Якщо не платити по виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми KaterynaLu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

KaterynaLu

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
4
Бали
3
KaterynaLu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є тут ті в кого відкрито ВП, але ви нічого не погашали? Якщо у вас немає офіційного доходу та ви не являєтеся власником нерухомості (тільки прописка) що далі відбувається якщо банку так і не вдалось добитись аби я погасила заборгованість?

Чи є тут ті в кого відкрито ВП, але ви нічого не погашали? Якщо у вас немає офіційного доходу та ви не являєтеся власником нерухомості (тільки прописка) що далі відбувається якщо банку так і не вдалось добитись аби я погасила заборгованість?

Буде чекати доки щось з'явиться (майно, гроші на рахунках, офіційний дохід)

а якщо не з'явиться, то до кінця мого життя будуть повторно відкривати ВП?
Строк здається 3 роки, далі може відкриватись повторно по ініціативі кредитора, проте якщо його і закриють, рахунки/картки залишаться арештовані

Строк здається 3 роки, далі може відкриватись повторно по ініціативі кредитора, проте якщо його і закриють, рахунки/картки залишаться арештовані
чи є можливість через суд зробити так аби зовсім нічого не платити? 😅 бо на консультаціях мені кажуть що якщо подати на банкрутство то все одно треба платити але сумма буде менша на 20% і куди і яку заяву потрібно подавати аби зняли арешт з одного рахунку?

в якому випадють заборону на виїзди з країни?

Останнє редагування:
чи є можливість через суд зробити так аби зовсім нічого не платити? 😅 бо на консультаціях мені кажуть що якщо подати на банкрутство то все одно треба платити але сумма буде менша на 20% і куди і яку заяву потрібно подавати аби зняли арешт з одного рахунку?

Ніхто окрім суду Вам не зможе заперечувати виїхати за кордон. Зразок заяви є на форумі, її потрібно заповнити та відправити виконавцю

Є. Нічого не відбувається, взагалі ніяк не відчуваю наслідків ВП.

То не смішно загалом. Є змога платити - платіть, немає - не платіть.

Привіт. Є тут такі, я наприклад. Вже 5 років не плачу виконавче провадження, бо нема як. Зарплату отримую на руки, майна ніякого не маю. Якось так. Пройде час, вони самі закриють виконавче, так як не можуть знайти боржника або не можуть відібрати майно, бо його немає.

А якщо в 1 виконавця декілька проваджень на 160 тис грн(20 мінімальних ЗП) ? У мене все до цього іде, поки 1 провадження по якому оплачую.

В мене ВП на 40 тис!Мають прийти дитячі виплати,а карточки заблоковані!
Написати не можу до виконавця на пошту,пише не дійсний адрес!Чи є можливість домовитися,зателефонувавши!Інших доходів не маю!

Теж є виконавче на 28 тисяч , відкрито з січня 2024 ( грубо кажучи вже рік) , офіційно я не працюю , теж є прописка ( майна на мені чи авто немає) карти поки що не заблокували , але думаю що хочаб частинами треба повертати (((

А если открыто несколько вп , работаю официально , как они будут высчитывать, и будет ли каждый новый исполнитель блокировать карту? И нужно будет несколько заявлений писать на разблокировку счета? Как вообще это всё происходит ?

Теж є виконавче на 28 тисяч , відкрито з січня 2024 ( грубо кажучи вже рік) , офіційно я не працюю , теж є прописка ( майна на мені чи авто немає) карти поки що не заблокували , але думаю що хочаб частинами треба повертати (((
В мене спочатку цей борг числився закритим перевіряла через реєстр боржників але з 23року його відкрили і взялися по повній. А ось в цьому місяці вже заблокували рахунки. З'вязалася з виконавцем надала заяву з дія підписом та чекаю розблочать карту чи ні.

Привіт. Є тут такі, я наприклад. Вже 5 років не плачу виконавче провадження, бо нема як. Зарплату отримую на руки, майна ніякого не маю. Якось так. Пройде час, вони самі закриють виконавче, так як не можуть знайти боржника або не можуть відібрати майно, бо його немає.
Вони наче не раз зможуть закривати та знову відкривати ВП. З відсотками там така сумма що я її ніяк не закрию. Тим паче в країні війна і гроші мені допоможуть якщо потрібно буде тікати а от погашений кредит мені безпеки не дасть

Є. Нічого не відбувається, взагалі ніяк не відчуваю наслідків ВП.
вам картку розблокували після надання заяви, чи ви тільки на наліку живете? Просто мені на картку регулярно надходили кошти а тепер стало важкувато але добре коли ти не один і можешь позичити чиюсь карту на необмежений термін)))

То не смішно загалом. Є змога платити - платіть, немає - не платіть.
ну а мені смішно, бо я не з тих людей які побачать ВП і підуть в петлю. Життя на цьому боргу не закінчується, а якщо кожен день заганятися то грошей не вистачить аби в аптеку носити

Останнє редагування:
Інна170492, Він вам сказав,що потрібна заява!?
Куди ви її надсилали,бо я своєму писала то пише що не дійсна адреса!

Інна170492, Він вам сказав,що потрібна заява!?
Куди ви її надсилали,бо я своєму писала то пише що не дійсна адреса!
Вона мені надіслала приклад заяви сказала або написати від руки та відправити на адресу офісу виконавчої служби або заповнити та поставити електронний підпис і відправити їй на емейл

У мене виконавче з 20 лютого, усі рахунки заарештовані, написала заяву в електронному вигляді, без результату, на дзвінки не відповідають

Вона мені надіслала приклад заяви сказала або написати від руки та відправити на адресу офісу виконавчої служби або заповнити та поставити електронний підпис і відправити їй на емейл
Через сколько после суда открывают ВП и блокируют счёта?

Через сколько после суда открывают ВП и блокируют счёта?
суд був 19,12,2023/вп відкрили 19,02,2025/ а заблокували картки 06,03,2025

Скільки вже часу пройшло,як ви відправили!?
Результату ще не має!?
10,03,25 листувалась з виконавцем. Сьогодні поки відповіді немає. Буду чекати або на відповідь або вже на результат

Останнє редагування:
Назад
Угорі