які МФО продають ЄАПБ ?

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Манівео-Таліон - ЄАПБ - суд
Те саме, лиш кінець фільму інший.
єбкі продали онлайнам і ті десь патєрялісь...
[POSTS=3000]Хоча дивно, бо ОФ купили також фінфорсів з меншим тілом ледь не вдвічи і лупанули напис[/POSTS]

Доброго дня!
Мій кредит їм продала компанія "Інвеструм", а зокрема -- zecredit. Продали рівно через рік прострочки. 📅 В кінці січня 2023 року. 🎄
А на початку листопада 2023 ЄАПБ подали в суд. :письмо:

MyCredit віддавали на прозвон, але до продажу не дійшло.
В мене прострочення з травня,зеки продали еапб 27.12.2023 то мені не звонят не пишут тільки сестрі звонили а вона сказала що мене не щнає
Дякую. )

Єноти в мене продали Таліону [логічно], а Таліон продав "Онлайн Фінанс". А цей продаж уже не відображається в УБКІ. 🤔 "Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути? Таліони продали десь влітку 2023 ще.
Я брала в зекредіт вони продали колегам інвеструм,а ті продали еапб,зашибіська.

В мене прострочення з травня,зеки продали еапб 27.12.2023 то мені не звонят не пишут тільки сестрі звонили а вона сказала що мене не щнає

zecredit -- то і є "Інвеструм". Спочатку віддавали якійсь компанії по договору доручення, чесно пропонували менше тіла. Але на той момент мені було не до того.
А потім вже продали ЄАПБ.
Я не знаю, чи вони дзвонили мені. Я ні з ким не спілкуюсь. ) Чи дзвонять оточенню -- теж не знаю. Мені ніхто нічого не казав.
Єдиний раз надходила смска про якусь акцію.
Ну, власне, ЄАПБ так і пишуть в позовній заяві, що досудового врегулювання не проводили. ):beee:

Зе кредит в мене їм продав
У меня им Еврогроши продали и Гоуфины. Тела были небольшие. Закрыл один за 6к, другой 5к. Это два тела по каждому.

У меня Зеки продали Кредит капитал, а те быстро тело предложили. Так и расстались!

У меня им Еврогроши продали и Гоуфины. Тела были небольшие. Закрыл один за 6к, другой 5к. Это два тела по каждому.

У меня Зеки продали Кредит капитал, а те быстро тело предложили. Так и расстались!
Кредит капитал тело предложили? У меня аванс с кредисендом кредит капиталу продали, там даже жо двух тел далеко будет. 4-5 тел и дальше проценты считают

В мене їм Качай гроші продали, ті пару місяців намагались зі мною зв'язатись через рідних, а потім подали до суду. Суд виграли... Виплачую тепер.

Хтось зміг домовитися з ЄПАБ за тіло?по вайбер хтось звʼязувався з ними ?не можу знайти номер

Кредит капитал тело предложили? У меня аванс с кредисендом кредит капиталу продали, там даже жо двух тел далеко будет. 4-5 тел и дальше проценты считают
Ну у меня так было. Я им сказал, что сразу могу тело отдать. Они на удивление согласились.

Назад
Угорі