Ну почекайте, нічого не платіть, в мене кредит плюс, теж в червні оформлений, тільки сума менша 3300, заплатила їм дві пролонгації, з вересня вийшла на просрочки, звонили, гроші з карти намагалися списати, через місяць десь в середині жовтня на Вайбер прийшло повідомлення, що вони готові закрити займ за тіло + відсоток до просрочки, але я не заплатила, десь до кінця листопада не звонили взагалі ні мені і ні кому, приходили якісь смс, в кінці листопада знов пропонують тіло+ відсоток до просрочки, а нарахували більше 10000, ну в них, як завжди оплатити сьогодні, то закриємо, кажу сьогодні немає, буде в середині грудня, почекаєте, вони нє це сьогодні акція, а в грудні всю суму, я зними посварилася, кажу за тіло ще закрию, більше нє, вони не соглашаються, вже не пам'ятаю чим, вони мене зачіпили, но я їм гарячу лінію обірвала, вже даже збивали з мого номера, кінець такий, що десь 10 грудня написали в Вайбер, чи згідна оплатити тіло і коли, в них потребувала гарантійне, правда на Вайбер кидають, заплатила тіло і кредит закрито, правда в УБКІ закрили на другий день.