Як заробити якшо не вмієш нічого

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 736
Тероризують

Хехе, я колись оголене фото одногрупниці побачила на одному сайті(звичайний сайт для спілкування). Доречі упізнала я їїза родимкою 😂😂😂😂

Беріть і жінок, повірте ми не гірші за чоловіків і теж хочемо заробляти.
А когда-то то у меня было 400 тысяч гривен долгов, и я их закрыл за 6-7 месяцев жёсткого марафона. Сейчас бы я так не смог, как бы не пытался. И это прискорбно. Жизнь явно пошла куда-то не туда ))

мене родичі зачмирять більше ніж самі професійні колектори. Дуже боюся що почнуть дзвонити і слати листи
Ну я уже через это проходил. Второй раз - уже пофиг. + я со всеми перестал общаться из-за политических споров и так далее. Так что особо этого давления на мне нет. Но вообще это плохо. Моральный регресс :)

У Вас, вроде, тел ~250 тысяч гривен.
Я так прикинул, если бы у меня столько было, то я бы смог где-то 18 тысяч в месяц направлять на долги, и заняло бы это около 14 месяцев. При том, что пришлось бы экономить. А если в обычном сценарии, то, наверное, все месяцев 28. Это печально. Это сложно - смириться с тем, что отдача долгов займёт больше года или годы.
Так, 250.

Проблема в тому що я морально не готова до ще більшого терору, якщо піду в прострочки🥲
Мене Сункредит вже дістають достатньо.

Так, 250.

Проблема в тому що я морально не готова до ще більшого терору, якщо піду в прострочки🥲
Ну это начало. Потом их попустит, и так сильно "долбить" не будут.

Так, 250.

Система простая:
• МОРОЗ
• ЭКОНОМИЯ, СОБИРАНИЕ ДЕНЕГ
• ЗАКРЫТИЕ ЗА ТЕЛО ИЛИ ОКОЛО ТОГО (СНАЧАЛА МАЛЕНЬКИЕ, ПОТОМ БОЛЬШИЕ).

Я в себе і в мами дома сама робила проводку. Планую відкрити фірму, яка буде займатися ремонтами, але не можу знайти хлопів, які б хотіли працювати. На початку зп буде 1500 грн в день. Згідно бізнес-плану, через 3 місяці, коли будуть відгуки клієнтів, 40 тис в день. Але всі хочуть бути лише директорами. Сама працювати не можу, бо в мене 2 руки, а не 10.
Звісно бажаю Вам успіхів. АЛЕ - мій колишній працював штукатуром років 15 та і взагалі майстер на всі руки, що є, то є, хоча я і пішла від нього ще перед війною.

У цьому бізнесі ДУЖЕ багато нюансів!☝️ Сезонність, наявність опалення (от відключення світла, а часто і опалення/води) - розтвор може замерзнути, або покладена плитка/приклеєні шпалери/поштукатурені стіни не висохнуть нормально, або буде лише виглядати нормально, а з потеплінням підуть тріщини - і погані відгуки. Навіть якщо робота у новобудовах котеджного містечка, а замовник поляк - і такий може нає*ати на 💵, платити частинами, не виплачуючи повністю за вже зроблену роботу і вимагати щоб бригада працювала далі.

Сункредіт за 10 днів прострочки нарахували штраф як 50% тіла
. Серйозні "люди"😂

Я в курсі, тому працюю в наймі. Жінок ще більше замовники кидають на гроші
+ От Ви пишете що не можете знайти хлопів. В селах живе величезна кількість хлопів, які майстри "на всі руки", але щоб їздити на роботу в місто не у всіх є авто, в якщо і є - багато хто з них любить випити пивка і не тільки після роботи, тому їздять на роботу приміськими електричками/автобусами. Постійно кататись туди-сюди години 1.5 в одну сторону ясне діло що не хочуть, тому нерідко живуть там же, де роблять ремонт, до умов не примхливі. А от домовитися за їх проживання з замовником - оце задача керівника.

У досить великого % майстрів - проблеми з алкоголем, всі хто в цьому бізнесі видають ЗП лише по п'ятницях, але це умовна гарантія дисципліни. Є керівники які мало не кожного понеділка звільняють когось з майстрів за прогул і працюють замість нього поки не знайдуть заміну. Щоб підтримувати дисципліну в бригаді і інші розуміли що також можуть раптово витрати роботу.

Назад
Угорі