Виплата по виконавчому впровадженні, якщо працює боржник не офіційно

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 3K
П скільки списали?)
Ой не побачила що ви писали що не пам'ятаєте )

В мене 35 тисяч було, я 15 одним платежем заплатила, решту розбили на 4 місяці.
А скажіть будь ласка
По знижку ви просили чи вони самі

Останнє редагування:
Скільки хочете то стільки і платіть ,нема різниці,рахунок зарплатний або соціальний можливо розблокувати,заява є на форумі
А якщо у власності боржника є майно ,що виконавець може з ним зробити ???

Ой не побачила що ви писали що не пам'ятаєте )

А скажіть будь ласка
По знижку ви просили чи вони самі
Я взагалі не думала, що після програної апеляції мені можуть зробити знижку. Як не дивно, вони самі отаке запропонували.

Вкладення

• Screenshot_2024-01-22-10-57-55-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2024-01-22-10-57-55-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    56.7 Кб · Перегляди: 102
Я взагалі не думала, що після програної апеляції мені можуть зробити знижку. Як не дивно, вони самі отаке запропонували.
А ви у зверненні просили оплатити без виконавчого листа?)

Та
А ви у зверненні просили оплатити без виконавчого листа?)
Так, писала, що програла їм суд (номер справи такий-то), і чи можна вирішити проблему без виконавчої служби?
Відповіли не відразу, десь через тиждень, домовились, все ок. Це в минулому році було. В принципі, їм самим простіше без мороки з виконавцями, мабуть, тому і погодились. Просили індифікаційний код мій, мабуть, пробивали роботу. А офіційно в мене мінімалка. Вони б ті 30 тисяч до пенсії знімали по 20%😁

Та

Так, писала, що програла їм суд (номер справи такий-то), і чи можна вирішити проблему без виконавчої служби?
Відповіли не відразу, десь через тиждень, домовились, все ок. Це в минулому році було. В принципі, їм самим простіше без мороки з виконавцями, мабуть, тому і погодились. Просили індифікаційний код мій, мабуть, пробивали роботу. А офіційно в мене мінімалка. Вони б ті 30 тисяч до пенсії знімали по 20%😁
Дякую))
В мене 69😭😭🤣

А ви їм через скільки писали коли програли суд

Цікавить питання як виплачувати виконавче впровадження, якщо людина працює не офіційно. Як це в практиці з досвіду людей, які так сплачують. Буду вдячна за досвід.

Які дії боржника? Як домовляється? Як хто вирішує це питання?
Доброго вечора! В мене два ВП один у державного виконавця, а другий у приватного обидва по рішенням суду. Як тільки прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження я відразу дзвонила до виконавця і домовлялась що буду сама платити та просила не блокувати рахунки.

Доброго вечора! В мене два ВП один у державного виконавця, а другий у приватного обидва по рішенням суду. Як тільки прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження я відразу дзвонила до виконавця і домовлялась що буду сама платити та просила не блокувати рахунки.
І вони погодилися?)

І як вони реагували ,у вас є офіційний дохід,чи немає??

а де заява щоб розблокувати рахунки ?

і
Розблокували ?

де взяти цю заяву

Останнє редагування:
а де заява щоб розблокувати рахунки ?

і

Розблокували ?

де взяти цю заяву
Відповідь для всіх. Вони погодилися, дохід офіційний, заяву ніяку не писала, просто у мене через електронний суд приходять листи на емеіл про відкриття ВП і я дізнаюсь про них у день відкриття або наступній день коли вони ще не дають постанову про блокування рахунків. Далі я телефоную виконавцю і кажу що самостійно буду оплачувати без постанови на блокування рахунків та постанови утримання з заробітної плати. домовляюсь про суму та термін погашення в мене термін 1 рік.

Відповідь для всіх. Вони погодилися, дохід офіційний, заяву ніяку не писала, просто у мене через електронний суд приходять листи на емеіл про відкриття ВП і я дізнаюсь про них у день відкриття або наступній день коли вони ще не дають постанову про блокування рахунків. Далі я телефоную виконавцю і кажу що самостійно буду оплачувати без постанови на блокування рахунків та постанови утримання з заробітної плати. домовляюсь про суму та термін погашення в мене термін 1 рік.
Тобто ви кажете,що погасите вп за рік , мабуть у вас не великі суми

Тобто ви кажете,що погасите вп за рік , мабуть у вас не великі суми
Так, сумма в мене більше 50к за два ВП. Просто на підприємстві якщо є постанова про відрахування, вони відраховують з мінімального окладу і це розтягнення на декілька років і така сума буде заходити в Пф, тобто мінімум, а те що зверху через касу на руки. А мені це не вигідно, тому що я маю заробити пенсію, а яка пенсія з мінімалки самі розумієте. Для прикладу я зробила 12 після всіх відрахувань ( налоги та 20% Вп), то буде 8 по ПФ та 4 на руки ось така арифметика. Виходить 50к я буду виплачувати десь три роки. А це не останні МФО та банки які можуть подати в суд. Просто перед цим я 15 місяців виплачувала 18к. і виконавець кожного місяця відправляв запроси про зп. Типу правильно відрахували з заробітку і коли в мене залишалося останні 2 платежі один повний а другий 300 грив. я просила закрити одним платежем то відповіли не можна бо їх оштрафують за це. Тому мені вигідно самій оплачувати ВП

Останнє редагування:
Так, сумма в мене більше 50к за два ВП. Просто на підприємстві якщо є постанова про відрахування, вони відраховують з мінімального окладу і це розтягнення на декілька років і така сума буде заходити в Пф, тобто мінімум, а те що зверху через касу на руки. А мені це не вигідно, тому що я маю заробити пенсію, а яка пенсія з мінімалки самі розумієте. Для прикладу я зробила 12 після всіх відрахувань ( налоги та 20% Вп), то буде 8 по ПФ та 4 на руки ось така арифметика. Виходить 50к я буду виплачувати десь три роки. А це не останні МФО та банки які можуть подати в суд. Просто перед цим я 15 місяців виплачувала 18к. і виконавець кожного місяця відправляв запроси про зп. Типу правильно відрахували з заробітку і коли в мене залишалося останні 2 платежі один повний а другий 300 грив. я просила закрити одним платежем то відповіли не можна бо їх оштрафують за це. Тому мені вигідно самій оплачувати ВП
Зрозуміла!
Я працюю не офіційно,тому прийдеться сплачувати самостійно...
Скажіть,а як щодо нерухомості,маєте на собі щось з майна ,що виконавець робив ,наклав арешт ???

Хвилююся,бо тільки по тисячі в місяць зможу а в мене борги великі ,три вп - 45 тис,75 тис а одне взагалі 102 тисячі ,але цим принципово не буду платити з тіла 13 тисяч -103

Останнє редагування модератором:
не хвилюйтесь, у вашому випадку можете сплачувати так, як вам зручно

є люди які роками взагалі не платять
Так хочеться їх всі вже здихатися ,сто разів пожаліла ,що влізла ,але з тіла 13 тисяч хотіти -103 тисячі ,це вже занадто,ну дійсно,ще 20-25 ,я б якось зрозуміла але 100 тисяч ,де їхнє здорове мислення,людина 13 немала можливості повернути,де вона має взяти 100 тисяч ,от принципово,або плачу тіло і зверху + виконавчий збір ще якось можна ,але не їхні хотілки .....

Останнє редагування модератором:
Зрозуміла!
Я працюю не офіційно,тому прийдеться сплачувати самостійно...
Скажіть,а як щодо нерухомості,маєте на собі щось з майна ,що виконавець робив ,наклав арешт ???

Хвилююся,бо тільки по тисячі в місяць зможу а в мене борги великі ,три вп - 45 тис,75 тис а одне взагалі 102 тисячі ,але цим принципово не буду платити з тіла 13 тисяч -103
Дорошкевич у 2020 році наклала арешт на рухоме майно, яке вже давно згнило та розібрали на запчасти, запорожець який у 88 році дали батькам бо я неповнолітня дитина інвалід, і вона записана на мене. А у Вас такі суми по рішенням суду чи виконавчі написи.

Назад
Угорі