MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2883
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сказали як Ганнібал ЛектерВ мене менше. Хочу там тіло на частини![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сказали як Ганнібал ЛектерВ мене менше. Хочу там тіло на частини![]()
З цими мфошниками я в душі вже далека його родичкаСказали як Ганнібал Лектер«Нам тіло на частини, будь ласка»
![]()
Яка майстерно володіє паяльникомЗ цими мфошниками я в душі вже далека його родичка![]()
Особлива прикмета- леопьордові гумаки)Яка майстерно володіє паяльником![]()
«Эту хищницу боялся весь Днепр»Особлива прикмета- леопьордові гумаки)
Поправочка- харківські ліси))«Эту хищницу боялся весь Днепр»![]()
Це ареал існування МФОПоправочка- харківські ліси))
Дніпро- не мій ареал існування))
Але я до них ні одним гумаком не ступлю))Це ареал існування МФО![]()
А то буде бойня століттяАле я до них ні одним гумаком не ступлю))
Дуже патріотично, блінВони мене вже реально дістали. Надіслали ПАПЕРОВИЙ лист тепер. Реструктуризація всієї суми з нарахуваннями або «все і неґайно».
Шугнули 70 тис.з 30 тіла
І в кінці підписали: «Слава Україні»![]()
Вони мене аж «полюбили», що не можуть забути. 22 тис.процентівДуже патріотично, блін![]()
Я їх бубочок обожнюю, вони по міркам домовитись найкращі) чекайтеВони мене вже реально дістали. Надіслали ПАПЕРОВИЙ лист тепер. Реструктуризація всієї суми з нарахуваннями або «все і неґайно».
Шугнули 70 тис.з 30 тіла
І в кінці підписали: «Слава Україні»![]()
Найскладніші у мене. Певно, бо сума найбільшаЯ їх бубочок обожнюю, вони по міркам домовитись найкращі) чекайте
час треба час)Найскладніші у мене. Певно, бо сума найбільша![]()
Можу їм платити по 20 грн.в деньчас треба час)
Через 2 місяця запропонують розбити тіло на 5 платежів, то тут реба погоджуватись, бо далі продаж тіло велике, суд 90 відсотків далі.Можу їм платити по 20 грн.в день![]()
Тепер я їх боюсь взагалі. Вони і написали, 5 платежів по 14 тис.коженЧерез 2 місяця запропонують розбити тіло на 5 платежів, то тут реба погоджуватись, бо далі продаж тіло велике, суд 90 відсотків далі.
це на всі відсотки пізніше запропонують тіло розбити, а також писали, що і пів тіла 1 платижем можуть запропонувати, але я не резикував коли в мене були і погоджувався розбивати тіло)Тепер я їх боюсь взагалі. Вони і написали, 5 платежів по 14 тис.кожен![]()
А, ну і супер пропозиція, 52 тис, замість 70це на всі відсотки пізніше запропонують тіло розбити, а також писали, що і пів тіла 1 платижем можуть запропонувати, але я не резикував коли в мене були і погоджувався розбивати тіло)