Як заробляти в інтернеті?

• Автор теми Автор теми ....
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 2K
Стрьомно нічого не робити, а так, це зараз мій хліб, з мінусів, насправді я уже трішки стомився від цієї сфери, але поки з боргами не розберусь, то буду сидіти і продовжувати, в принципі уже заробив, щоб усіх за тіло позакривати, но залишусь повністью голим і босим, а в наш час, це трішки не безпечно, коли у тебе немає свого житла😁
Погоджуюсь. Працювати потрібно.

Погоджуюсь. Працювати потрібно.
Я планую ще один напрямок освоїти, но для цього готую новий пк, тай як прийдеться багато монтувати, впринципі роботи насправді багато, тільки потрібен ресурс для сприйняття інформації, бо насправді, ресурсу зараз не так багато, із-за того, що почав спілкуватись з багатьма по поводу кредитів, тому, якщо ваш ресурс дозволяє, вперед працювати і відкривати для себе щось нове😎

Я планую ще один напрямок освоїти, но для цього готую новий пк, тай як прийдеться багато монтувати, впринципі роботи насправді багато, тільки потрібен ресурс для сприйняття інформації, бо насправді, ресурсу зараз не так багато, із-за того, що почав спілкуватись з багатьма по поводу кредитів, тому, якщо ваш ресурс дозволяє, вперед працювати і відкривати для себе щось нове😎
Що стосується кредитів та "наслідків" я вважаю,що непогано розуміюся,...а ось в тех.плані, щось монтувати і т.д. на жаль бог не наділив.

Що стосується кредитів та "наслідків" я вважаю,що непогано розуміюся,...а ось в тех.плані, щось монтувати і т.д. на жаль бог не наділив.
По моєму досвіді, я можу сказати, коли півень в ***** клюнув, усьому навчаєшся і шукаєш вихід😁

Зрозуміло... стрьомно щось..
А там немає ,що боятись ! Для мене як для людини з боргами наприклад круто шо зп отримую на бінанс , тому що раніше було куча ип поки закривала їх то виводила зп на карту свого хлопця ! А там вас ніхто не знає , ви спілкуєтесь з дівчатами або чоловіками на ті теми які хочете ви або вони це вже можна зрозуміти по смс з людиною або по його анкеті де про нього ж інфа .. а так якщо вам цікаво то вас там усьому навчать ). 🫶

Интересуюсь потому, что очень уж заинересовала даная тема. И почему сразу для друга? А Вам зачем знать для кого я интересуюсь? Вроде бы в родственных связях не состоим... даже не знакомы ранее.
Затем, что Вы мне как написали ШАНОВНА, я Вас забыть не могу....

Затем, что Вы мне как написали ШАНОВНА, я Вас забыть не могу....
Так в нашій країні слово шановний не завжди означає те, про що написано в тлумачному словнику:) інколи після цих слів можна отримати по пиці:) ну або просто може означати хамське звернення:) Все залежить від інтонації...

Так в нашій країні слово шановний не завжди означає те, про що написано в тлумачному словнику:) інколи після цих слів можна отримати по пиці:) ну або просто може означати хамське звернення:) Все залежить від інтонації...
Вот и я о том же)

Це щось новеньке в моїй практиці.... раніше не спрацьовувало... можливо інтонація була не та....
Возможно, Вам стоит подтянуть навыки светской беседы, учитывая интерес к данной теме, а то знаете ли опыт, накладывает некий отпечаток на Вашу манеру выражаться)

Вот и я о том же)

Возможно, Вам стоит подтянуть навыки светской беседы, учитывая интерес к данной теме, а то знаете ли опыт, накладывает некий отпечаток на Вашу манеру выражаться)
Дивна логіка в осіб жіночої статі.... шановна- не таке звернення... "слухай мєне сюди", також не подобається. Що стосується підтягнення елементів світської розмови, думаю, що результату буде не більше, ніж може начхати баран... ну а з фаховими побічними ефектами, погоджуюсь виправляти трішки потрібно.

Дивна логіка в осіб жіночої статі.... шановна- не таке звернення... "слухай мєне сюди", також не подобається. Що стосується підтягнення елементів світської розмови, думаю, що результату буде не більше, ніж може начхати баран... ну а з фаховими побічними ефектами, погоджуюсь виправляти трішки потрібно.
Считаю, дальнейшая консультация по коррекции Ваших особенностей должна оплачиваться)) обращайтесь, но учтите будет дорого))

Считаю, дальнейшая консультация по коррекции Ваших особенностей должна оплачиваться)) обращайтесь, но учтите будет дорого))
Какие еще такие особенности? Это слова ругательные и попрошу их ко мне не применять. А вообще я подумаю, такие важные решения надо принимать взвешено и с ясной головой.

Какие еще такие особенности? Это слова ругательные и попрошу их ко мне не применять. А вообще я подумаю, такие важные решения надо принимать взвешено и с ясной головой.
Люблю смотреть, как особи мужского пола думают, думай-те)

Да именно так 🤣

А шо на счет голых фото ахах ,оператор свои никому не отправляет фотографии 😆 только модели которые сотрудничают ,эти модели имеют процент за использование их фото и видео )

Оператор чату на сайті знайомств ) гроші на бінанс 1 раз в місяць з/п ! Можна брати аванс 1 раз в місяць! По суті робота не бий лежачого ,особливо коли працюєш і одразу все бачить скільки ти отримав за свою зміну 😅

В цих брачок навіть форум є де можна знайти роботу Ищем СРОЧНО ЧАТТЕРОВ 25%. Возраст 18+🔥С ОПЫТОМ И БЕЗ🔥Высокий процент🔥
Оооо, дякую)) треба глянути

Як заробляти в інтернеті?

67.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі