?Ольга 33
Форумчанин
- Дописи
- 81
- Реакції
- 114
- Бали
- 5090
?Ольга 33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Накінець і я вирішила написати. Мені 33. Я маю прекрасну сім'ю - чоловіка і 4 діток. Ми працюємо, заробляємо, але все одно деколи щось Тай не вистачає. Моя історія почалася 1 листопада 2019 року, коли я взяла займ в Манівео на 1000 грн на 7 днів. 7 листопада отримала зарплату, віддала ту 1000 і подумала, що це нереально круто. І тут Остапа понесло - я почала брати безвідсоткові займи, адже ми з чоловіком гарно заробляли і я знала, що віддам. Дуже добре пам'ятаю грудень - дохід в сім'ю перевищував 40 тис. грн. Але я все віддала на безвідсоткові займи, адже в листопаді "понабирала". Почався Новий Рік, і знову захотілося свята - тут почалися вже відсотки. Я брала, але знала, що віддам. З лютого, вже всі зарплати віддавалися на погашення відсотків. В березні, я зрозуміла, що зарплат не хватає і набралася нових займів, адже страшно переживала, щоб не було прострочки. В квітні помимо зарплат я вже позичила в тітки 2500 долл. на закриття, половину закрила в надії що з наступних зарплат закрити іншу половину, але я не врахувала, що на роботі зроблять карантин. Наступні 2 з пол. міс. ми з чоловіком сиділи вдома за власний рахунок і я брала нові займи на пролонгації. Тобто ті, що я закрила з позичених грошей((( Це було саме страшне літо в моєму житті. Я мама, дружина, а таке враження було, що я робот. Були ночі, що я не спала, думала, як знайти грошей. В ітозі мені погодили займ в Кеш ту Гру на 50 000. Я тоді була така щаслива. Знову частину закрила, а частина залишилася і знову зарплати на пролонгації, але ще тепер плановий платіж 6300 на Кеш ту Гоу. З 9 серпня ми з чоловіком в прострочці. Деякі займи я закрила і зразу видалила або заблокувала кабінет. Єдине, що згадала, що в Кредит касі давала номер колеги як контактний. Її закрила і заблокала. А тепер Кредит Плюс наярює тій колезі, хоча її номер мала лише Кредит Каса. На сьогоднішній день по всіх МФО прострочка, за цей час закрили лише Є кеш чоловіка за тіло після 2 тижнів прострочки.
Продовжую історію. На сьогодні план такий: віддавати лише тіло або тіло і невеликий відсоток. Хоча що робити з Дінеро і Укрпозикою, пролонгаціями яких я віддала напевно по 3 тіла не знаю. В себе закриваю Є кеш. Після місяця ігнору зв'язалася зі мною їхня менеджер, дуже класна і лояльна дівчина, звати Інна. Запропонувала тіло. Я віддала половину тіла в вересні, ще половину закину в жовтні. Після цього планую заблочити кабінети. З Алекс кредит погодилась на реструктуризацію віддавати три місяці по 1300.
Продовжую історію. На сьогодні план такий: віддавати лише тіло або тіло і невеликий відсоток. Хоча що робити з Дінеро і Укрпозикою, пролонгаціями яких я віддала напевно по 3 тіла не знаю. В себе закриваю Є кеш. Після місяця ігнору зв'язалася зі мною їхня менеджер, дуже класна і лояльна дівчина, звати Інна. Запропонувала тіло. Я віддала половину тіла в вересні, ще половину закину в жовтні. Після цього планую заблочити кабінети. З Алекс кредит погодилась на реструктуризацію віддавати три місяці по 1300.
Останнє редагування: