Щоденник Як я зламав життя собі , і " допоміг рідним".

• Автор теми Автор теми Джефрі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 6K
Решите для себя что вы планируете дальше делать. Однозначно - лечиться вначале. Без лечения игромании, проблемы не исчезнут.
Дальше - денег нет, нет смысла делать реструктуризации и прочее. Забивайте на гашение % и прочего. Читайте форум.
Скажу сразу - чисто теоретически вам возможно списать долги через банкротство. Списываются все долги, затраты обойдутся около 60 тыс.
На практике, у вас ситуация, когда вы за очень короткий период набрали долгов, в связи с чем судьи могут смотреть на это всё как на попытку мошенничества.
Раньше октября 22 года начинать эту процедуру не советую, выкинете деньги на ветер...
Від статті за шахрайство врятують виписки з букмекерської контори?

Так ....
До мене з гоуфінгоу подзвонили через просрочення....
Я з чоловіком так поговорив .
Я розповів йому все ( окрім нарко.) .... коло 30 хв говорили.
Він мене підримав , зрозумів , побажав успіху ....
Говорив мені що я не погана людина , приводив приклади з схожими ситуаціями ....
Я був просто в захваті , я повірив що ще не все втрачено і тп...
А з боку рідних я чую лише критику , слова типу " треба було втопити" , " опозорив всіх" і тп ......
Я знаю , що я натворив . Я не хотів цього , я робив це не на зло комусь ....
Рідні сильно тиснуть ... доводять до думок про самогубство ....
За мысли о самоубийстве, хочется вас треснуть ремнем по по#пе. Самое страшное- это признаться в своих ошибках. Вы это осилили. А все остальное дело времени. Живите для себя. Окружающих значит тоже на игнор.
Я когда поняла в какую клоаку залезла, то начала пить. Ну не запойно конечно, но 2 бутылки вина уходило за вечер. Итак где-то полгода. Пока не поняла, что эффект от алкоголя временный, что когда-то наступит время что все узнают. Я собралась с мыслями, рассказала мужу о долгах на 7к баксов, маме, сестре. Слава богу, мои родные приняли нормально, только муж мозг повыносил чуток, и со временем со мной ушел в подполье. Пью я меньше. Чисто для раслабона. Так что все наладиться.

В середині листопада , ситуація - катастрофічна .... 260 к тілом в 38 мфо.
В істериці , я звертаюся до рідних , вони позичають мені 5к долларів , я гашу майже все.....

І ось , кінець листопаду , у мене знову 38 мфо і 280к борг ....
Знову кіпіш , паніка і тп Допомагають люди , ми гасим майже все ....

Станом на сьогодні , 40 мфо .... Місцями 2+ тижні просрочення , Коло 300к тілом .....
260к ~ 10к долл, тех 5к долл, что вам дали родные хватило только наполовину, а не на почти все. вот очередной пример что как плохо когда родные гасят долги, потом все возвращается на круги своя
Однозначно - лечиться вначале. Без лечения игромании, проблемы не исчезнут.
там же еще и другая проблема: "місяць як балуюсь всякими " фєнчиками і тп"

260к ~ 10к долл, тех 5к долл, что вам дали родные хватило только наполовину, а не на почти все. вот очередной пример что как плохо когда родные гасят долги, потом все возвращается на круги своя

там же еще и другая проблема: "місяць як балуюсь всякими " фєнчиками і тп"
Ми в УКБІ не на ту цифру дивились....
Замість Загальної суми кредитів , на Поточну заборгованість

Лопату я смотрю вам давать не нужно, вы и так закопаться хотите. Все карты засвеченые перевыпустить , соц сети удалить к чертям. В БК забанится причём это очень важно. И читать форум, часами и днями. И через 3 месяца посмеяться с того что писали. И да, 190 статью - мошенничество ??? почитайте в слух , раз 100
Яке шахрайство? Ви кредити на свої документи оформляли?
Мы маемо пидозру на ознакы 190 ст. у ваших диях ????

Очередное подтверждение того, что родным и знакомым денег давать не нужно!!!!!! Влез - выбирайся сам, а то будет так до бесконечности. Автору темы не нравится, что родные плохо о нем отзываются, а что вы хотели, чтоб они по головке вас погладил и сказали какой ты не хороший мальчик? Вы не понимаете по хорошему, когда вам помогли и в первый и во второй раз, даже дети когда из не наказывают, не понимают, что есть вещи которые делать не нужно. Представьте как вы действительно подставили родных в том числе. Во первых лечитесь, во вторых поймите что вы натворили, попросите прощения у родных искренне, тогда может поймут и простят и поддержат. И в который раз пишу, пора взрослеть, а не перекладывать свои проблемы на плечи близких. И вам обязательно лечение, но не надейтесь, что вас быстро вылечат, тут тоже все зависит от вас. И обидно за ваших родных, денег дали, а теперь ещё плохие не поддерживают, а как им к вам относится, если доверия нет...

Удивительный у нас народ,все хотят лёгких денег, при чем за счёт других, как в сказке про Ивана на печи. Чтобы стать состоятельным человеком, нужно научиться работать и зарабатывать, по другому увы не получиться.

Джефрі, тримайтеся, все буде добре. Відійдете від того всього і розберетеся. Головне ніяких шпілянь. А фєн - коварна штука, вирубує всі інстинкти самозахисту, тому і гублять люди голову під ним
А і ще, полегче з тим лікуванням, а то зараз такі "заклади" що скалічать. Можна в домашніх умовах інтенсивно відкапатися глюкозкою та й все буде ок.
А ще краще ламатися "на сухо" - тоді будете знати ціну тверезого життя!

Останнє редагування:
Очередное подтверждение того, что родным и знакомым денег давать не нужно!!!!!! Влез - выбирайся сам, а то будет так до бесконечности. Автору темы не нравится, что родные плохо о нем отзываются, а что вы хотели, чтоб они по головке вас погладил и сказали какой ты не хороший мальчик? Вы не понимаете по хорошему, когда вам помогли и в первый и во второй раз, даже дети когда из не наказывают, не понимают, что есть вещи которые делать не нужно. Представьте как вы действительно подставили родных в том числе. Во первых лечитесь, во вторых поймите что вы натворили, попросите прощения у родных искренне, тогда может поймут и простят и поддержат. И в который раз пишу, пора взрослеть, а не перекладывать свои проблемы на плечи близких. И вам обязательно лечение, но не надейтесь, что вас быстро вылечат, тут тоже все зависит от вас. И обидно за ваших родных, денег дали, а теперь ещё плохие не поддерживают, а как им к вам относится, если доверия нет...

Удивительный у нас народ,все хотят лёгких денег, при чем за счёт других, как в сказке про Ивана на печи. Чтобы стать состоятельным человеком, нужно научиться работать и зарабатывать, по другому увы не получиться.
Я не казав що вони погані бо не підтримують....
Я не хочу що б мене гладили по голові і тп
Все що мені потрібно від них це час і розуміння.
Повірте , я сам не можу в очі їм подивитися...
Не хочу бачити їх , поки не виправлю ситуацію.
Це не тому що вони якісь погані .... а тому що мені соромно за те , що я зробив.
Прикро за те , що вони будуть чути про це від сторонніх і тп ....
Я шкодую що втягнув їх в це ....
Однак , я ніколи цього не хотів .
Я навіть не думав про них , коли витворяв....
Я хотів лише не бути винним , я не міг змиритися з тим що я в таких боргах ....
Я досі не змирився з цим докінця , тому що , я розумію всю серьйозність наслідків....
Мені відповідати.
Чому легких грошей за рахунок інших ?
Мені їм також треба віддавати . Мені не подарував ніхто .
Я їх протринькав і навіть не відчув , бачив лише циферки....
А щоб віддати їх , мені вже треба працювати.
Я буду не один рік відпрацьовувати це все...

Історія моя починається в жовтні 2021 року.
На той момент з мфо я не дуже знайомий , до людоманії ставлюся різко негативно , місяць як балуюсь всякими " фєнчиками і тп"....
В перших числа місяця , я беру кредит в дінеро . Беру не багато , 3500 , на свої д*більні потреби . Стається так , що мене кидають декілька разів , і я залажу в тіло розміром 13 000.
Маючи зп 8к , за декілька днів до оплати , я починаю панікувати , тому що розумію , що не зможу навіть пролонгувати.
Усвідомивши всю ситуацію , 18 і 19 жовтня я вирішую ризикнути .
Кидаю на парі матч 1500 ( їх беру в мфо) ...... і оба .... одразу джектоп.... 18 000 .
Важко описати мою радість , те наскільки я офігів в той момент.
З тих грошей я гашу мфо , вирішую свої проблеми. На це пішло менше доби...
Не розуміючи , що "новачкам везе" я , під впливом сторонніх речовин , вирішую взяти знову в мфо грошей , виграти і зразу повернути.....
Програвши пару кредитів , розуміючи , що борг величезний я не зупиняюся і набираю все більше і більше.....
В середині листопада , ситуація - катастрофічна .... 260 к тілом в 38 мфо.
Я не знаю як вони мені дали стільки ...
Працював неофіційно , дохід писав в анкетах 15 000 і тп
В істериці , я звертаюся до рідних , вони позичають мені 5к долларів , я гашу майже все.....
Напевно те "майже" і сторонні речовини , приводять до того , що я далі граю.
І ось , кінець листопаду , у мене знову 38 мфо і 280к борг ....
Знову кіпіш , паніка і тп Допомагають люди , ми гасим майже все ....
Але , я в той самий час , продовжую набирати нові і нові кредити , " виграю і віддам" думав як , пару разів вийшло , однак в кінцевому результаті .....
Станом на сьогодні , 40 мфо .... Місцями 2+ тижні просрочення , Коло 300к тілом .....
Я в режимі " сніжинка" , рідним дзвонять , пишуть , називають поручителями і тп
Я намагаюся їх заспокоїти , що вони не винні і платити не будуть , однак мені вже не вірять і слухати не хочуть .
Як нівелювати їх вплив на рідних?
Шукати адвоката?
Які є виходи в моїй ситуації?
Я поки не можу платити , збираюся на лікування.
Не обзивайте мене будь ласка і не судіть....
Я нікому не бажаю опинитися в такій ситуації ....
Деякі речі так співпали .....
Жах ....
Я зламав собі життя.
Медицина вам в поміч.

Я не казав що вони погані бо не підтримують....
Я не хочу що б мене гладили по голові і тп
Все що мені потрібно від них це час і розуміння.
Повірте , я сам не можу в очі їм подивитися...
Не хочу бачити їх , поки не виправлю ситуацію.
Це не тому що вони якісь погані .... а тому що мені соромно за те , що я зробив.
Прикро за те , що вони будуть чути про це від сторонніх і тп ....
Я шкодую що втягнув їх в це ....
Однак , я ніколи цього не хотів .
Я навіть не думав про них , коли витворяв....
Я хотів лише не бути винним , я не міг змиритися з тим що я в таких боргах ....
Я досі не змирився з цим докінця , тому що , я розумію всю серьйозність наслідків....
Мені відповідати.
Чому легких грошей за рахунок інших ?
Мені їм також треба віддавати . Мені не подарував ніхто .
Я їх протринькав і навіть не відчув , бачив лише циферки....
А щоб віддати їх , мені вже треба працювати.
Я буду не один рік відпрацьовувати це все...
Поговорите с ними, чем дольше тяните и пишите, что сами пока их видеть не хотите, а проблема поверьте, за день два и даже полгода не решиться, а общаться надо. Мы всегда оттягиваем серьезные разговоры на потом и тем самым усугубляет для себя в том числе взаимоотношения/ситуацию в дальнейшем.
То что долги есть,уже пора это принять, это факт случившийся и читать форум, как люди выходили морально, эмоционально в таких ситуациях и чего ждать от контор
А лёгких денег потому, что выиграли раз, погасили долг и нужно было на этом и остановиться, вы набрались долгов в мфо, потом побежали ставки делать - это не жажда наживы лёгких денег за чужой счёт? При том что первый и второй раз вам их ещё помогли закрыть. Вы же не остановились, решили, что если прёт, то уже через месяц накапает прилично. Вы же не свои собственные проигрывали
Это вам хороший урок и берите себя в руки, не балуйтесь тем чем не нужно и налаживайте свою жизнь

Останнє редагування:
Решите для себя что вы планируете дальше делать. Однозначно - лечиться вначале. Без лечения игромании, проблемы не исчезнут.
Дальше - денег нет, нет смысла делать реструктуризации и прочее. Забивайте на гашение % и прочего. Читайте форум.
Скажу сразу - чисто теоретически вам возможно списать долги через банкротство. Списываются все долги, затраты обойдутся около 60 тыс.
На практике, у вас ситуация, когда вы за очень короткий период набрали долгов, в связи с чем судьи могут смотреть на это всё как на попытку мошенничества.
Раньше октября 22 года начинать эту процедуру не советую, выкинете деньги на ветер...
Вот это вы конечно отжигаете...;)
Судьи..., смотреть..., на попытку...:)

Джефрі, тримайтеся, все буде добре. Відійдете від того всього і розберетеся. Головне ніяких шпілянь. А фєн - коварна штука, вирубує всі інстинкти самозахисту, тому і гублять люди голову під ним
А і ще, полегче з тим лікуванням, а то зараз такі "заклади" що скалічать. Можна в домашніх умовах інтенсивно відкапатися глюкозкою та й все буде ок.
А ще краще ламатися "на сухо" - тоді будете знати ціну тверезого життя!
Я і сам не дуже хочу лікування в таких закладах ....
У мене вища пед. освіта , я магістр соц. пед. .
Боюся , що не зможу серьйозно сприймати це... Особливо релігійну реабілітацію .
Сусід , який повернувся звідти , зараз трохи дивно поводиться , в спілкуванні л'є багато водички і тп
Було б добре , якби детоксикація допомогла.
Але я не впевненний ....
Розглядаю лише 2 варіанти . Якийсь заклад , або на роботу в Польщу .
Другий більш привабливий , але не знаю чи вийде це раз , а два , це те що інші будуть мати від мфо , поки я буду там.
Сусід , який повернувся звідти , зараз трохи дивно поводиться , в спілкуванні л'є багато водички і тп
Але я не впевненний ....
Другий більш привабливий , але не знаю чи вийде це раз , а два , це те що інші будуть мати від мфо , поки я буду там.
Звучить трохи зверхньо ....
Але я впевненний , що якщо я засумніваюся в чиїйсь компетентності...
То все...

Останнє редагування:
Але я не впевненний ....
Другі будуть мати тільки дзвінки ну і в телефонному режимі погрози, (головне щоб вони не сприймали це все всерйоз), кому можна, поміняйте номер кому антиспам, другий варіант найкращий, і зміниться круг оточуючих.

Ще раз стосовно плану дій.
1. Сніжинка з могу боку
2. До останнього намагатись перевести рідних в сніжику.
3. Лікування в спец закладі або лише детокс. І зароботітки
4. З плином часу намагатись домовитись за "тіло"
Так ?
1. Сніжинка з могу боку
Так ?
Зараз адвокат мені нічим не допоможе?
Як я зрозумів , якщо нема змоги платити то нема і сенсу в адвокаті.
Хіба що , зараз почати що б він краще підготувався до майбутніх позовів і тп

1. Сніжинка з могу боку
Так ?

Зараз адвокат мені нічим не допоможе?
Як я зрозумів , якщо нема змоги платити то нема і сенсу в адвокаті.
Хіба що , зараз почати що б він краще підготувався до майбутніх позовів і тп
Адвокат нужен, когда ИНН или суд. Договариваться за тело нужно, когда есть деньги на руках и с гарантийкой перед оплатой. Родственников настраполить на режим снежинки. Себя успокоить и вылечить.

Вот это вы конечно отжигаете...;)
Судьи..., смотреть..., на попытку...:)
Спросите у тех, кто работает с банкротствами, как на такие дела смотрят судьи. А потом будете пытаться шутить...
Я не писал об уголовной ответственности, просто вам не откроют дело или под любым поводом его закроют сразу после открытия, отказав в списании
Кто вам о статье писал? Вам просто не откроют процедуру банкротства, найдя любое основание что бы скинуть дело в висяки...

Спросите у тех, кто работает с банкротствами, как на такие дела смотрят судьи. А потом будете пытаться шутить...
Я не писал об уголовной ответственности, просто вам не откроют дело или под любым поводом его закроют сразу после открытия, отказав в списании

Кто вам о статье писал? Вам просто не откроют процедуру банкротства, найдя любое основание что бы скинуть дело в висяки...
А якщо я візьму виписки з парі , з лікарні і тп
Відкриють?
Це буде для них аргументом?

Назад
Угорі