Dima117
Форумчанин
- Дописи
- 34
- Реакції
- 27
- Бали
- 308
Dima117 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, я тут вперше, і насправді хочеться просто поділитись моєю історією. Я лудоман у якого стаж 6 років, мій емоційний стан знищений, дофамінова система працює з величезними порушеннями, а я не можу зупинитись грати. Я не прошу тут співчуття чи щоб мене пожаліли. Я просто дуже втомився повторювати один і той самий процес постійно. Пробував кидати цю справу декілька раз, але завжди повертався. А так хочеться простого спокою, гуляти парком, дивитись чудовий фільм, проводити час з близькими і відчувати себе як людина без залежності. Так дивно що я мрію про такі прості речі, але це так. Мій борг складає 110к грн в моно на даний момент, сподіваюсь закрити його чим швидше, але не діло в цьому. Я закривав борги купу раз, я міняв залежність на якусь іншу діяльність, я ходив в церкву і клявся що більше не буду, я доводив себе до нервового зриву, я ламав меблі в квартирі і розбивав телефони після чергового програшу, я плакав сотні раз. Здається що це вже питання життя і смерті, або я зараз це припиню або моє життя припиниться скоро, адже такий спосіб життя точно приведе до поганих наслідків. Я вірю що я зможу, адже якщо я сам собі не допоможу, мені не допоможе ніхто.