Як запретити оформлювати кредити?

• Автор теми Автор теми АлинаП
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 3K
Всім привіт.Ситуація наступна:в мого нареченого є брат(в нього проблеми з наркотиками), оформлює кредити в мікрофінансових устрановах на рідних.Допоможіть вирішити питання(я особисто не знаю як зробити так,щоб він не мав змоги для взяття коштів).Наречений на сході..отримує смс про зміну моб телефону,про те що відмова в видачі кредиту.Як це припинити??
Позбавити дієздатності.

Мені приховувати нічого.Він робити фото документів,і перераховував кошти на чужу карту.Ні блін як є.Мені нічого приховувати(я дійсно не знаю як це все зробити щоб він не мав змоги більше брати ці позики

А це як так ???
Він у вас хакер ?
При верифікації карти при оформленні займів реквізити мають співпадати (ПІБ) ... як він вивів кошти на іншу картку ?
Не обов'язково як виявляється. На друга так один знайомий оформив (на ряд людей), то досі по судах добивається визнання шахрайства. В шахрая доступ до документів був, але карта невідома.

Мені приховувати нічого.Він робити фото документів,і перераховував кошти на чужу карту.Ні блін як є.Мені нічого приховувати(я дійсно не знаю як це все зробити щоб він не мав змоги більше брати ці позики
Но там вашему жениху должны смс с кодом приходить на телефон.
Он должен их вводить. Верификацию пройти нужно.
Даже если он и оформит займ , то один или два.
Потому что не все соглашаются на чужую карту деньги переводить.

Только гасить его как по мне. Этим гаврикам всеравно,дают и будут давать если вы их гасить будете! Есть тема какая-то по поводу кредитной истории,функция чтоб высвечивало не давать кредит но это не со всеми может сработать.

Тут один парень писал что в кредит + карточка его девушки)))
Всякое конечно может быть. Но, скорее всего, это при повторном кредите есть возможность выбирать на какую карту зайдут деньги, если перед этим была привязка других карт ( пролонгации или оплата )
В шахрая доступ до документів був, але карта невідома.
Ну это как бы проблемы самой шараги - некер выдавать деньги не верифицируя особу.

Проблематично, это раз, а как всетаки кредит не дать взять, во все шараги решение суда отсылать, типа если такой обратится не давайте ему?
А як заборонити "адекватній" людині брати кредити? Пальці ломити???
Якщо дійсно особа хвора (залежна), то вихід я вбачаю тільки у правовому вирішенні даної ситуації.

У вас уже больше года просрочки?
И 20 мфо если не ошибаюсь.
Может просто действительно это всё каллекторы выдумывают?

Не допускайте його до документів.Чи ваші документи у вільному доступі?

Оффтоп.
А як заборонити "адекватній" людині брати кредити? Пальці ломити???
Якщо дійсно особа хвора (залежна), то вихід з ситуації я вбачаю тільки у правовому вирішенні даної ситуації.
Дієздатності його не позбавлять, а навіть якщо позбавлять, він же бере кредит на інших людей, як вище написали це проблема самих шараг що дають і не перевіряють, тільки це боком виходить зовсім іншим людям

Я так понимаю что он уже все документы сфотографировал..
Ну а як це можливо.Ну блін,чесно я паспорт батьків за все життя 2 рази бачила.І тим більше,якщо рідні знають ситуацію з середини,тримати документи на видному місці,АБСУРД.А тепер кричать караул.

А це як так ???
Він у вас хакер ?
При верифікації карти при оформленні займів реквізити мають співпадати (ПІБ) ... як він вивів кошти на іншу картку ?
так же как работники шараг делают займы на левые доки, а деньги приходят им на карту.

Ну а як це можливо.Ну блін,чесно я паспорт батьків за все життя 2 рази бачила.І тим більше,якщо рідні знають ситуацію з середини,тримати документи на видному місці,АБСУРД.А тепер кричать караул.
Хз? Наверное как то смог?Или как тогда??

Назад
Угорі