Щоденник Які мфо закривати в першу чергу ???

• Автор теми Автор теми ВеронікаIam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K

ВеронікаIam

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
8
ВеронікаIam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Маю можливість закрити мфо взявши гроші в борг у хрещеного (50.000 грн)
Не знаю які обрати... Вирішила кредіт касу, а ще ?

Credit Casa - тіло 15.000 ,нарахували майже 20.000 .. Чула,що подають в суд частенько . Планую закрити з цих грошей.
Selfie Credit - тіло 25.000 - читала ,що можна закрити за тіло з часом,але боюсь ,що на таку суму багато нарахують
MoneyVeo Тіло 21 400,00 грн- з відсотками 26.000 майже
Miloan -тіло 12.000 ,вже набігло 15.000
E-гроші- с*ки , тіло 7.000 , просрочка 4 дні - винна вже 12.500 десь
Tengo- тіло 15.000. раз заплатила 4.000 ,вже наразували 18.900 ,пропонують реструктарізацію
FinBar- тіло 8.000 ,вже винна 11.600
СreditPlus - тіло 10.000 вже винна 13.400
Avans credit - тіло 3.000 грн - з відсотками 3.300
Сredit7- тіло 4.500 - з відсотками 5.500
Качай - 4000 тіло- поки без відсотків
Money4you - c*ки . тіло 1800 - з відсотками 3900 .( 14 днів)
Smart - 4000
ШвидкоГроші-тіло 8.000 - з відсотками 11.000 приблизно

теоритично можу позичити і 100.000,але не розумію чи варто переплачувати

Останнє редагування:
Всім привіт. Маю можливість закрити мфо взявши гроші в борг у хрещеного (50.000 грн)
Не знаю які обрати... Вирішила кредіт касу, а ще ?

Credit Casa - тіло 15.000 ,нарахували майже 20.000 .. Чула,що подають в суд частенько . Планую закрити з цих грошей.
Selfie Credit - тіло 25.000 - читала ,що можна закрити за тіло з часом,але боюсь ,що на таку суму багато нарахують
MoneyVeo Тіло 21 400,00 грн- з відсотками 26.000 майже
Miloan -тіло 12.000 ,вже набігло 15.000
E-гроші- с*ки , тіло 7.000 , просрочка 4 дні - винна вже 12.500 десь
Tengo- тіло 15.000. раз заплатила 4.000 ,вже наразували 18.900 ,пропонують реструктарізацію
FinBar- тіло 8.000 ,вже винна 11.600
СreditPlus - тіло 10.000 вже винна 13.400
Money4you - c*ки . тіло 1800 - з відсотками 3900 .( 14 днів)
Smart - 4000
ШвидкоГроші-тіло 8.000 - з відсотками 11.000 приблизно

Падайте на мороз і чекайте пропозицій за тіло

Ну, вот эти можно и закрыть

Головне аби не було 100 000 і купа боргів в мфо по другому колу.
Ну, вот эти можно и закрыть
Причому не кидаючи хрещеного під танк

ВеронікаIam, только кредиткаса предоставляет угрозу. Остальных после мороза можно закрыть за тело и даже меньше.
Писали тут или в Телеграм чате, что касса тоже периодами идёт на тело даже при наличии новых 300дневных договоров. Парадокс, конечно)

Писали тут или в Телеграм чате, что касса тоже периодами идёт на тело даже при наличии новых 300дневных договоров. Парадокс, конечно)
Слышал тоже, но логику их не понять как они выбирают кому предложить, а кому молча в суд)

Чёт мне кажется что в ближайшем будущем касса опять будет нытьём заниматься и пробовать выцыганить хоть что-то... карма у неё плохая :mosking:
Дай юристам развернуться маленько)
Уже по ипаLу отгребли вроде по пункту защиты прав потребетелей или чего-то похожего

Головне аби не було 100 000 і купа боргів в мфо по другому колу.

Причому не кидаючи хрещеного під танк
)) це ви про мої приступи лудоманії і крипту читали?))) вже не заходжу на бінанс )) не тягне))
Совість не дозволить влізти ще раз . Ну і псіхіатр є :smile:
ВеронікаIam, только кредиткаса предоставляет угрозу. Остальных после мороза можно закрыть за тело и даже меньше.
е- гроші чогось боюсь )) якісь відгуки неоднозначні

Падайте на мороз і чекайте пропозицій за тіло
я взагалі з ними не спілкуюсь з самого початку
поставила " TrueCaller" )) боюсь тільки що бабусю будуть кошмарити
поки тільки Money4you телефонували і смс слали
Я на них скаргу в нбу написала і більше не телефонували
Більше наче нікого не знайшли )
і Credit7 бабусі телефонув ))

ну я про суды имел ввиду. а если вы имеете ввиду обзвон, то любая мфо может обзвонить всех.
наче читала ,що ці є-гроші за тіло не хочуть закривати і відсотки космічні. дзвінки то таке))ї

наче читала ,що ці є-гроші за тіло не хочуть закривати і відсотки космічні. дзвінки то таке))ї
Потом продают кредитпроминвест, и с теми можно за тело договориться. У меня так было.Причем сами предложили. Егроши да, на тело не идут.
Пусть крутят проценты, как накрутили - так и скрутят)

ну я про суды имел ввиду. а если вы имеете ввиду обзвон, то любая мфо может обзвонить всех.
а так я не знаю де контакти візьмуть,але з родичами майже не спілкуюсь і в мене їх немає в телефонній книжці) навіть мама не підписана,бо номер нещодавно змінила ) там лише знайомі та друзі))аж цікаво як шукають
Потом продают кредитпроминвест, и с теми можно за тело договориться. У меня так было.Причем сами предложили. Егроши да, на тело не идут.
Пусть крутят проценты, как накрутили - так и скрутят)
добре
, якщо так. бо з 7000 грн платити 12.400 вже занадто )) хочеться їх послати))

а так я не знаю де контакти візьмуть,але з родичами майже не спілкуюсь і в мене їх немає в телефонній книжці) навіть мама не підписана,бо номер нещодавно змінила ) там лише знайомі та друзі))аж цікаво як шукають

добре
Они мастера находить номера, им ваша телефонная книга не особо нужна для этого.

добре
Мені за місяць прострочки вже наколядували поза 100к з тіла 29... На разі дзвонили до мами і брата

Маленькі закрийте, тоді буде психологічно легше буде сприймати.
А також кредиткассу з єгроші

По всім іншим за тіло можна домовитись, тільки треба буде витримати по 40+ дзвінків в день(аванс, кредісенд, фінюар - один і той же кАл центр).

Назад
Угорі