Щоденник Боргова яма від 200к

• Автор теми Автор теми terniy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Ото щедрі люди, нічого не скажеш
велика душа просто, все для людей нічого собі 😂

таке тільки на йух)
звучить як тост 🥂

Знижка дійсно неймовірна. Почекайте, коли ще трохи знизять до 32 .
Та ви бачили як вони розщедрілись? куди ж ще 😂

Давно мене тут не було, але час закриватися. Перша пропозиція прийшла від швидко гроші. Брала 15 к накрутили 23к, але зараз пропонують віддати 14400 до 30 числа. віддавати чи будуть ще пропозиції?

Давно мене тут не було, але час закриватися. Перша пропозиція прийшла від швидко гроші. Брала 15 к накрутили 23к, але зараз пропонують віддати 14400 до 30 числа. віддавати чи будуть ще пропозиції?
Вам вирішувати але пропозиція хороша. Часто в суд ходять.

Тож ніби до кінця року в планах було закрити все))

ШГ всьо, ходила до відділення, що б вони саме дали цю виписку о закритті. Ще Кредит Капітал надіслал лист з пропозицією розстрочки, проте не знаю, що вони викупили, там 20к вони хотять щомісячний платіж по 2к

Тож ніби до кінця року в планах було закрити все))
Це дуже крутий план, наснаги вам🤞🏻

Хоча прикол знает на чому з кредит капіталом? Пропозиція дійсна до 24.12 а письмо пройшло сьогодні

Останнє редагування:
Вітаю шановне панство. Обновлення. У кредит капітала мої 4 договори, пропонують по всім розстрочку. Зараз домовила за розстрочку за один договір на 21 платіж по 2000 грн на місяць. В наступному місяці за всі інші теж так хочу домовитись

Всім привіт, що ж дійшла черга до моно. Домовились на розбиття суми на 36 місяців, по 5000 на місяць, але треба внести перші 16к, щоб новий договір набрал чинності. Так, що працюємо над тим щоб вилізти з цієї клятої ями.

Назад
Угорі