Nana все будет Ок
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6718
- Рішення
- 1
- Реакції
- 12958
- Бали
- 6905
Nana все будет Ок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не вижу Вас там ))))ОдинокІй міжЧіна)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не вижу Вас там ))))ОдинокІй міжЧіна)))
Який суд на парімач? Про що ти говориш...закрив аккаунт і все і на чopтa тобі знати за скільки часу він заблокується і де твої персон.дані...забув і все...але ж ні ти сам собі шукаєш виправдання.
В мене трохи інші вподобання? але поспілкуватись люблю)Не вижу Вас там ))))
От і займіться роботою,а не фігнею.В мене э робота Ви думаэтэ грошi на вулицi найшов якi програв
З цим я згоден.От і займіться роботою,а не фігнею.
З цим я згоден.От і займіться роботою,а не фігнею.
Скільки всього ти знайшов щоб не доказати свої кроки у вирішенню проблеми! А жодного кроку не видно щоб ти дійсно пишався тим чого ти досягнув за цих два дня...печальЗаблокувати рахунок якi виправдання . Хотiв зробити скрiн пишут можливо хочете вiдновитися + моэ прi звище а кому воно треба Я пишу правду на для розваги тутзареэструвався
Там весело,и общительно))але поспілкуватись люблю)
Якi Ви хочете кроки (щоб заблокувати треба було потратили не мал нервiв)погуглiть як це простоСкільки всього ти знайшов щоб не доказати свої кроки у вирішенню проблеми! А жодного кроку не видно щоб ти дійсно пишався тим чого ти досягнув за цих два дня...печаль
Був вже там)) закидали тапками...що і досі не розгріб)))Там весело,и общительно))
Я думаю такой ге- рой за 2-дня не вирiшиш.Ви грали в азартнi iгри по крупному?Якi Ви хочете кроки (щоб заблокувати треба було потратили не мал нервiв)погуглiть як це просто
Ми вже на "Ви" похвально)...значить повірте..мені Ваші докази не потрібні, я Вам хотів донести той факт що Ви самі не розумієте чи просто не готові визнати що наробили дурниць...і замісь того щоб дійсно зупинитись в вас в голові думки про гру...і море виправдань перед аккаунтом......аккаунт на парімач це не рахунок в швейцарському банку...заблокував/видалив..з картками начудив...тобто зробив все для того як буде черговий ігровий зрив щоб не було за що взятисьЯкi Ви хочете кроки (щоб заблокувати треба було потратили не мал нервiв)погуглiть як це просто
Могу только ляща дать?Может кто-то пожалеет! Легче быть жертвой чем взять на себя ответственность за поступок!
У меня нету тапок))Був вже там)) закидали тапками...що і досі не розгріб)))
А що в Вас є)У меня нету тапок))
Я не могу, мама говорит что я же милая девушка...но после слов соседей "не воспитаная девка" ручки то чешутся))Могу только ляща дать?
Дальше будем мiняти картки десь пiсля 1- го числа тому що вони не тiльки для гри(прейдеться все переробити бо картки звязанi з роботою)Бiльш переживаю що дружина поки мовчить.Ми вже на "Ви" похвально)...значить повірте..мені Ваші докази не потрібні, я Вам хотів донести той факт що Ви самі не розумієте чи просто не готові визнати що наробили дурниць...і замісь того щоб дійсно зупинитись в вас в голові думки про гру...і море виправдань перед аккаунтом......аккаунт на парімач це не рахунок в швейцарському банку...заблокував/видалив..з картками начудив...тобто зробив все для того як буде черговий ігровий зрив щоб не було за що взятись
Ви взагалі не розмовляєте?Дальше будем мiняти картки десь пiсля 1- го числа тому що вони не тiльки для гри(прейдеться все переробити бо картки звязанi з роботою)Бiльш переживаю що дружина поки мовчить.
Ей просто нужно время все обдумать...не каждый день такие новости!Бiльш переживаю що дружина поки мовчить.
Дверь им валерьянкой облить и пусть ночь у них будет незабываемая???Я не могу, мама говорит что я же милая девушка...но после слов соседей "не воспитаная девка" ручки то чешутся))
Я б здурів з таким хлопом)))Ей просто нужно время все обдумать...не каждый день такие новости!