Як зрозуміти що подали в суд?

• Автор теми Автор теми Женя88622
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 253
  • Теґи Теґи
    суд

Женя88622

Форумчанин
Дописи
216
Реакції
35
Бали
193
Женя88622 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка , всі на кого кредитори подавали до суду , чи світиться в дії що на вас подали? Чи треба окремий застосунок? Дуже хотіла б щоб підказали ті у кого вже є досвід , чи приходить лист на адресу з повісткою чи на пошту «вручити особисто»? І в разі програшу, блокують рахунки поки на них не надійде сума для закриття , повільно розумію? Будь ласка підкажіть хто стикався🙏🏻

Чи треба окремий застосунок?
В нашому застосунку АНТИКОЛЕКТОР 2.0 це реалізовано. Можна передивитися реєстри прямо в ньому, що само по собі зручно.
В дію також приходить, але краще дивитися в електронному суді
1000086095.webp

Скажіть будь ласка , всі на кого кредитори подавали до суду , чи світиться в дії що на вас подали? Чи треба окремий застосунок? Дуже хотіла б щоб підказали ті у кого вже є досвід , чи приходить лист на адресу з повісткою чи на пошту «вручити особисто»? І в разі програшу, блокують рахунки поки на них не надійде сума для закриття , повільно розумію? Будь ласка підкажіть хто стикався🙏🏻
В дії приходить, але оновлюйте дію час від часу. На адресу лист жодного разу не приходив. Переважно у вайбер приходить "отримайте відправлення поза чергою" або просто "отримайте відправлення" Один раз навіть зателефонували з пошти чи буду я забирати) Рахунки блокують. В мене від першого суду не на мою користь до блокування рахунків пройшло більше місяця а може й півтора, а може навіть і більше, вже не пам'ятаю, здається навіть більше ніж півтора.

В дії приходить, але оновлюйте дію час від часу. На адресу лист жодного разу не приходив. Переважно у вайбер приходить "отримайте відправлення поза чергою" або просто "отримайте відправлення" Один раз навіть зателефонували з пошти чи буду я забирати) Рахунки блокують. В мене від першого суду не на мою користь до блокування рахунків пройшло більше місяця а може й півтора, а може навіть і більше, вже не пам'ятаю, здається навіть більше ніж півтора.
От питання і як сплачувати за борг, якщо картки заблоковані?
Я не знаю чи будуть в мене заблоковані рахунки, але теж цікаво знати наперед, бо я ФОП та гроші на рахунок приходять

От питання і як сплачувати за борг, якщо картки заблоковані?
Я не знаю чи будуть в мене заблоковані рахунки, але теж цікаво знати наперед, бо я ФОП та гроші на рахунок приходять
Счет фоп будет полностью вам недоступен.

Понять, подали ли в суд просто. Достаточно мониторить себя на сайте судова влада в разделе стан розгляду справ. По ФИО. Это самый надежный способ.

Счет фоп будет полностью вам недоступен.

Понять, подали ли в суд просто. Достаточно мониторить себя на сайте судова влада в разделе стан розгляду справ. По ФИО. Это самый надежный способ.
Тобто вони самі собі стріляють у ногу, бо як сплачувати якщо не буде зп)

Вы же деньги получаете на счет фоп. Есть что списать.
В такому випадку не до кінця розумію
Якщо рахунок заблокований, то гроші я зможу отримувати , але не зможу виводи? І вони автоматично будуть йти на погашення?

Вибачаюсь за тупі запитання, ще не було такого, тож володію 0 інформації

Назад
Угорі