Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нажаль всі не відфільтруєте.Доброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.
На андроїді свій антиспам є. Через прогу "Безпека" можна встановити заборону на дзвінки з невідомих номерів. Зі сторонніх Truecaller. Вибір за вамиДоброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.
Якщо зі всих боків закрити, то мала ймовірність. Але будуть видно пропущеніТобто в любому випадку, якийсь номер та й дозвониться?
Якийсь точно дозвониться. Зовсім сховатись від звонилок не вийде. Але можуть просто родичів не знайти. Краще їм розповісти.Тобто в любому випадку, якийсь номер та й дозвониться?
В мене через 2.5 років якись ****** знайшли брата жінчиного, який в іншому регіоні живе і в нього прізвище інше...Якийсь точно дозвониться. Зовсім сховатись від звонилок не вийде. Але можуть просто родичів не знайти. Краще їм розповісти.
А далі вже будете вирішувати питання з блокираторами.
У мене знайшли колишню тещу в Чехії. Було веселоВ мене через 2.5 років якись ****** знайшли брата жінчиного, який в іншому регіоні живе і в нього прізвище інше...
Тож тут дійсно все залежить від ентузіазму і можливостей звонарів.
Ну чого ти... був привід з мамою порозмовлятиУ мене знайшли колишню тещу в Чехії. Було весело

Вона звонілкам розповіла все що думає. І про мене, і про них, і про ціни в роумінгу....Ну чого ти... був привід з мамою порозмовляти![]()
Ой був на Вашому місці, Ви наркоман, алкоголік, і взагалі погана людина бо дитину її образилиВона звонілкам розповіла все що думає. І про мене, і про них, і про ціни в роумінгу....

Так треба подякувати колишній мамі,....Які речі знає....???Вона звонілкам розповіла все що думає. І про мене, і про них, і про ціни в роумінгу....
Ну, началосьПоугрожать коллекторам самосудом

Не в коем случае не разговаривать с нимиНе в коем случае не просить их.
Ну добре вже,добре. Подякую,можливо,коли-небудь,...Так треба подякувати колишній мамі,....Які речі знає....???
Ти вже подякував... повернувши виріб ?? виробнику ))Ну добре вже,добре. Подякую,можливо,коли-небудь,...
Ну з ким не буває....Ти вже подякував... повернувши виріб ?? виробнику ))
Не зацінила ?
В першу чергу позакривати соц мережі і повидаляти додатки шарагДоброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.
Еще можно поугрожать коллекторам суицидом ???Поугрожать коллекторам самосудом, в случае, если будут звонить третим лицам. Может испугаются и не будут.
Не в коем случае не просить их.