Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).
Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.
Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)
Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)
Зе кредіт -просрочка 3 дні (дзвонить поки тільки автомат)
Кредит касса - завтра останній день сплати
Сслоан и Міолан - прострочка через 3 дні.
Далі підуть, егроші, маніфою, і смартівей, ізі кеш, майкредіт, качайгроші
Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.