Як заборонити колекторам дзвонити до рідних?

• Автор теми Автор теми Миша83
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 548

Миша83

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
278
Миша83 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Хотів спитати якщо я зараз знаходжуся закордоном і в мене просрочки по шістьом МФО близько тижня. Як їм написати щоб не дзвонили третім лицям а то в мене дружина вагітна а їй надзвонють по десять раз на день. Дякую

Доброго дня. Хотів спитати якщо я зараз знаходжуся закордоном і в мене просрочки по шістьом МФО близько тижня. Як їм написати щоб не дзвонили третім лицям а то в мене дружина вагітна а їй надзвонють по десять раз на день. Дякую
А номер змінить дружині що не дозволяє,або встановити антиспам?Ваша писанина їм не цікава.Дзвонити будуть.

Позвонить им всем, вежливо попросить. А еще лучше, почитать форум и если серьезно вариант только один - заплатить все что просят и прямо сейчас.

Позвонить им всем, вежливо попросить. А еще лучше, почитать форум и если серьезно вариант только один - заплатить все что просят и прямо сейчас.
Позвонить каллам? Они когда увидят что это действует еще больше звонить начнут. Только игнор.

а то в мене дружина вагітна а їй надзвонють по десять раз на день. Дякую
скажите жене, чтобы сменила симку.
зачем лишние риски? пока ваше обращение обработают, пока примут решение..не факт, что оно будет положительным

Назад
Угорі