Як зрозуміти що подали в суд?

• Автор теми Автор теми Женя88622
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 308
  • Теґи Теґи
    суд

Женя88622

Форумчанин
Дописи
218
Реакції
35
Бали
193
Женя88622 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка , всі на кого кредитори подавали до суду , чи світиться в дії що на вас подали? Чи треба окремий застосунок? Дуже хотіла б щоб підказали ті у кого вже є досвід , чи приходить лист на адресу з повісткою чи на пошту «вручити особисто»? І в разі програшу, блокують рахунки поки на них не надійде сума для закриття , повільно розумію? Будь ласка підкажіть хто стикався🙏🏻

Чи треба окремий застосунок?
В нашому застосунку АНТИКОЛЕКТОР 2.0 це реалізовано. Можна передивитися реєстри прямо в ньому, що само по собі зручно.
В дію також приходить, але краще дивитися в електронному суді
1000086095.webp

Скажіть будь ласка , всі на кого кредитори подавали до суду , чи світиться в дії що на вас подали? Чи треба окремий застосунок? Дуже хотіла б щоб підказали ті у кого вже є досвід , чи приходить лист на адресу з повісткою чи на пошту «вручити особисто»? І в разі програшу, блокують рахунки поки на них не надійде сума для закриття , повільно розумію? Будь ласка підкажіть хто стикався🙏🏻
В дії приходить, але оновлюйте дію час від часу. На адресу лист жодного разу не приходив. Переважно у вайбер приходить "отримайте відправлення поза чергою" або просто "отримайте відправлення" Один раз навіть зателефонували з пошти чи буду я забирати) Рахунки блокують. В мене від першого суду не на мою користь до блокування рахунків пройшло більше місяця а може й півтора, а може навіть і більше, вже не пам'ятаю, здається навіть більше ніж півтора.

В дії приходить, але оновлюйте дію час від часу. На адресу лист жодного разу не приходив. Переважно у вайбер приходить "отримайте відправлення поза чергою" або просто "отримайте відправлення" Один раз навіть зателефонували з пошти чи буду я забирати) Рахунки блокують. В мене від першого суду не на мою користь до блокування рахунків пройшло більше місяця а може й півтора, а може навіть і більше, вже не пам'ятаю, здається навіть більше ніж півтора.
От питання і як сплачувати за борг, якщо картки заблоковані?
Я не знаю чи будуть в мене заблоковані рахунки, але теж цікаво знати наперед, бо я ФОП та гроші на рахунок приходять

От питання і як сплачувати за борг, якщо картки заблоковані?
Я не знаю чи будуть в мене заблоковані рахунки, але теж цікаво знати наперед, бо я ФОП та гроші на рахунок приходять
Счет фоп будет полностью вам недоступен.

Понять, подали ли в суд просто. Достаточно мониторить себя на сайте судова влада в разделе стан розгляду справ. По ФИО. Это самый надежный способ.

Счет фоп будет полностью вам недоступен.

Понять, подали ли в суд просто. Достаточно мониторить себя на сайте судова влада в разделе стан розгляду справ. По ФИО. Это самый надежный способ.
Тобто вони самі собі стріляють у ногу, бо як сплачувати якщо не буде зп)

Вы же деньги получаете на счет фоп. Есть что списать.
В такому випадку не до кінця розумію
Якщо рахунок заблокований, то гроші я зможу отримувати , але не зможу виводи? І вони автоматично будуть йти на погашення?

Вибачаюсь за тупі запитання, ще не було такого, тож володію 0 інформації

В такому випадку не до кінця розумію
Якщо рахунок заблокований, то гроші я зможу отримувати , але не зможу виводи? І вони автоматично будуть йти на погашення?

Вибачаюсь за тупі запитання, ще не було такого, тож володію 0 інформації
Обсуждали эти темы на форуме. Посмотрите по поиску. Да. Средства могут поступать, но они будут заблокированы на 100%. Периодически исполнитель может их списывать. Видатковим вы можете обозначить только счет физ лица, не фоп. Так же есть на форуме образец заявления на разблокировку фоп счета. Попробовать можно, но исполнитель может отказать. Нужно лично с исполнителем обсуждать этот вопрос.

Назад
Угорі