Щоденник Як я загнала сама себе в мфошки

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K

Kostanta

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
14
Бали
8
Kostanta не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Селфі кредит 3600 тіло(але внесла їм 1600 вони їх списали у відсотки)
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Майже місяць просрочки ,брала щоб закрити інші
Мала свій інстаграм магазин дохід був +-7500
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Буду закривати як будуть гроші
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
Хочеться скоріше закрити їх і забути ,але фінансових можливостей немає

Y_kostr, суми не великі. Прострочка вже пішла. Тож... Я думаю через місяць - два закриєте. Як мінімум половину.

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Але інстаграм заблокував сторінку магазину,я залишилась без доходу,чоловік про кредити не знає ,брала їх на розвиток магазину й була впевнена що зможу повернути,тепер маю дохід 0 ,деякі кредити пролонгувала,тепер не буду таке робити
Пи.си
Спочатку було дуже важко морально,після того як скачала Антиколектор стала трішки простіше до цих мфошників відноситися,
А чего страницу заблокировали?

Маю кредити в таких МФО
Е-воши 5000 тіло
Слон 1000
Мілоан 1100
Тенго 1100
Аванскредіт 2000
Топ1 2000
КредітСенд 1450
Кредос 2500
Кредіт7 1000
Пи.си
Розкажіть чоловіку, бо якщо він дізнається від МФО, буде не приємно, плюс розрулити це все буде легше. Сума невелика, думаю у вас все вийде.

Розкажіть чоловіку, бо якщо він дізнається від МФО, буде не приємно, плюс розрулити це все буде легше. Сума невелика, думаю у вас все вийде.
Він проти кредитів ,і моєї діяльності в інстаграм,хоче щоб залежала від нього,а я хочу працювати ,бо з двома дітьми криша потроху їде ,
В чоловіка немає карток
Може не знайдуть його номер ,надіюсь
Ніяк не можу наважитись сказати
А чего страницу заблокировали?
Блогер який робив мені рекламу ,через три дні зробив рекламу іншого магазину з ідентичними товарами тільки ціни від моїх на 50-100 грн вищі ,от тей магазин на мене скарг і накидав що продаю підробки брендів Адідас і Пума ,і 2 роки потрачених на магазин і реклами пішли в одне місце,починаю все з 0 ,чоловік не підтримує не фінансово не морально мою роботу в інстаграм

Це потрібно зробити. Навряд чи дєятєлі з десятка шараг не зможуть знайти контактів вашого чоловіка.
Тоді буде ще гірше.
Знаю ,але шараги я можу блокнути і не слухати ,а от чоловік мені все життя це згадувати буде,в нього за 29 років жодного кредиту не було ,а в мене картка моно вже 5 років з лімітом 5000грн які я знімаю і кладу раз за разом ,ох і влипла я з цими конторками на що в них полізла сама зараз не розумію

Знаю ,але шараги я можу блокнути і не слухати ,а от чоловік мені все життя це згадувати буде
Яким чином ви "блоканете" ?)
Вони у вас дозволу не питатимуть, знайдуть його номер, подзвонять і наплетуть такого, що у чистій воді не відмиєтесь.
Ваша звісно справа, але ми вас попередили.

Яким чином ви "блоканете" ?)
Вони у вас дозволу не питатимуть, знайдуть його номер, подзвонять і наплетуть такого, що у чистій воді не відмиєтесь.
Ваша звісно справа, але ми вас попередили.
Я мала на увазі що поки дзвонять мені,то можу блокнути їх номера в себе,

Я знаю ,але дуже важко на важитись,дякую за ваші поради
Я вас прекрасно розумію, але нажаль по іншому ніяк не вийде. У вас не одна чи дві шараги.
Надіятися що пронесе не варто.
Краще самій підготуватися і розказати. Можно трішки не все і не відразу. Десь щось не розписувати в кольорах.
Але варто. Якщо чоловік у вас дорожить вами, то мабуть зрозуміє і можливо навіть підтримає.
Багато саме таких випадків я вже бачив за роки перебування на форумі.
Спочатку боялися, відтягували, переймались і нервували... а потім : чого я це відразу не зробила/зробив.
В будь-якому разі на брехні далеко не заїдеш.

Я вас прекрасно розумію, але нажаль по іншому ніяк не вийде. У вас не одна чи дві шараги.
Надіятися що пронесе не варто.
Краще самій підготуватися і розказати. Можно трішки не все і не відразу. Десь щось не розписувати в кольорах.
Але варто. Якщо чоловік у вас дорожить вами, то мабуть зрозуміє і можливо навіть підтримає.
Багато саме таких випадків я вже бачив за роки перебування на форумі.
Спочатку боялися, відтягували, переймались і нервували... а потім : чого я це відразу не зробила/зробив.
В будь-якому разі на брехні далеко не заїдеш.
Не мій випадок 100% ,перед війною взяла собі телефон і принтер для роботи сума 16700 за рік виплатила ,але одного разу попросила 300 грн в чоловіка ,то він мені згадує що я казала що самостійно зможу закрити кредит ,а тут хоп і звернулась до нього ,тому він ще більше мене буде грузити чим ті мфоші

Загалом більшість коментаторів дають вам хороші поради.
Чоловіку сказати все ж треба, чим швидше то краще. Вам щодня нараховують відсотки, коли дочекаєтесь від контор "гарних умов" скоріше за все ваших родичів/знайомих вони точно дістануть(не обов'язково чоловіка)

У вас доходу не має, отже закрити ці кредити певний час буде просто з нічого, тобто житимете зі страхом що подзвонять, нарахують багато і все таке. і Далі можуть піти позови до суду, блокування карток і т.д.

Сказати чоловіку найкращий вихід, вдвох легше, і все закриєте можливо навіть за лічені дні. А так ви лише відкладуєте розмову, час йде, борг збільшується. дзвінки обов"язково будуть.
Судячи по вашим повідомленням то ваш чоловік непогано заробляє, якщо хоче щоб ви були від нього повністю залежні, тому закрити суму в ~20к можливо і зараз! Це невеликі гроші.

Загалом більшість коментаторів дають вам хороші поради.
Чоловіку сказати все ж треба, чим швидше то краще. Вам щодня нараховують відсотки, коли дочекаєтесь від контор "гарних умов" скоріше за все ваших родичів/знайомих вони точно дістануть(не обов'язково чоловіка)

У вас доходу не має, отже закрити ці кредити певний час буде просто з нічого, тобто житимете зі страхом що подзвонять, нарахують багато і все таке. і Далі можуть піти позови до суду, блокування карток і т.д.

Сказати чоловіку найкращий вихід, вдвох легше, і все закриєте можливо навіть за лічені дні. А так ви лише відкладуєте розмову, час йде, борг збільшується. дзвінки обов"язково будуть.
Судячи по вашим повідомленням то ваш чоловік непогано заробляє, якщо хоче щоб ви були від нього повністю залежні, тому закрити суму в ~20к можливо і зараз! Це невеликі гроші.
25-30000 т заробляє чоловік,але закожну копійку любить отчьот ,та щей син в школу йде в 1 клас ,тому зараз головна задача зібрати дитину в школу ,а там вже розберусь ,якби не втратила дохід то це все не було б проблемою

25-30000 т заробляє чоловік,але закожну копійку любить отчьот ,та щей син в школу йде в 1 клас ,тому зараз головна задача зібрати дитину в школу ,а там вже розберусь ,якби не втратила дохід то це все не було б проблемою
Тобто ви фактично погоджуєтесь на збільшення загального боргу. Відкладуючи проблему яка тільки набере більших масштабів. Коли і як плануєте віддавати? у вас є план дій?

Є альтернатива: якщо у вас є хороші друзі, або знайомі, ви можете позичити в них цю суму, можливо навіть в 2-3 людей, на умовний період в 2-3 місяці. Закрити кредити, і за цей час збирати кошти щоб віддати. Можливо, всю суму не зберете, але зможете скоротити борги, якщо у вас буде дохід.

Тобто ви фактично погоджуєтесь на збільшення загального боргу. Відкладуючи проблему яка тільки набере більших масштабів. Коли і як плануєте віддавати? у вас є план дій?

Є альтернатива: якщо у вас є хороші друзі, або знайомі, ви можете позичити в них цю суму, можливо навіть в 2-3 людей, на умовний період в 2-3 місяці. Закрити кредити, і за цей час збирати кошти щоб віддати. Можливо, всю суму не зберете, але зможете скоротити борги, якщо у вас буде дохід.
Перекривати одні борги іншими не маючи стабільного доходу ідея м"яко кажучі "ні про що".

Немає таких друзів ,всі знають що я втратила дохід ,і наврядчи захочуть позичити ,роботи в селі немає,а так як ще є син якому 3 роки,я не можу влаштуватись десь на роботу,садочку в селі немає ,а бабусі в нас взагалі не участвують в нашому житті,

Перекривати одні борги іншими не маючи стабільного доходу ідея м"яко кажучі "ні про що".
Головне, що борги не збільшуватися НЕ будуть, дзвінків, смс, погроз НЕ буде. + В даному випадку, є шанс уникнути неприємної розмови з чоловіком.
Я так робив, мені суттєво допомагало.
Немає таких друзів ,всі знають що я втратила дохід ,і наврядчи захочуть позичити ,роботи в селі немає,а так як ще є син якому 3 роки,я не можу влаштуватись десь на роботу,садочку в селі немає ,а бабусі в нас взагалі не участвують в нашому житті,
Тоді повертайтесь до першого варіанту. Розказати все чоловіку! Дуже не приємно буде, якщо контори подзвонять чи в сільську раду, чи просто вашим знайомим... Це ж село, славу свою отримаєте, чоловік дізнається від інших....+ сума боргу буде значно більша.

Головне, що борги не збільшуватися НЕ будуть, дзвінків, смс, погроз НЕ буде. + В даному випадку, є шанс уникнути неприємної розмови з чоловіком.
Я так робив, мені суттєво допомагало.
Ще раз: не маючи доходу варіант з перезичанням у близьких людей, щоб віддати шарагам і потім по ітогу не віддавати їм, взагалі трішки тупість.
Людина і так вже доперекредитовувалась.
По-друге, шараги за місяць вже нарахували з гіпотетичних припустим 20 000 як мінімум в півтора два рази більшу суму, і віддавати їм і бути винним вже не 20 а 40 це теж брєдова ідея.
І все це через те, що страх розказати близький людині, яка могла би допомогти розрулити це з мінімальними втратами.
А навіть як і ні, то намагатись самій влаштуватись і віддати знову ж з мінімумом втрат.
А платити десятки тисяч ще й чужих незароблених грошей не маючи доходу, за те щоб не дзвонили - це взагалі ідіотизм як на мене.
Але це лишень моя суб'єктивна думка. В кожного своє бачення.

Назад
Угорі