Щоденник Як я загнала сама себе в мфошки

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Та мама є ,просто вони розлучились з татом коли мені було 6 і я жила з татом ,мами об'явилась лиш як мені було 14,підтримки від неї теж не маю,а от тато підтримав навіть запропонував гроші ,але він живе на пенсію + має проблеми зі здоров'ям ,я відмовилась від допомоги,нічого все розрулю ,але о ці психічні дзвінкі третім особам,які після них трусяться
Я Вас розумію.Це напевно найгірше,коли твої проблеми виставляють перед усіма.Сама з четверга,як примара ходжу з ціми дзвінками.І звісно,Ви все вирішите,але головне не в мінус собі і сім'ї.Бо бути боржником таке собі задоволення.З адекватними можна вирішувати поетапно питання,а ідиоти нехай звиздують у суд.

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Селфі кредит 3600 тіло(але внесла їм 1600 вони їх списали у відсотки)
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Майже місяць просрочки ,брала щоб закрити інші
Мала свій інстаграм магазин дохід був +-7500
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Буду закривати як будуть гроші
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Хочеться скоріше закрити їх і забути ,але фінансових можливостей немає
Типу кредос з боргу 2500 вже 7000
І прийшло таке вже вдруге
Типу кредос з боргу 2500 вже 7000
І прийшло таке вже вдруге
Це щось серйозне чи чергова лякалка

Вкладення

• Screenshot_20231009_152608.webp
    Screenshot_20231009_152608.webp
    63.3 Кб · Перегляди: 134
Kostanta, эти в суд подают. Причем активно

Kostanta, эти в суд подают. Причем активно
Скажіть а чим мені грозить їх виграш в суді ,крім того що прийдеться віддати 7к,я не де не працюю офіційно 7 років,і найближчі 3 роки не збираюсь,але маю інтернет магазин який ще не розкручений 2-5 продаж в тиждень, маю 300 грн і то не кожен тиждень так,чи заблокують мені картки

Скажіть а чим мені грозить їх виграш в суді ,крім того що прийдеться віддати 7к,я не де не працюю офіційно 7 років,і найближчі 3 роки не збираюсь,але маю інтернет магазин який ще не розкручений 2-5 продаж в тиждень, маю 300 грн і то не кожен тиждень так,чи заблокують мені картки
К 7000 дополнительно:
  • Судебные издержки
  • Услуги компании
  • Блокировка всех счетов

В мене просто йде сезон ялинок ,от там супер заробіток ,але без картки я не зможу працювати,
Боже а я ще жалілась яке херове було в мене життя ,то я не знала яке воно може бути по справжньому херовим коли ти вліз в МФОчмошні кредити

Боже а я ще жалілась яке херове було в мене життя ,то я не знала яке воно може бути по справжньому херовим коли ти вліз в МФОчмошні кредити
Життя бентежне але мфо не привід так думати. Все мине

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Суми не великі, краще через місяць- три закрити все на норм умовах з допомогою чоловіка чи близьких, ніж терпіли дзвінки і смс. Більшість МФО йдуть на тіло з легкістю

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Селфі кредит нарахували майже 9к ,а сьогодні прийшло повідомлення що спишуть якщо внесу тіло ,можна вірити бо запитавши про гарантійну на емейл сказали лиш в вайбер
Селфі кредит нарахували майже 9к ,а сьогодні прийшло повідомлення що спишуть якщо внесу тіло ,можна вірити бо запитавши про гарантійну на емейл сказали лиш в вайбер

Вкладення

• Screenshot_20231012_092254.webp
    Screenshot_20231012_092254.webp
    90.4 Кб · Перегляди: 96
  • Screenshot_20231012_092243.webp
    Screenshot_20231012_092243.webp
    80.4 Кб · Перегляди: 95
Прошу поради , пропонують навіть розбити на 4 платежі ,кожні 15 днів
Сума 3510 я звичайно 1600 їм вже вносила ,але хочеться вже почати закривати ці шараги

Прошу поради , пропонують навіть розбити на 4 платежі ,кожні 15 днів
Сума 3510 я звичайно 1600 їм вже вносила ,але хочеться вже почати закривати ці шараги
Если в кабинете есть это, то можно платить

Підтримаю більшість, треаб розповісти чоловіку! Так, це дуже страшно, але набагато страшніше буде, коли все виплеве. Знаю по собі. Теж приховував, мене звичайно пробачили родичі, але як результат втратив довіру і дружину. Адже після брехні, важко довіряти

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Ну що ж почала по трохи закривати свої літні помилки
Осінь була важка купа проблем і болячок

Селфі кредит пішла на реструктуризацію
Вже внесла 900 грн
І ще 3 платежі по 870 грн
Наступні будуть слон кредит предлагають закрити за тіло 1000 грн
Мілоан продали ЄПаБ вроді тіло 1100 ті хочуть 6000

Ну що ж почала по трохи закривати свої літні помилки
Осінь була важка купа проблем і болячок

Селфі кредит пішла на реструктуризацію
Вже внесла 900 грн
І ще 3 платежі по 870 грн
Наступні будуть слон кредит предлагають закрити за тіло 1000 грн
Мілоан продали ЄПаБ вроді тіло 1100 ті хочуть 6000
Чоловіку розповіли?

Як відреагував чоловік? Про його допомогу я навіть не питаю.
Реакція була неочікувана,не кричав ,просто сказав щоб сама розгрібала ,і що я кредитка ходяча ,все
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Ну що ж - 1 закрила Слонів ,тіло 1000 закрила за 600,довольна що потроху вилажу з цього кредитного болота

Назад
Угорі