Які МФО самі жорсткіші плані терору рідних, а з ким можна домовитися?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 11K
Про що ви ?який напис , суд ?у вас було хоть щось , в неї тільки місяць прострочення, навіщо таке писати . Особисто мені сказав адвокат що вони нічого не можуть зробити , живіт собі , а коли будуть кошти сплатите тіло кредиту.
У мене 8 написів і 1 суд за півтора роки. А так ні,нічого)))

У мене 8 написів і 1 суд за півтора роки. А так ні,нічого)))
І напис, і суд в подальшому може бути. В мене вже 1,5 роки прострочки. І за цей час даякі контори тіло не пропонували. Так, більшість пропонували, але не всі. Ваш адвокат не компетентний, якщо говорить, що напис і суд неможливі. Але вони не страшні. Буде проблема - будемо розбиратись)
Під час військового стану ?

кредитні договори виключено з переліку документів, на яких можна вчиняти написи
Ми говоримо про один із варіантів. Може бути суд, може бути листування на пошту, дзвінок на роботу. Десь та й випливе

Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).

Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.

Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)

Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)

Зе кредіт -просрочка 3 дні (дзвонить поки тільки автомат)

Кредит касса - завтра останній день сплати

Сслоан и Міолан - прострочка через 3 дні.

Далі підуть, егроші, маніфою, і смартівей, ізі кеш, майкредіт, качайгроші

Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.
У мене була схожа ситуація, що сьосується родичів. І вам просто треба прийняти той факт,що вони всерівно дізнаються, але питання: краще коли ви самі нормально скажете чи якісь придурки які будуть дзвонити і поливати вас брудом? Наберіться сміливі і все чесно розкажіть чоловікові... Головне не робіть як я, якщо вже розказуєте - то все до кінця..... бо коли вилазить поступово, довіра втрачається.
З вашого списку - я б почала з є гроші.
Кредит каса запропонувала реструктуризацію і списаня , але через 3 роки прострочки, я просто твердо не хотіла платити, було дуже багато пролонгацій.
Знаєте, мої рідні багато мені наговорили, але саме чоловік і батьки помогли мені з того вилізти , хоча згадують до сьогоднішнього дня....

Та я не боюся вже. В принципі самих близьких попередила. Всі будуть говорити що мене не знають. Я просто подумала що це саме дієве що можна сказати щоб відстали від людей. Це мої проблеми а не їх. Щоб їх цим грузили
Можна рідним поставити програму блокування спам дзвінків.

Якщо містер кеш продасть фін форсу, теж гімняна шарага,перезвонять всім навіть людям з якими давно не спілкуєшся, будуть ставити автодозвон ботів, погроз як таких не було, но дзвінки і бот- дзвінки є. Придумовують всілякі історії, дзвонять не представляються, включають дурачків, писала на них скарги, навіть в кібер поліцію, чекаю поки позвонять щоб записати розмову і представили докази кібер поліції.
Якщо містер кеш продасть фін форсу, теж гімняна шарага,перезвонять всім навіть людям з якими давно не спілкуєшся, будуть ставити автодозвон ботів, погроз як таких не було, но дзвінки і бот- дзвінки є. Придумовують всілякі історії, дзвонять не представляються, включають дурачків, писала на них скарги, навіть в кібер поліцію, чекаю поки позвонять щоб записати розмову і представили докази кібер поліції.

Це я їх більше всього і боюсь. А ще кредит касу та смартівей,всю телефонну книгу собі скопіювали.
Вони дзвонять до усіх це просто жах теж набралася тих займів як блох і тепер не знаю що робити сама в дикреті чоловікові дуже боялася розказати але зважилася бо дуже вже велика сума і можуть до нього дзвонити то ліпше я йому сама все скажу і сказала він в шоці був скандал поки нічого не каже що будемо робити мовчить другий день одна надія на чоловіка

Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).

Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.

Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)

Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)

Зе кредіт -просрочка 3 дні (дзвонить поки тільки автомат)

Кредит касса - завтра останній день сплати

Сслоан и Міолан - прострочка через 3 дні.

Далі підуть, егроші, маніфою, і смартівей, ізі кеш, майкредіт, качайгроші

Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.
В них всі номера є коли ви берете кредит вони зчитують телефону книгу

Назад
Угорі