Djekkkson
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1272
- Реакції
- 1340
- Бали
- 2060
Djekkkson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
так! До Суду)))А єапб далі перепродає кудась?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так! До Суду)))А єапб далі перепродає кудась?
Ахаха.. ну 2 Роки вже в них 3 договори. Поки не дійшлитак! До Суду)))
Те саме, лиш кінець фільму інший.Манівео-Таліон - ЄАПБ - суд
Не факт)Манівео-Таліон - ЄАПБ - суд
Факт. В моєму випадкуНе факт)
Ну тут індивідуально, якщо говорити про кожен випадок)Факт. В моєму випадку
Моем случаи манивео-талион- не помню был ли еапб,- онлайн филанс.Факт. В моєму випадку
В мене прострочення з травня,зеки продали еапб 27.12.2023 то мені не звонят не пишут тільки сестрі звонили а вона сказала що мене не щнаєДоброго дня!
Мій кредит їм продала компанія "Інвеструм", а зокрема -- zecredit. Продали рівно через рік прострочки.В кінці січня 2023 року.
☃
А на початку листопада 2023 ЄАПБ подали в суд.
MyCredit віддавали на прозвон, але до продажу не дійшло.
Я брала в зекредіт вони продали колегам інвеструм,а ті продали еапб,зашибіська.Дякую. )
Єноти в мене продали Таліону [логічно], а Таліон продав "Онлайн Фінанс". А цей продаж уже не відображається в УБКІ."Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути? Таліони продали десь влітку 2023 ще.
zecredit -- то і є "Інвеструм". Спочатку віддавали якійсь компанії по договору доручення, чесно пропонували менше тіла. Але на той момент мені було не до того.В мене прострочення з травня,зеки продали еапб 27.12.2023 то мені не звонят не пишут тільки сестрі звонили а вона сказала що мене не щнає
Я брала в зекредіт вони продали колегам інвеструм,а ті продали еапб,зашибіська.

У меня продали кредит 7 и они подали иск сейчасДоброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
У меня им Еврогроши продали и Гоуфины. Тела были небольшие. Закрыл один за 6к, другой 5к. Это два тела по каждому.Зе кредит в мене їм продав
У меня Зеки продали Кредит капитал, а те быстро тело предложили. Так и расстались!В мене прострочення з травня,зеки продали еапб 27.12.2023 то мені не звонят не пишут тільки сестрі звонили а вона сказала що мене не щнає
Я брала в зекредіт вони продали колегам інвеструм,а ті продали еапб,зашибіська.
Кредит капитал тело предложили? У меня аванс с кредисендом кредит капиталу продали, там даже жо двух тел далеко будет. 4-5 тел и дальше проценты считаютУ меня им Еврогроши продали и Гоуфины. Тела были небольшие. Закрыл один за 6к, другой 5к. Это два тела по каждому.
У меня Зеки продали Кредит капитал, а те быстро тело предложили. Так и расстались!
Менш ніж на два тіла не йдутьХтось зміг домовитися з ЄПАБ за тіло?по вайбер хтось звʼязувався з ними ?не можу знайти номер
Ну у меня так было. Я им сказал, что сразу могу тело отдать. Они на удивление согласились.Кредит капитал тело предложили? У меня аванс с кредисендом кредит капиталу продали, там даже жо двух тел далеко будет. 4-5 тел и дальше проценты считают
********,вони запропонували закрити за тіло і плюс 1500грнМенш ніж на два тіла не йдуть