Яка функція по поводу мфо

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 899

Mprodan

Форумчанин
Дописи
91
Реакції
27
Бали
308
Mprodan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дівчата який розділ нада вибирати на гарячій ліній по поводу мфо,зайб......ли вже звінками тереризують село де мама проживае

Дівчата який розділ нада вибирати на гарячій ліній по поводу мфо,зайб......ли вже звінками тереризують село де мама проживае
на якій гарячій лінії?
Урядова? НБУ? 911? с?кс по телефону?

у меня не приняли заяву сказали пишите в НБУ теперь они этим занимаются,ВАФК ,или просто сами звоните в полицию-месяц назад
Еслі я лишу скаргу на мфо,хоть трохи припиняця звонки?
нет

С
Не факт(((
Потрібно пережити це.
Змінити сімки родині,говорити ,що це шахраї....
Сьогодні ці шахрай уже 3пісьмо прислали,у батьків у дома капец що робиця батько вопще сказав що я туди не являлась

Не факт(((
Потрібно пережити це.
Змінити сімки родині,говорити ,що це шахраї....
А можно расценивать это как развлечение.
Говорить что мошенники - зачем?
Просто сказать если что-то должен - пусть документы предоставят!)
Родные сами прийдут к выводу что звонят мошенники)))
С

Сьогодні ці шахрай уже 3пісьмо прислали,у батьків у дома капец що робиця батько вопще сказав що я туди не являлась
Письмо с хотелкой не доказательство!)

С

ну це в гарячах він так сказав,моі теж багато чого казали,потім я всіх зібрала вдома,сіли поговорили,розповіла як брала щоб перекрити один іншим.....і т,д
короче все минуло ,звісно зі мною залишились тільки батьки,діти ,сестра,сослуживці деякі,чоловік пішов з сім*і ,і у Вас цей період мине,листів ще багато буде в мене за 2 міс було більше 100

А можно расценивать это как развлечение.
Говорить что мошенники - зачем?
Просто сказать если что-то должен - пусть документы предоставят!)
Родные сами прийдут к выводу что звонят мошенники)))

Письмо с хотелкой не доказательство!)
Це ми зараз так розцінюємо ,бо вже пройшли цю школу...і не всі такі прикаліст,як Ви(це комплімент)))))))

С

Я тоже таких "писем" могу нашлепать + воткну печать... Это ничего не значит. Успокойте родных. Vados2020, правильно написал - пусть предоставят документы с "живыми" подписями (в первую очередь с вашей!!)

Мені так тяжко,чоловік звісно підержуе мене.Але каже що треба заплатити щоб вони більше нікого не трогали.А я не хочу платити незнаю як тебер бути?
ну це в гарячах він так сказав,моі теж багато чого казали,потім я всіх зібрала вдома,сіли поговорили,розповіла як брала щоб перекрити один іншим.....і т,д
короче все минуло ,звісно зі мною залишились тільки батьки,діти ,сестра,сослуживці деякі,чоловік пішов з сім*і ,і у Вас цей період мине,листів ще багато буде в мене за 2 міс було більше 100

Я тоже таких "писем" могу нашлепать + воткну печать... Это ничего не значит. Успокойте родных. Vados2020, правильно написал - пусть предоставят документы с "живыми" подписями (в первую очередь с вашей!!)
Да можно даже с не с живой подписью, всеравно ничего они не предоставят.
А когда на закуску говоришь квитанцию об переводе денежных средств с назначением платежа - вообще уходят в мир мороза и снежинок!)))

Я
Я йм також це казала ну батьку легше повірити комусь а не мені

Назад
Угорі