як зробити щоб з офіційної з. п. знімати 20 відсотків

• Автор теми Автор теми Nic1980n
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 358

Nic1980n

Читач
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Nic1980n не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!Будь ласка поясніть будь ласка якщо відкривається виконавче блокуються всі рахунки і з. п. Боржник офіційно працює, як зробити щоб з офіційної з. п. знімати 20 відсотків. а не всю з. п.? Чи лише на 16000? Дякую

Доброго вечора!Будь ласка поясніть будь ласка якщо відкривається виконавче блокуються всі рахунки і з. п. Боржник офіційно працює, як зробити щоб з офіційної з. п. знімати 20 відсотків. а не всю з. п.? Чи лише на 16000? Дякую
Після отримання вашою бухгалтерією документів від виконавця по вп, вона сама буде робити відрахування 20 % із зп. Якщо буде накладено арешт на зарплатну картку - написати заяву виконавцю про визначення рахунку видатковим і користуватись коштами в межах 2 мінімальних зарплат. Якщо сума буде більша на картці за 2 мін. Зп, то виконавець має право ці кошти також списувати в рахунок погашення боргу

Боржник офіційно працює, як зробити щоб з офіційної з. п. знімати 20 відсотків
Виконавець має сам знайти через пенсійний фонд ваше місце роботи і якщо у вас рахунок має спеціальний статус, як зарплатний буде знімати з нього 20% (він не має права його блокувати), якщо 2 ВП то 40%, якщо більше ВП то до 50%

Виконавець має сам знайти через пенсійний фонд ваше місце роботи і якщо у вас рахунок має спеціальний статус, як зарплатний буде знімати з нього 20% (він не має права його блокувати), якщо 2 ВП то 40%, якщо більше ВП то до 50%
Тобто якщо я офіційно працюю і зарплата картка а виконавець її заблокував повністю я маю маю право повністю її розблокувати щоб він знімав тільки 20 процентів? Як це зробити?

Знай
Тобто якщо я офіційно працюю і зарплата картка а виконавець її заблокував повністю я маю маю право повністю її розблокувати щоб він знімав тільки 20 процентів? Як це зробити?
Ти виконавця і написати заяву

Далеко не факт, що виконавець погодиться повністю зняти арешт з зп картки. До заяви ще як мінімум треба додати виписку, що кошти не зарплатні на ту картку не надходять.
Якщо вже буде постанова і стягнення з зп, то бвльше шансів, що погодиться зняти арешт

Чи є приклад такої заяви, чи писати в довільній формі?

Чи є приклад заяви, чи писати в довільній формі?
Поговоріть з виконавцем.Узнацте контакт, вам все пояснять, хоч і телеграмм

а якщо в мене буде два виконавчих по мфо буде стягуватись більше 20%? і що буде з тими коштами які будуть заблоковані тобто та сума що перевищує дві мінімалки? її також будуть забирати в рахунок погашення?

Оффтоп

Далеко не факт, що виконавець погодиться повністю зняти арешт з зп картки. До заяви ще як мінімум треба додати виписку, що кошти не зарплатні на ту картку не надходять.
Якщо вже буде постанова і стягнення з зп, то бвльше шансів, що погодиться зняти арешт
Якщо яере чуд
А якщо через суд, щоб знімали 20 процентів з
Поговоріть з виконавцем.Узнацте контакт, вам все пояснять, хоч і телеграмм
А якщо через електронний суд написати заяву на виконавця щоб він стянюгував 20 відсотків за виконавче з забезпечення а інші кошти розблокував, чи є якісь статті чи закони на які я можу спиратися?

а якщо в мене буде два виконавчих по мфо буде стягуватись більше 20%? і що буде з тими коштами які будуть заблоковані тобто та сума що перевищує дві мінімалки? її також будуть забирати в рахунок погашення?
якщо через електронний суд написати заяву на виконавця щоб він стянюгував 20 відсотків за виконавче з забезпечення а інші кошти розблокував, чи є якісь статті чи закони на які я можу спиратися?

Назад
Угорі