Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я,вчера открыла, сегодня уже блок прилетел(Как узнали что исполнитель добрался? Сообщение в приложении? У меня сегодня вот. В Приват24 и на почту пришло письмо про арест счётов (3 раз за год), карту Нова пей только вчера открыла, сижу переживаюВ приложении информации пока никакой
Вы открыли карту Нова пей? Разве Нова пей подключена к АСВП, что за сутки блок прилетел?Я,вчера открыла, сегодня уже блок прилетел(
Невже і NovaPay блокують?Вы открыли карту Нова пей? Разве Нова пей подключена к АСВП, что за сутки блок прилетел?
КонечноНевже і NovaPay блокують?
Через 3 роки виконавичий лист буде повернуто позивачу, так як проведені заходи щодо поверненя коштів виявились марними. Раз в квартал виконавець надсилає запит в банки і податкову щодо відкритих рахунків і працевлаштування. Але після спливу навіть загального строку давності в 3 роки його і повторно можна поновити. ВП все одно прийдеться оплатити. Колись захочете чи то придбати майно чи продати, а в реєстрі буде заборона. Так само можуть виникнути проблеми при перетині кордону, якщо істотна вартість.Чи є тут ті в кого відкрито ВП, але ви нічого не погашали? Якщо у вас немає офіційного доходу та ви не являєтеся власником нерухомості (тільки прописка) що далі відбувається якщо банку так і не вдалось добитись аби я погасила заборгованість?
Чи є тут ті в кого відкрито ВП, але ви нічого не погашали? Якщо у вас немає офіційного доходу та ви не являєтеся власником нерухомості (тільки прописка) що далі відбувається якщо банку так і не вдалось добитись аби я погасила заборгованість?
Чому після відкриття ВП заборгованість далі капає? Це нормально?Через 3 роки виконавичий лист буде повернуто позивачу, так як проведені заходи щодо поверненя коштів виявились марними. Раз в квартал виконавець надсилає запит в банки і податкову щодо відкритих рахунків і працевлаштування. Але після спливу навіть загального строку давності в 3 роки його і повторно можна поновити. ВП все одно прийдеться оплатити. Колись захочете чи то придбати майно чи продати, а в реєстрі буде заборона. Так само можуть виникнути проблеми при перетині кордону, якщо істотна вартість.
Ні, не нормально. Для того Держава і створила таку службу щоб примусово стягнути кошти з відповідача по рішенню суду. Банки або МФО практикують нарахування відостків, але по особистому досвіду після завершення ВП всі відостки або неустойки відсутніЧому після відкриття ВП заборгованість далі капає? Це нормально?
Додано у стартпостдобрый вечер) какие банки все еще не подключены к асвп? может кто-то владеет свежей инфой))
спасибо большое!)))
Вчора 24.03.25 була в А-банк, вже і він також блокує - змусили це робити.Мій колишній чоловік користується А-банк карткою, до війни не блокували і зараз не заблокована. Хоча в його борг за аліменти більше 200.000грн + штрафи ПДР + Борги в банку.
Особисто вам заблокували, чи просто так кажуть співробітники банку? Вони зобов'язані так казати, але блокують рідко кому. І тільки по письмовому зверненню, а не миттєво, як інші банки. Тому мій вибір - А-Банк.Вчора 24.03.25 була в А-банк, вже і він також блокує - змусили це робити.
Не майте жодних ілюзій щодо А-банк. Я користувався вже пару років, коли всі інші (Ощад, Приват, Моно, Восток) поблочили.
Але у квітні заблочили. Ще і списали гроші на рахунку.
Так що немає "безпечних" банків.
Тільки скляні під ліжком![]()
Виконавець направив у АСВП запит про блокування карток та списання коштів. Я, як *****, повірив що банки дотримуються законодавства - рахунок був визначений як видатковий, тому там були кошти, які я не встиг зняти. Чекав нового місяця щоб зняти.в смысле списали ?
Виконавець направив у АСВП запит про блокування карток та списання коштів. Я, як *****, повірив що банки дотримуються законодавства - рахунок був визначений як видатковий, тому там були кошти, які я не встиг зняти. Чекав нового місяця щоб зняти.
30.04 він зробив запит в систему, 01.05 заблокували картки ПУМБ та NovaPay, А-банк вже заблокував раніше, була постанова про визначення рахунку видатковим. 02.05 ПУМБ, NovaPay та А-банк списали гроші з рахунків. Все що було - в нуль.
ПУМБ, NovaPay не шкода - там були копійки, а в А-банк була помітна сума.
Тобто ви би побачили таку ситуацію, сказали "Дякую банк, дякую всім" і нічого би не стали дізнаватися?текст абсурд, ей богу...
Как выбрали счет: видят деньги - списывают по платёжной инструкции.
Взял только поддержке нервов сделал, но для себя, конечно, да, додавил. Герой