Які банки не підключені до АСВП?

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 47K
ПУМБ,к сожалению,блокирует. Хотя к ним и не было запроса по наличию счета, но по аресту они были в списке банков,что успешно и выполнили

ПУМБ,к сожалению,блокирует. Хотя к ним и не было запроса по наличию счета, но по аресту они были в списке банков,что успешно и выполнили
Їм і не потрібен він. В них є інструкція щодо дій в системі обміну по АСВП

Останнє редагування:
У мене в ПУМБ відкрито три картки: гривня (пластик) і дві віртуальні: доллар, євро.
В АСВП бачив, що виконавець робив запит про мої рахунки у ПУМБ. То ПУМБ надав лише інформацію про віртуальні картки доллар і євро, а про те що в мене є гривнева картка - ПУМБ цю інформацію не надав виконавцю.
І в мене було відкрито ВП, то арешт був у приваті і в моно. А ПУМБ проігнорував арешт моїх карток.
То на даний момент ПУМБ мене виручає.
Вчора ПУМБ заблокував мій гривневий рахунок. Ще й негативний баланс на ньому зробив (мінус 39 тисяч). Зверталась у службу підтримки, сказали, щоб за інформацією до виконавця звернутись... До цього я 1 рік користувалась ПУМБ. Арештів в мене повно. Не знаю, де іще відкрити Visa, щоб не заблокували...

Вчора ПУМБ заблокував мій гривневий рахунок. Ще й негативний баланс на ньому зробив (мінус 39 тисяч). Зверталась у службу підтримки, сказали, щоб за інформацією до виконавця звернутись... До цього я 1 рік користувалась ПУМБ. Арештів в мене повно. Не знаю, де іще відкрити Visa, щоб не заблокували...
В мене поки ПУМБ нічого не блокував.
Відкрите виконавче провадженння за борг привату вже як 4 рік. Заблокований тільки приват і монобанк.
А ПУМБ і АБанк чомусь не блокують.
Я як гроші отримую на ПУМБ то одразу знімаю або на картку родича перевожу.
З відкритим виконавчим провадженням краще не зберігати кошти на не заблокованому рахунку.

"прикольно", у меня больше пол года живёт, после того, как началось...

есть ещё варианты, но что-то не могу понять, как тут в личку написать...
Думаю исполнитель отправил постановы потому что пару месяцев не было поступлений. Сменила 2 работы, на одной бухгалтерия была не в курсе (директору под 80, был бы скандал), на другой вообще неофициально работала. Но платила сама по реквизитам, через терминалы. А как 2 месяца не платила - повторные аресты по старым счётам+ новый

В мене поки ПУМБ нічого не блокував.
Відкрите виконавче провадженння за борг привату вже як 4 рік. Заблокований тільки приват і монобанк.
А ПУМБ і АБанк чомусь не блокують.
Я як гроші отримую на ПУМБ то одразу знімаю або на картку родича перевожу.
З відкритим виконавчим провадженням краще не зберігати кошти на не заблокованому рахунку.
Абсолютно такая же ситуация была (Моно и Приват в блоке, ПУМБ не блокировал), но и ПУМБ сдался. Наверное, осталось попробовать АБанк. Признавать карту для выплат не вижу смысла, я уточнил- ею ни рассчитаться, ни перевод получить, только снятие в кассе. Может кто ещё банк подскажет,где можно проскочить?)

Абсолютно такая же ситуация была (Моно и Приват в блоке, ПУМБ не блокировал), но и ПУМБ сдался. Наверное, осталось попробовать АБанк. Признавать карту для выплат не вижу смысла, я уточнил- ею ни рассчитаться, ни перевод получить, только снятие в кассе. Может кто ещё банк подскажет,где можно проскочить?)
Якщо Ви про подання заяви про призначення рахунку видатковим, то і в Моно, і в Приваті Ви після цього можете цілком вільно користуватись карткою (розраховуватись оффлайн і онлайн, отримувати і надсилати перекази) просто в межах 14200 грн, а з нового року -- вже й в межах 16000 грн.

В приваті вільне користування в межах 14200. Як і до арешту.

Якщо Ви про подання заяви про призначення рахунку видатковим, то і в Моно, і в Приваті Ви після цього можете цілком вільно користуватись карткою (розраховуватись оффлайн і онлайн, отримувати і надсилати перекази) просто в межах 14200 грн, а з нового року -- вже й в межах 16000 грн.
Спасибо за подсказку. Тогда в Моно подам заяву. В ПУМБе очень ограничены возможности по карте

Коллеги, подскажите,пж,если арест счета по двум ВП, заяву можно подать любому виконавцю?

Спасибо за подсказку. Тогда в Моно подам заяву. В ПУМБе очень ограничены возможности по карте
Будь ласка. ) У мене якраз в Моно рахунок. 🤝 Користуюсь вільно в межах зазначеної суми.

Сделали моно час назад, щас прислали уведомление, что у них запити від виконавчої служби, ночью походу заблокируют не смотря на "неработающие" реестры

Я дзвонив в моно сказала ні так і остаеться 14200 з нового року

Назад
Угорі