Як уберегти рідних від звонілок?

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

Sickk

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
21
Бали
283
Sickk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.

Доброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.
Нажаль всі не відфільтруєте.
Хіба тільки антиспам який буде блокувати всі невідомі... але це як на мене не варіант.

На андроїді свій антиспам є. Через прогу "Безпека" можна встановити заборону на дзвінки з невідомих номерів. Зі сторонніх Truecaller. Вибір за вами

Тобто в любому випадку, якийсь номер та й дозвониться?

Тобто в любому випадку, якийсь номер та й дозвониться?
Якийсь точно дозвониться. Зовсім сховатись від звонилок не вийде. Але можуть просто родичів не знайти. Краще їм розповісти.
А далі вже будете вирішувати питання з блокираторами.

Якийсь точно дозвониться. Зовсім сховатись від звонилок не вийде. Але можуть просто родичів не знайти. Краще їм розповісти.
А далі вже будете вирішувати питання з блокираторами.
В мене через 2.5 років якись ****** знайшли брата жінчиного, який в іншому регіоні живе і в нього прізвище інше...
Тож тут дійсно все залежить від ентузіазму і можливостей звонарів.

В мене через 2.5 років якись ****** знайшли брата жінчиного, який в іншому регіоні живе і в нього прізвище інше...
Тож тут дійсно все залежить від ентузіазму і можливостей звонарів.
У мене знайшли колишню тещу в Чехії. Було весело

Вона звонілкам розповіла все що думає. І про мене, і про них, і про ціни в роумінгу....
Ой був на Вашому місці, Ви наркоман, алкоголік, і взагалі погана людина бо дитину її образили :mosking:

Поугрожать коллекторам самосудом, в случае, если будут звонить третим лицам. Может испугаются и не будут.
Не в коем случае не просить их.

Оффтоп

В першу чергу позакривати соц мережі і повидаляти додатки шараг

Поугрожать коллекторам самосудом, в случае, если будут звонить третим лицам. Может испугаются и не будут.
Не в коем случае не просить их.
Еще можно поугрожать коллекторам суицидом ???

Назад
Угорі