Які банки не підключені до АСВП?

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 46K
Тобто ви би побачили таку ситуацію, сказали "Дякую банк, дякую всім" і нічого би не стали дізнаватися?
Да, именно так бы и поступил, зная, что у меня открыто ИП и с моих счетов могут списать деньги. И уж точно не любил бы мозг поддержке по вопросу "а чего тут списали. а тут нет".

Ще раз піднімемо питання. Маю 4 провадження по 30к приблизно.
Блокують всі, але є велике але, якщо більшість включно основних блокують до погашення заборгованості, то ПУМБ блокує на 1 день в середньому раз на півтора тижня, тож тримати гроші не варто, але за потреби користуватись можно, так само здається з Південним.
Які ще є банки, що працюють приблизно так само?

Ще раз піднімемо питання. Маю 4 провадження по 30к приблизно.
Блокують всі, але є велике але, якщо більшість включно основних блокують до погашення заборгованості, то ПУМБ блокує на 1 день в середньому раз на півтора тижня, тож тримати гроші не варто, але за потреби користуватись можно, так само здається з Південним.
Які ще є банки, що працюють приблизно так само?
Тобто на 1 день блокують?також полетіла постанова на арешт усіх рахунків у п'ятницю.

ПУМБ и ОТП в основном не блокируют счета, даже по запросу исполнителя, ещё Полтава банк не блокирует счет. Монобанк и Приватбанк, Райффайзен банк Аваль одни из самых первых кто блокирует счета сразу.
В сенс банк? В взагалі якщо немає навіть змоги віддавати кредит. Я безробітній

Погані новини

Законопроєкт про спрощення виконавчого провадження через цифровізацію прийнятий за основу

Міністерство юстиції вітає ухвалення у першому читанні євроінтеграційного законопроєкту №14005 (Картка законопроекту - Законотворчість) щодо спрощення виконавчого провадження через цифровізацію. Подальша цифровізація виконавчого провадження передбачена нашими зобов'язаннями за Планом України (Ukraine Facility).

Ключові новації законопроєкту — у введенні автоматичних дій до процесу виконавчого провадження. Зокрема документ передбачає:
🔹 автоматичне зняття арешту з рахунків після надходження до державної виконавчої служби або приватного виконавця суми, яка підлягає стягненню;
🔹 автоматична взаємодія Єдиного реєстру боржників (як складової автоматизованої системи виконавчого провадження) з іншими реєстрами з метою недопущення відчуження боржником майна;
🔹 автоматичне оновлення даних в Єдиному реєстрі боржників;
🔹 обов’язкове підключення всіх банків до інформаційної взаємодії з виконавцями через АСВП.

Усе це дозволить скоротити час здійснення виконавчих дій та зменшити присутність людського фактора, який є одним з основних джерел корупційних ризиків. Фіксація дій в автоматизованій системі виконавчого провадження забезпечить прозорість і можливість контролю з боку Міністерства юстиції, судів і сторін провадження.

Стосовно блокування рахунків так я поділюся совоїм досвідом:
В мене картка для виплат Креді Агріколь банк
Її жодного разу не блокували за півтори року як в мене є два відкриті провадження.
Десь я читав в інтернеті від якогось адвоката,що цей банк по ВП не блокують.

Стосовно блокування рахунків так я поділюся совоїм досвідом:
В мене картка для виплат Креді Агріколь банк
Її жодного разу не блокували за півтори року як в мене є два відкриті провадження.
Десь я читав в інтернеті від якогось адвоката,що цей банк по ВП не блокують.
у вас виртуальная карта или пластик, ЗП проект?

Останнє редагування:
У кого альянс по долгу не трогают, я так понимаю просто кешбэк не выводили?

Назад
Угорі