Як уберегти рідних від звонілок?

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
На андроїді свій антиспам є. Через прогу "Безпека" можна встановити заборону на дзвінки з невідомих номерів. Зі сторонніх Truecaller. Вибір за вами
У мене якраз є заборона на незнайомі номера ,бувають життєві моменти коли доставляє це певний дискомфорт ,але все ж таки круто .Для себе вирішила що даже коли ця історія закінчиться trucaller не видалятиму :)

Антиспам в програмі getcontact хтось вмикав собі, як він блокує звонілок? Там фішка в тому що, він блокує не всі незнайомі номера, а ті які в базі спам.

Антиспам в програмі getcontact хтось вмикав собі, як він блокує звонілок? Там фішка в тому що, він блокує не всі незнайомі номера, а ті які в базі спам.
Гетконтакт ще й Вашу персональну інфу додає в загальну базу

Гато, поняв, зносим його нафіг
Просто не хочется поіністю блокувати незнайомі номери у мами на телефоні.

Останнє редагування:
Доброго дня, чи є якісь методи, способи завчасно уберегти найближчих рідних від звонілок. Якісь програми, чи налаштування може. Дякую.
Вони будуть дзвонити тому що чудово знають що саме таким способом можна подіяти на людей .В свій час коли чоловіка поставили на цілодобовий обзвон за кредити в мфо його брата ,я теж повелася і потребувала щоби він оплатив свої кредити. Тепер коли прочитала все тут на форумі прям стидно мені стало перед ним що не розібралася не підтримали а ще і ми наїхали на нього..Але як то кажуть поганий досвід теж досвід.
А вам би порадила краще розказати ситуацію самому тим близьким людям які важливі для вас ,повірте мені так буде краще чим коли звалиться на них це як грім серед ясного неба ще і з тими заоблачними суммами які разом з відстотками розкажуть коллектори . Свекруха моя тоді злягла з інсультом після тих дзвінків ,угрожали обзивали ,вона боялася кожного дзвінка і кожної машини яка біля будинку зупинялася.А вот якби він гарно тоді все розказав би їй ,таких наслідків не було.

Назад
Угорі