Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
на якій гарячій лінії?Дівчата який розділ нада вибирати на гарячій ліній по поводу мфо,зайб......ли вже звінками тереризують село де мама проживае
1545на якій гарячій лінії?
Урядова? НБУ? 911? с?кс по телефону?
а навіщо вибирати якийсь розділ? дзвоните, Вам відповідає жива людина і Ви розповідаєте їй в чому суть Вашого питання і проблеми
до конца дослушиваете,потом робот говорит для связи с оператором оставайтесь на линии или нажмите 0
Еслі я лишу скаргу на мфо,хоть трохи припиняця звонки?до конца дослушиваете,потом робот говорит для связи с оператором оставайтесь на линии или нажмите 0
нетЕслі я лишу скаргу на мфо,хоть трохи припиняця звонки?
після скарги на 1545 ніЕслі я лишу скаргу на мфо,хоть трохи припиняця звонки?
Не факт(((Еслі я лишу скаргу на мфо,хоть трохи припиняця звонки?
Сьогодні ці шахрай уже 3пісьмо прислали,у батьків у дома капец що робиця батько вопще сказав що я туди не являласьНе факт(((
Потрібно пережити це.
Змінити сімки родині,говорити ,що це шахраї....
А можно расценивать это как развлечение.Не факт(((
Потрібно пережити це.
Змінити сімки родині,говорити ,що це шахраї....
Письмо с хотелкой не доказательство!)С
Сьогодні ці шахрай уже 3пісьмо прислали,у батьків у дома капец що робиця батько вопще сказав що я туди не являлась
Не являйтеся.Я зрозуміла,що Ви окремо живете))?С
Сьогодні ці шахрай уже 3пісьмо прислали,у батьків у дома капец що робиця батько вопще сказав що я туди не являлась
ну це в гарячах він так сказав,моі теж багато чого казали,потім я всіх зібрала вдома,сіли поговорили,розповіла як брала щоб перекрити один іншим.....і т,дС
Це ми зараз так розцінюємо ,бо вже пройшли цю школу...і не всі такі прикаліст,як Ви(це комплімент)))))))А можно расценивать это как развлечение.
Говорить что мошенники - зачем?
Просто сказать если что-то должен - пусть документы предоставят!)
Родные сами прийдут к выводу что звонят мошенники)))
Письмо с хотелкой не доказательство!)
Я тоже таких "писем" могу нашлепать + воткну печать... Это ничего не значит. Успокойте родных. Vados2020, правильно написал - пусть предоставят документы с "живыми" подписями (в первую очередь с вашей!!)С
Я аж застиснялся и покраснел)))Це ми зараз так розцінюємо ,бо вже пройшли цю школу...і не всі такі прикаліст,як Ви(це комплімент)))))))
ну це в гарячах він так сказав,моі теж багато чого казали,потім я всіх зібрала вдома,сіли поговорили,розповіла як брала щоб перекрити один іншим.....і т,д
короче все минуло ,звісно зі мною залишились тільки батьки,діти ,сестра,сослуживці деякі,чоловік пішов з сім*і ,і у Вас цей період мине,листів ще багато буде в мене за 2 міс було більше 100
Да можно даже с не с живой подписью, всеравно ничего они не предоставят.Я тоже таких "писем" могу нашлепать + воткну печать... Это ничего не значит. Успокойте родных. Vados2020, правильно написал - пусть предоставят документы с "живыми" подписями (в первую очередь с вашей!!)
Я йм також це казала ну батьку легше повірити комусь а не меніЯ тоже таких "писем" могу нашлепать + воткну печать... Это ничего не значит. Успокойте родных. Vados2020, правильно написал - пусть предоставят документы с "живыми" подписями (в первую очередь с вашей!!)