які МФО продають ЄАПБ ?

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
Доброго дня!
Мій кредит їм продала компанія "Інвеструм", а зокрема -- zecredit. Продали рівно через рік прострочки. 📅 В кінці січня 2023 року. 🎄
А на початку листопада 2023 ЄАПБ подали в суд. :письмо:

MyCredit віддавали на прозвон, але до продажу не дійшло.

Останнє редагування:
для прозвону в єапб є окрема товка, колекторська
В мене єноти їм таки продавали.
Пізніше онлайн фінанс присилали "договір факторингу" де вказано що права вимоги відступлено від єапбкі.

шаразі треба більше всього доводити в суді
Дякую. )

Єноти в мене продали Таліону [логічно], а Таліон продав "Онлайн Фінанс". А цей продаж уже не відображається в УБКІ. 🤔 "Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути? Таліони продали десь влітку 2023 ще.

Дякую. )

Єноти в мене продали Таліону [логічно], а Таліон продав "Онлайн Фінанс". А цей продаж уже не відображається в УБКІ. 🤔 "Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути? Таліони продали десь влітку 2023 ще.
Оффтоп

У вашому випадку вам можно сказати повезло. Що написи під забороною.
Онлайни частенько це робили.
В мене теж... правда здивувало що не по манікам.

Оффтоп

У вашому випадку вам можно сказати повезло. Що написи під забороною.
Онлайни частенько це робили.
В мене теж... правда здивувало що не по манікам.
Оффтоп

Згодна з Вами. Мені дійсно багато у чому з моїми прострочками повезло. *схрещує пальці*
Але суд, все ж, не оминув. )

Оффтоп

Згодна з Вами. Мені дійсно багато у чому з моїми прострочками повезло. *схрещує пальці*
Але суд, все ж, не оминув. )
Оффтоп
То я виходить більш везунчік)) В січні по першим піде 6 рік і жодного суду, якщо не рахувати знесення напису

Оффтоп
То я виходить більш везунчік)) В січні по першим піде 6 рік і жодного суду, якщо не рахувати знесення напису
Оффтоп
«Сміливі завжди мають щастя» )

Ну хоча знесення напису – це ж як той самий суд. 🤔 Єдине, що позов подаєте Ви, а не до Вас… ) 🙈

Оффтоп
«Сміливі завжди мають щастя» )

Ну хоча знесення напису – це ж як той самий суд. 🤔 Єдине, що позов подаєте Ви, а не до Вас… ) 🙈
Оффтоп
Технічно так, проте процес сам зовсім різний. Позов на стягнення куди важче оспорити ніж напис знести. Це моя суб'єктивна думка.

Назад
Угорі