олена 1269
Форумчанин
- Дописи
- 90
- Реакції
- 19
- Бали
- 283
олена 1269 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Майже всі.Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
В мене їм продали зекрндит,і позичка!Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
Доброго дня!Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?

для прозвону в єапб є окрема товка, колекторськаMyCredit віддавали на прозвон, але до продажу не дійшло.
О, навіть так. Дякую.для прозвону в єапб є окрема товка, колекторська
В мене єноти їм таки продавали.для прозвону в єапб є окрема товка, колекторська
факторингова товка то окрема історія : ) взагалі чим більше перепродажів , тим кращеВ мене єноти їм таки продавали.
А чому краще?взагалі чим більше перепродажів , тим краще![]()
шаразі треба більше всього доводити в судіА чому краще?
Дякую. )шаразі треба більше всього доводити в суді
можливо й таке"Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути?
Дякую. )
Єноти в мене продали Таліону [логічно], а Таліон продав "Онлайн Фінанс". А цей продаж уже не відображається в УБКІ."Онлайн Фінанс" просто не співпрацює з УБКІ? Чи чому так може бути? Таліони продали десь влітку 2023 ще.
Оффтоп
У вашому випадку вам можно сказати повезло. Що написи під забороною.
Онлайни частенько це робили.
В мене теж... правда здивувало що не по манікам.
Оффтоп
Згодна з Вами. Мені дійсно багато у чому з моїми прострочками повезло. *схрещує пальці*
Але суд, все ж, не оминув. )
ОффтопТо я виходить більш везунчік)) В січні по першим піде 6 рік і жодного суду, якщо не рахувати знесення напису
Оффтоп«Сміливі завжди мають щастя» )
Ну хоча знесення напису – це ж як той самий суд.Єдине, що позов подаєте Ви, а не до Вас… )