Роршах, писали Вам про проблему інфантильності і я мабуть погоджусь. Попрацюйте над собою і своїм розумінням власного доходу. Запам'ятайте: легких грошей не буває. Навіть, якщо б Ви вели власний бізнес , то для того, щоб він почав працювати на Вас, то необхідно не раз спітніти і нагнути спину! Знову ж таки: центр! Це то й же прояв інфантилізму: вирішіть проблему за мене, бо я, маленький, не можу! Тобто проблема одна і та ж: ви не навчені брати відповідальність за своє майбутнє в свої руки. Але це не тяжко, просто багато думайте, обдумуйте, читайте, знаходьте себе в тому, що Вас природа створила чоловіком , який має бути рішучим, вольовим, відповідальним, надійним і благородним , а раз таким створений я, то у мені заложено все для цього, просто я не користуюся цим ресурсом.
Всі центри, як на мене, працюють за методом 'вирвати із замкнутого кола' , не дати доступу до пагубної звички і заселити спустошений мозок іншою інфою , в тч і релігійною. А там як вже вийде. Більшість таки через відсутність доступу перегорають та переосмислюють все за той рік/півроку, а декому пофіг, ну бо то має людина сама собі переосмислити і вирішити і ніхто за неї , а буде то центр чи поличка поїзда- місце не має значення. Раз шукаєте центр , значить Ви проблему бачите, але покидать гру не готові. От і все. Працюйте на собою , дістаньте з полички свої чоловічі резерви і використайте їх у боротьбі не з ігрою, а з собою!
Просіть вибачення в рідних, їдете відробляйте гроші їм і друзям і забийте на мфо. Лише самоконтроль і чіткий план дій. Реабіл центр це знову бажання нічого не робити офіційно (я ж лікуюсь, авжеж? ??)
Скільки Вам років?