Які МФО самі жорсткіші плані терору рідних, а з ким можна домовитися?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 11K
Це я їх більше всього і боюсь. А ще кредит касу та смартівей,всю телефонну книгу собі скопіювали.
Як вони копіюють телефонну книгу в мене такаж проблема , дзвонять поки тільки мені але фінстера вже присласа смс що передадуть в відділ для стягнень, підкажіть як можна зробити так щоб номера не змогли копіювати і дзвонити всім, і ще якщо в соц мережі я зоблокував їх контори вони всеодно зможуть дивитись мої сторінки?

Як вони копіюють телефонну книгу в мене такаж проблема , дзвонять поки тільки мені але фінстера вже присласа смс що передадуть в відділ для стягнень, підкажіть як можна зробити так щоб номера не змогли копіювати і дзвонити всім, і ще якщо в соц мережі я зоблокував їх контори вони всеодно зможуть дивитись мої сторінки?
Головне, без паніки. На жаль, подія відбулася.
1. Читайте форум.
2. Те, що вони присилають, закидуйте у розділ
Посміємося разом.
3. Заблокували соцмережі - добре, хз, з чого вони далі персоналку юзають.
4. Від дзвінків найближчому оточенню Ви усе одно не застраховані, вони будуть.
5. Читайте форум.

Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).

Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.

Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)

Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)

Зе кредіт -просрочка 3 дні (дзвонить поки тільки автомат)

Кредит касса - завтра останній день сплати

Сслоан и Міолан - прострочка через 3 дні.

Далі підуть, егроші, маніфою, і смартівей, ізі кеш, майкредіт, качайгроші

Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.
Сслоан, Мілон, Є-гроші найтркшовіші компанії, великі відсотки, хамлять родичам і клієнту, телефонують до найближчих через 1-2 після прострочення.
Кредит каса, Банана та Зе кредит, та ж сама ситуація, що й з є-гроші, відсотки величезні, телефонний терор, полюбляють ставити ультиматум. Рідним телефонують майже відразу.
Нові кредити сама лояльна компанія, рідних не телефонували.
Смартівей була просрочка тиждень, нікого не чіпали. Май кредит також лояльна.

Назад
Угорі