Які МФО самі жорсткіші плані терору рідних, а з ким можна домовитися?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 11K
Та я не боюся вже. В принципі самих близьких попередила. Всі будуть говорити що мене не знають. Я просто подумала що це саме дієве що можна сказати щоб відстали від людей. Це мої проблеми а не їх. Щоб їх цим грузили
Ой мені б ваша впертість ви молодець???

Nastya_1322, Ви просто не розумієте що це таке... Все одно знайдуть... все одно хтось та позвонить...
Оффтоп
від цих кредитів реально я отримав більше плюсів, ніж мінусів. Це не приємно, але це реальність. Повір, кредит - відфільтрує самих гірших людей від тебе. Ти молода. В тебе ще життя попереду. А тягнути за собою чиюсь думку - занадто важка ноша...

А що їм відповідат?. Сказала мамі і чоловіку що будуть дзвонити якісь кретини на гроші розводити. Щоб казали що мене не знають і слали їх на три букви. Чи треба щось інше. Сьогодні дівчина звонила з Зе кредіт хамила. Сказала що буде родичам дзвонити. Я відповіла що удачі нехай дзвонять.
Я не розумію, навіщо Ви з ними спілкуєтесь... Чим більше будете розмовляти, тим більше будуть телефонувати Вам та Вашим близьким... І не вже приємно це вислуховувати? Моя порада не беріть трубку, і скажіть щось схоже на правду своїм близьким

Я не розумію, навіщо Ви з ними спілкуєтесь... Чим більше будете розмовляти, тим більше будуть телефонувати Вам та Вашим близьким... І не вже приємно це вислуховувати? Моя порада не беріть трубку, і скажіть щось схоже на правду своїм близьким
Я відповіла два рази а весь час заблокувала. В чоловіка така робота що має підіймати з незнайомих номерів.
Nastya_1322, Ви просто не розумієте що це таке... Все одно знайдуть... все одно хтось та позвонить...
Оффтоп
від цих кредитів реально я отримав більше плюсів, ніж мінусів. Це не приємно, але це реальність. Повір, кредит - відфільтрує самих гірших людей від тебе. Ти молода. В тебе ще життя попереду. А тягнути за собою чиюсь думку - занадто важка ноша...
Я розумію що знайдуть і подзвонять. Максимально намагаюся мінімізувати ці дзвінки

с
Є гроші сподіваюся закрити першими, так же як смартівей и манифою. А давно колажі робили?

А через скільки ви домовилися на реструктуризацію? Я ще не вийшла в них на прострочку. Але розумію що вони всю телефонну книгу злизали. Я хотіла як в минулий раз платила пролонгацію домовитися, але мені оператор сказала що реструктуризація сама з'явиться в кабінеті, але не зрозуміло коли
с ними по електронной почте связывалась, где то надо дней 16 прострочки

Самый оптимальный вариант - найти высокооплачеваемую работу, чтобы пролонгации казались копейками и с каждой З.П закрывать по одному МФО.
Если такой возможности нету, тогда перестать кормить пролонгациями и родственнкам все отрицать, ждать от МФО выгодных предложений.

Самый оптимальный вариант - найти высокооплачеваемую работу, чтобы пролонгации казались копейками
З такою роботою краще закрити всі кредити ?
А якщо не вистачає закрити кредити, то значить зп не така, з якою пролонгації будуть здаватись копійками)))

Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).

Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.

Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)

Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)

Зе кредіт -просрочка 3 дні (дзвонить поки тільки автомат)

Кредит касса - завтра останній день сплати

Сслоан и Міолан - прострочка через 3 дні.

Далі підуть, егроші, маніфою, і смартівей, ізі кеш, майкредіт, качайгроші

Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.
Скажу вам так.Ви уже мама.І осуду рідних повинні боятись найменше.Не зрозуміють,ну значить так і буде.Не підтримають ,ну значить справитесь самі.Вданій ситуації,вам потрібно виждати час,і позбутись МФО з найменшими затратами.Припиніть себе накручувати і чогось боятись.Перестаньте спілкуватись з МФО,це лишнє.Чекайте,коли вони вас проситимуть.Чим більше ви буде їх благати про розстрочки,не дзвонити нікому,тим більш вас тероризуватимуть.Я розумію,що це дуже важко.Займіться собою,сином.З рідними поговоріть,і вам стане на стільки легше,що ви гори звернете.Ви навіть не помітите,як все наладиться.Кредити,це не вирок.Вони є кожного другого,а в теперішній час і першого.Змініть своє відношення до ситуації.Не витрачайте на їх свої нерви,бережіть впершу чергу себе і сина.А інші,то не ваша справа))

Прошу вас без осуду.
Я розумію що потрібно признатися рідним, але я не можу, вже дуже не добрі думки про життя, тримаюся тільки через сина. Але мама з чоловіком не повинні нічого дізнатися. Поки сказала що дзвонять якісь аферисти і гроші вимагають. Зараз зможу по трохи платити (отримаю 7 тис через тижня 2, потім через 2 ще 7, а потім гроші вже будуть майже через півтора місяці), намагалася пролонгувати (але все всі гроші скінчилися).

Підкажіть хто з моїх шараг найбільш лояльні і можна з ними домовитися, хто менше всіх телефонує. А хто через якийсь час іде на поступки. Все взяте під час війни. Я навіть не знаю що їм казати правильно.

Нові кредити - просрочка 6 днів (попросила сьогодні реструктуризація не погодилися сказали мала полстрочка щоб зупинити нарахування відсотків)

Банана кредит -просрочка 2 дні (сказали сьогодні що віддають борг в відділ стягнення заборгованостей та будуть телефонувати родичам)

Я готова навіть платити реструктуризації тільки б не телефонували родичам. Я знаю що ви всі вважаєте що це тупо. Але в мене не терпимі рідні. Від мене всі відвернуться і я отримаю тільки осуд а не підтримку.
Через скільки вони йдуть на поступки? я всі соц мережі заблокувала в надії що менше номерів знайдуть. Я благаю про допомогу.
На мою думку, Є Гроші і Зе Кредит найбільш не угомонні на рахунок дзвінків. Тварини бездушні. Є Гроші позвонять якщо знайдуть родичів. Знаю з власного досвіду. В мене та ж ситуація що і у Вас. Третій місяць на лікарняному, живу з батьками. І теж роблю все для того щоб не було дзвінка. Бо це буде крах... З деякими домовився, дещо списати, дещо реструктурували. А от Зе Кредит і Є Гроші в них нема нічого святого. Приклад: Зе Кредит я брав 15000. Віддав їм по пролонгаціям 22800. Вони ще просять 30000... І на поступки не йдуть ніяк. Виходжу з лікарняного, Зе кредиту ні копійки не дам. Сплатив їм сповна. Досить. А якщо в загальному: попили вони моєї крові..., стільки грошей їм наплатився через свою необізнаність... Настя, тримайтеся. Все добре буде. Тримаю за Вас кулаки.

Прошу вас без осуду.

Я також спочатку трусився і переживав, що ж буде як дізнаються рідні, платив купу пролонгацій і тд. Як згадаю скільки тоді нервів пішло. І все одно рано чи пізно всі взнають, почали звонити батькам, братові, дядьку, і я спочатку казав їм, що це аферисти не ведіться, ну вони і більш менш вірили, поки одна прекрасна кредитна кантора не вирішила в вайбері з моїм фото з паспортом в руках розсилку зробити по номерах різних, чесно в той момент я думав що не зможу дивитись в очі рідним, але сталося все навпаки, я не почув ніякого осуду, майже всі просто посміялись і стали засуджувати такі дії цих кредитних кантор. Ось до чого я веду, не бійтеся що родичі дізнаються, це все одно станеться рано чи пізно і повірте, ніхто не стане вас зневажати, а ті хто люблять підтримають. Мені мої навпаки казали, чому ти раніше сам нам не сказав, ми б допомогли, а не вже з прострочкою такою, і я впевнений багато хто зараз обертаючись назад, на свої перші прострочки, на свої перші дзвінки родичам, сміється з того який тоді був переляканий, хоча причин для страху було 0. Все гаситься рано чи пізно і ніхто у вас навіть колесо від велосипеда не забере. Тому живіть і радійте, не руйнуйте собі психіку через якихось придурків. Удачі вам і мирного неба??

Прошу вас без осуду.

Начнут кошмарить всех, самый важный момент предупредить всех, чтоб говорили, что вас не знают, потому что будут их кошмарить, а близкие и друзья будут кошмарить вас.
Настаиваете на оплате только тела кредита, могу вернуть то что брала, никаких пролонгаций и оплат процентов, и только на выгодных для вас условиях. Правильно будет оплата через банк или по ибану с назначением платежа, где вы указываете что оплачиваете именно тело кредита.
Можете написать мне в личку свой номер, подскажу как правильно действовать. 3 года в просрочке, из 10 кредитов, 7 закрыла только то что брала.
А що їм відповідат?. Сказала мамі і чоловіку що будуть дзвонити якісь кретини на гроші розводити. Щоб казали що мене не знають і слали їх на три букви. Чи треба щось інше. Сьогодні дівчина звонила з Зе кредіт хамила. Сказала що буде родичам дзвонити. Я відповіла що удачі нехай дзвонять.
А родичи пусть пригрозят, что разговор записывается и напишут заяву за терор в СБУ, и позвонят на 1545 урядова, они сразу перестанут кошмарить))

Останнє редагування:
Начнут кошмарить всех, самый важный момент предупредить всех, чтоб говорили, что вас не знают, потому что будут их кошмарить, а близкие и друзья будут кошмарить вас.
Настаиваете на оплате только тела кредита, могу вернуть то что брала, никаких пролонгаций и оплат процентов, и только на выгодных для вас условиях. Правильно будет оплата через банк или по ибану с назначением платежа, где вы указываете что оплачиваете именно тело кредита.
Можете написать мне в личку свой номер, подскажу как правильно действовать. 3 года в просрочке, из 10 кредитов, 7 закрыла только то что брала.

А родичи пусть пригрозят, что разговор записывается и напишут заяву за терор в СБУ, и позвонят на 1545 урядова, они сразу перестанут кошмарить))
Спасибо. Уже писали на НБУ. А на 1545 есть толк звонить? Потому что пока от жалоб на НБУ толку не было. Маму достают. Мужу то пару раз позвонили и все. А маме телефон обрывают. Хоть она и говорит что меня не знает

Честно кажучи, складається враження, що всі ваші родичі все розуміють прекрасно, але чекають поки самостійно не зізнаєтесь.
Ну або ж поки но прийде якесь реальне підтвердження(напис чи суд).

В такій ситуації важко зізнатись, але треба пересилити себе і поставити задачу розібратись з проблемами.
Коли розкажете правду, то стане набагато легше.
А дзвінки не будуть виглядати таа жахливо.

Можете написать мне в личку свой номер, подскажу как правильно действовать. 3 года в просрочке, из 10 кредитов, 7 закрыла только то что брала
Напишите как вы за тело закрывали пожалуйста

Честно кажучи, складається враження, що всі ваші родичі все розуміють прекрасно, але чекають поки самостійно не зізнаєтесь.
Ну або ж поки но прийде якесь реальне підтвердження(напис чи суд).

В такій ситуації важко зізнатись, але треба пересилити себе і поставити задачу розібратись з проблемами.
Коли розкажете правду, то стане набагато легше.
А дзвінки не будуть виглядати таа жахливо.
Про що ви ?який напис , суд ?у вас було хоть щось , в неї тільки місяць прострочення, навіщо таке писати . Особисто мені сказав адвокат що вони нічого не можуть зробити , живіт собі , а коли будуть кошти сплатите тіло кредиту.

Про що ви ?який напис , суд ?у вас було хоть щось , в неї тільки місяць прострочення, навіщо таке писати . Особисто мені сказав адвокат що вони нічого не можуть зробити , живіт собі , а коли будуть кошти сплатите тіло кредиту.
Про те, що я вказав один із прикладів.
Більшість тих, хто знаходяться в подібній ситуації, вважають себе розумнішими за родичів.
Але правда все одно вилізе рано чи пізно

Про те, що я вказав один із прикладів.
Більшість тих, хто знаходяться в подібній ситуації, вважають себе розумнішими за родичів.
Але правда все одно вилізе рано чи пізно
Деякі люди хочуть бути обманутими. Ви говорите як вони.

Деякі люди хочуть бути обманутими. Ви говорите як вони.
Я зараз ставлю себе на місце рідних і знайомих, які лише згодом дізнались про мої кредити.
І дізнались не від мене.
Щодо Анастасії - у неї ситуація не закінчиться найближчим часом, тому варто все ж розповісти.
Бо може бути тиша по дзвінкам, а потім один невдалий випадок і все.

І напис, і суд в подальшому може бути. В мене вже 1,5 роки прострочки. І за цей час даякі контори тіло не пропонували. Так, більшість пропонували, але не всі. Ваш адвокат не компетентний, якщо говорить, що напис і суд неможливі. Але вони не страшні. Буде проблема - будемо розбиратись)

Назад
Угорі