зіпсували собі ) мфо - то не кінець всьому ,то навпаки змога змінити життя на краще і розставити всі крапки над"і")
Батьки думаю зрозуміють,дайте їм часу ,покажіть форум )все буде добре

І смішно, і грішно..

Найбільше, рідних жаль..
з часом все залагодиться )
будуть питання , пишіть в пп...підкажу із власного досвіду щось!

з часом все залагодиться )
будуть питання , пишіть в пп...підкажу із власного досвіду щось!
В мене багато питань) Просто не знаю, куди вам писати)
Ну тоді у вас все попереду(в плані осмислення і аналізу ситуації) будете згадувати і жаліти що стільки нервів через страх зіпсували собі ) мфо - то не кінець всьому ,то навпаки змога змінити життя на краще і розставити всі крапки над"і")
Батьки думаю зрозуміють,дайте їм часу ,покажіть форум )все буде добре
Може і так. Дякую)

Останнє редагування:
А скажите пожалуйста,если есть в наличии квартира,то бояться я так понимаю есть чего...
Як що квартира менше 60㎡,а приватний будинок менше 120㎡,можна не хвилюватись.

В мене багато питань) Просто не знаю, куди вам писати)

Може і так. Дякую)
щоб приймати участь в приватній переписці , вам потрібно написати на форумі здається 10 або 20 повідомлень )

Хто може з Вас скинути мені зразок листа в Нацком???? Я прошу вже тиждень,будь ласка, бо той що тут на форумі не відкривається.Будь ласка!!!! [email protected] ( у мене 30 мфо,вже 2й місяць просрочки,батьків і знайомих дістали) Будь ласка!!!

Хто може з Вас скинути мені зразок листа в Нацком???? Я прошу вже тиждень,будь ласка, бо той що тут на форумі не відкривається.Будь ласка!!!! [email protected] ( у мене 30 мфо,вже 2й місяць просрочки,батьків і знайомих дістали) Будь ласка!!!
По отзывам читала что нацком не очень помогает

Здравствуйте ребята, сижу на вашем форуме уже где-то месяц, жалею о том что под года назад не попал на Вас, серьёзно. В данный момент имею где-то 35 мфо с телом от 500 до 5000.

Бывают решение, после которых тараканы в голове аплодируют стоя)
Post automatically merged:

Хто може з Вас скинути мені зразок листа в Нацком????

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі