Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То може просто ваш рідний брат працює керівником відділу в Аваль банку??Щось тут не чисто,лайновий банк,який всім завжди блокує,вас обходить,та боїться, як чорт ладана ?В мене у рідного брата Аваль послав науй
То не в одного його таке було. Я за Аваль. Навів приклад саме його, бо стовідсотково знаюТо може просто ваш рідний брат працює керівником відділу в Аваль банку??Щось тут не чисто,лайновий банк,який всім завжди блокує,вас обходить,та боїться, як чорт ладана ?
У мене рахунок в Укргазбанк,не заблокуваний. Відкривала,коли були блокування по 7 провадженнях.Хто що може сказати про Укргазбанк?
О, добре є, чемний банк)відкрию собі там рахунокУ мене рахунок в Укргазбанк,не заблокуваний. Відкривала,коли були блокування по 7 провадженнях.
Доброго вечора, підкажіть будь ласка,зараз у вас є ВП,і чи не заблокував вам картку Укргазбанк,бо в мене теж зарплатна картка,и 2 ВП,переживаю щоб не заблокувалиУ мене рахунок в Укргазбанк,не заблокуваний. Відкривала,коли були блокування по 7 провадженнях.
Бачила що немає Укргазбанку,але в фейсбуці питала чи блокує він рахунки,то кажуть що так,питала в тех підтримці чи підключені вони до АСВП,відповіли що тестують,запитала, тобто якщо прийде постанова на арешт ви не заблокуєте,ось їхня відповідь.Як це розуміти я не знаю,блокують чи ні, незрозуміло
відпрацювання в усіх випадках проводиться уповноваженою особою банкуЯкщо надходить постанова від виконавця, то Банк відпрацьовує її відповідно до чинного законодавства України.
Ні,не заблокували,4 впДоброго вечора, підкажіть будь ласка,зараз у вас є ВП,і чи не заблокував вам картку Укргазбанк,бо в мене теж зарплатна картка,и 2 ВП,переживаю щоб не заблокували
Добрый день!Там швидше за все зарплатна карта
Ці банки автоматом блокують рахунки приватбанк, «Універсал Банк», «ОКСІ БАНК», ТАСкомбанк, ІндустріалБанк, «Банк Восток», «ПроКредит Банк», банк «Львів», «Конкорд банк», «Райффайзен Банк Аваль», Кредобанк, «ОТП Банк», «Ідея Банк», МетаБанк, банк «Український капітал», «Агропросперіс Банк», УкрСиббанк, РАДАБАНК, «Банк Авангард», «Альфа-Банк».
Добрый день!Ні,не заблокували,4 вп
Добрый деньВ мене Ощад не блокував, а моно і востока зразу після відкриття вп.
Добрый день!
А зарплатную карту могут ли заблокировать?
Добрый день!
Ранее было ВП ,не платила.В Дие статус завершено.9 мая заблочили карту монобанк (ее ранее блокировали )по тому же ВП которое завершено.
Другие счета слава богу нет.Могут ли нанести арест на карточку зарплатную?Она в другом банке
Добрый день
А когда у вас ВП открыто было?
У меня оно было открыто ещё 21 году ,в итоге монобанк у меня тогда был (карта)ее заблочили потом через время разблочили,пользовалась ней.Открыла другие счета все нормально,но 9го числа заблочили моно опять.Другие нет Но переживаю что сейчас на работе нас перевели на банк восток затронут ли зарплатную ка
Ні,не заблокували,4 вп
Підкажіть, ваш виконавець робе запроси в Укргазбанк?Ні,не заблокували,4 вп
Залежить від банку. Знайомій в Приватбанку блокували зарплатну карту, в моєму випадку ні. Але згідно нового закону , в разі блокування рахунків ви зможете подати виконавцю інформацію, що на карту приходить зарплата і він потім в банк пошле постанову, щоб вони розблокували можливість знімати з карточки 14 000 грнДобрый день!
Добрый день!
Ранее было ВП ,не платила.В Дие статус завершено.9 мая заблочили карту монобанк (ее ранее блокировали )по тому же ВП которое завершено.
Другие счета слава богу нет.Могут ли нанести арест на карточку зарплатную?Она в другом банке
Добрый день
У меня оно было открыто ещё 21 году ,в итоге монобанк у меня тогда был (карта)ее заблочили потом через время разблочили,пользовалась ней.Открыла другие счета все нормально,но 9го числа заблочили моно опять.Другие нет Но переживаю что сейчас на работе нас перевели на банк восток затронут ли зарплатную карту
На личном опыте. Было ИП, приват был арестован, открыл в пумбе - через пару недель после открытия все бабки что были на пумбе списались в счёт погашения ИП.Всім дякую за поради - зупинився на ПУМБі. Віртуальна картка за 2 хвилин відкривається онлайн, пластик наступного ж дня отримав новою поштою. Обслуговування безкоштовне, зняття готівки без комісії в будь-якому банкоматі.
Я не знаю,у мене два виконавця,я думаю не робили,тому що при 7 вп не блокували. В 2020 році відкривала рахунок. Лишилось 4 вп. Сподіваюсь не заблокують.Підкажіть, ваш виконавець робе запроси в Укргазбанк?
У всіх по різному. Укргазбанк нема в списку банків,які підключені до асвп.Добрый день!
Добрый день!
Добрый день
У меня оно было открыто ещё 21 году ,в итоге монобанк у меня тогда был (карта)ее заблочили потом через время разблочили,пользовалась ней.Открыла другие счета все нормально,но 9го числа заблочили моно опять.Другие нет Но переживаю что сейчас на работе нас перевели на банк восток затронут ли зарплатную карту
Вы пишите, что они ни разу вас не подставили. Т.е им не один раз подавали на вас запрос и А-банк игнорировал исполнителей? А сейчас у вас есть открытое исполнительное производство и другие банки поблокировали счета, а А-банк нет?Я користуюсь А-банк, все ок, ні разу не підставили з арештом
А вы говорили исполнителю, что у него карта А-банк? Исполнитель отправлял запрос в этот банк и А-банк проигнорировал блокировку счета?Мій колишній чоловік користується А-банк карткою, до війни не блокували і зараз не заблокована. Хоча в його борг за аліменти більше 200.000грн + штрафи ПДР + Борги в банку.
Ні, виконавці не подавали в А-банк запити.Вы пишите, что они ни разу вас не подставили. Т.е им не один раз подавали на вас запрос и А-банк игнорировал исполнителей?
Є, навіть кілька.А сейчас у вас есть открытое исполнительное производство
Саме так.другие банки поблокировали счета, а А-банк нет?
Я виконавцю нічого не говорила. Він винен аліменти не мені, а своїй першій дружині. Хай вона і розбираєтьсяВы пишите, что они ни разу вас не подставили. Т.е им не один раз подавали на вас запрос и А-банк игнорировал исполнителей? А сейчас у вас есть открытое исполнительное производство и другие банки поблокировали счета, а А-банк нет?
А вы говорили исполнителю, что у него карта А-банк? Исполнитель отправлял запрос в этот банк и А-банк проигнорировал блокировку счета?